Katt Som Spyr / Katt Som Spy Software

Du er en ansvarlig katte-slave som blir bekymret, og vil gjerne ha undersøkt om pus er syk (og derfor kaster opp på denne måten). - derfra tror jeg nok det er vetrinæren som vil stå for det aller meste av spørringen. Det er greit om du har muligheter til å få med deg en oppkast-klyse i en pose. Men det trenger ikke være den enkleste oppgaven her i verden.... Det mørke vil antageligvis være en viktig ledetråd i å finne bakgrunnen til brekningene, og da er det mye lettere for vetrinæren dersom han/hun kan få nærkontakt med det mørke. Det (det mørke) har enten kommet ned i maven via munnen, eller så er det generert i kattens hals-/nese-/maveregion. Pus er vaksinert? hei, og takk for gode råd Hun har kastet opp mer, men dyrlegen krever timebestilling, og åpningstidene her er veldig knappe, så jeg får jo aldri sjans til å planlegge rundt dem. Det er to timer på formiddagen, og to timer på ettermiddagen. Jeg skal prøve å huske på å ta med en pose oppkast når jeg får tid til å bestille time. Nå har det heldigvis ikke vært oppkast daglig, men synes likevel at det er mer enn at det kan være bare en omgangssyke for katt.

  1. Katt som spy.com
  2. Katt som spy software

Katt som spy.com

katt som spyro
  1. Katt som spy software
  2. Katt som spyr etter mat
  3. Kart over kanariøyene 2
  4. Katt som spyr hela tiden

Det er bare skum og slim. Ikke noe matrester eller noe. Håper vi får noen svar, Rocky Ingen som har noen forslag? :( Hvil i fred Lorenzo. Takk for alt Søs. Nulli i mitt hjerte. Hvis katten kaster opp rosa slim/skum, så ville jeg tatt kontakt med dyrlege på nytt. Rosa oppkast er ofte blod, og da er det noe galt. ja, skal til dyrlegen neste uke, men rosa har det vært kun de siste gangene, helt ikke på blod, men kan jo være pga halsen har fått småsår pga oppkastet.. Veldig rart at dyrlegen ikke kunne hjelpe egentlig. Det er vel ikke normalt at katter spyr opp skum hver dag? Bytte dyrlege? Dessverre så er ikke alle like flinke, eller interreserte, det høres ikke riktig ut, Alve kaster opp ganske ofte og jeg synes det er ikke normalt, men som regel er det tørrmat som enten setter seg i halsen eller er nesten som det gikk inn, mulig han spiser litt for fort og mye, men han er fin i pelsen og litt tynn men ikke mager og alldeles utmerket plagsom, så han virker egentlig være i form. Har de prøvd å gi katten kattegress, kanskje den har spist noe den vil få ut?

Katt som spy software

katt som spy camera

Hei. Jeg har en langhåret norsk inne skogskatt. Han er nå 4år. I løpet av det siste året har han gulpet opp det som blir beskrevet som luktfri, blank og skumaktig veske. Det ser så vondt ut og jeg føler med han hver gang. Har aldri fått en forklaring på hva det kan være. Det er ikke hår eller mark han gulper opp og det er som regel noen min. etter maten. Har prøvd å høre med flere men har aldri fått en konkret svar. Har byttet mat og vært veldig oppmerksom på å gjemme unna ting han kan slikke eller spise på som kan være giftig. Har bla. hørt at det kan være en eller annen form for infeksjon. Å kontakte dyrelege er nok det beste. Jeg skal selv dit imorgen for å høre og evn ta med gutten til undersøkelse. Her kommer en kopi av selve teksten: "Jeg skrev et innlegg her forleden og lurte på om noen hadde en formening om hvorfor Muskatt (fem mnd) spydde blank væske med skum i. Vel, dette fortsatte og ble bare verre. Muskatt ville verken ha vått eller tørt og ble bare slappere og slappere. Jeg tvang i henne litt kokt saltvann, men alt kom opp igjen.

katt som spy kids

Spying hos katt kan være mye. Den siste pusen jeg hadde som spydde mye, viste seg hadde nyresvikt. Så ikke nøl, få den til dyrlege! Uff da Jeg fulgte med på en annen tråd om en katt med rare symptomer som viste seg å være nyresvikt, men jeg kan ikke si at jeg kjenner det igjen på vår. Men så visste jeg ikke at oppkast kan være et slikt symptom heller da Men hun virker jo oppegående når hun ikke kaster opp da. Sover kanskje litt ekstra, og er vel ikke like kosete som før lengre, men det trenger vel ikke være noe tegn på slik sykdom? Om jeg har planter med tørre, brune blader, spiser katten disse. Da kaster hun opp senere, da er det jo brunt i oppkastet. Lykke til, håper du finner årsaken, og at det ikke er alvorlig Hun har aldri vært noe særlig ivrig etter å spise slikt. Leker med det når det blåser, ja, men spiser ikke, bare maten sin, hehe Du trenger ikke vite hva du skal spørre om:)e og Du forteller at katten kaster mye opp, og hvordan det ser ut, nevne spesielt det mørke, og at det viker slimete.

Igår ringte jeg veterinærvakta og de ville sjekke henne opp. Siden hun ikke hadde diare, mistenkte de at hun hadde et fremmedlegeme i magen. Dyrelegen kjente nøye utenpå magen hennes og merket at det var "noe" som ikke skulle være der.... Vi fikk valget mellom operasjon eller avliving og valgte selvsagt operasjon! Hadde vi venta en dag til med å ringe, hadde hun trolig dødd... Katten ble operert med det samme igår og vi fikk henne hjem i ettermiddag. I magen fant de et forholdsvis stort bein som satt helt fast i tynntarmen. Nå sover Muskatt i fanget på åtteåringen. Litt slapp da hun må faste idag (har lyst på mat! ), men ellers virker hun i fin form. Dakal lille Muskatten min:-/"

  1. Hvite menn som pusher 50 lyrics in hindi
  2. Yale med
  3. Slukking av fm bande originale
  4. Store vennlige kjempe film series
  5. Symptomer for graviditet 4
  6. På tross av alt
  7. Tesla model x pris norge 2017
  8. Landslagstrøye håndball dame
  9. Amming og kaffee
  10. Rotter til salg
Sunday, 8 January 2023

Sitemap | Ivar Aasen Bøker, 2024