Når Går Farmen — Når Går Farmer's Market

Hun påpeker at Elma hadde et godt grunnlag før hun dro inn på gården. – Hun var en trygg og stødig hund som hadde masse erfaring med både kuer, hester og andre dyr. Vi bor jo på gård selv, forteller Aasen Johnsrud. NÆRT FORHOLD: Sølvi og Elma ble gode venner inne på Farmen-gården. Foto: Alex Iversen/TV 2 Viktig venn Sølvi forteller til TV 2 at Elma betydde veldig mye for henne inne på Farmen-gården. – Elma var faktisk en veldig viktig venn å ha der. Du kunne gi kjærlighet og få det tilbake. Hun var med meg overalt, og hun ventet på meg når jeg gikk på do, sier Sølvi. For Sølvi ble Elma en erstatning for hennes egne hunder som hun savnet mye i løpet av Farmen-oppholdet. SOSIAL: Her koser Elma seg i snøen sammen med Hennie (12). Foto: Privat 12 hunder På gården hvor Elma nå bor, har de tolv hunder. Familien driver med oppdrett og håper at Elma kan brukes videre i avlen. – Det er det vi håper på. Men hun er bare sju måneder og det er mye som skal i boks før den tid. I første omgang håper vi hun blir en fin familiehund og en flott turkamerat, sier Aasen Johnsrud.

  1. Når er halloween
  2. Kjendis på tv

Når er halloween

Mia Gundersen (58), Erik Alfred Tesaker (40) og Mímir Kristjánsson (33) kapret hver sin semifinaleplass tidligere denne uken, men som kjent er det bare plass til to i den siste, avgjørende finalen i «Farmen kjendis». For den 33 år gamle Rødt-politikeren endte gårdsoppholdet etter en beinhard melkespannkonkurranse mot Mia Gundersen. Selv mener Kristjánsson at det kan være to grunner til at finalebilletten glapp foran øynene på ham. TØFF KAMP: Det ble noen lange minutter da de to semifinalistene møttes i melkespannholding. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer - For å være litt som José Mourinho og Ole Gunnar Solskjær og klage på alt som gikk galt, så hadde jeg gitt jernet i den sagekonkurransen i forkant og var veldig sliten. Særlig i venstre arm, den hadde jeg faktisk litt problemer med å løfte, forteller han til Se og Hør. - Surt Videre kan 33-åringen avsløre at problemene med hans venstre arm bare var resultat av den intense sagingen i forkant. Mia Gundersen på sin side valgte å gi opp den foregående konkurransen, noe som ifølge Kristjánsson ga henne mer hviletid til å forberede seg til den avgjørende konkurransen.

Kjendis på tv

  • Når går farmer's market
  • Når er halloween
  • Forex i sverige
  • En hage før og etter | Asak Miljøstein
  • Symptomer ved kreft i tykk- og endetarm

– Jeg var blitt feilinformert, sier Erik Alfred Tesaker til Nettavisen. I tirsdagens episode av «Farmen kjendis» går det mildt sagt en kule varmt mellom oppfinneren Erik Alfred Tesaker (40) og tidligere statsråd Per Sandberg (60). Se intervju med Erik Alfred Tesaker øverst i saken! Etter at Stina Bakken (27) røk ut forrige uke valgte hun Per Sandberg som storbonde den kommende uken, noe flere av deltakerne reagerte sterkt på. I begrunnelsen sin hadde Bakken skrevet at hun så på Sandberg som en farsfigur, noe som fikk flere til ane ugler i mosen. Blant andre Erik Alfred Tesaker. LES OGSÅ: Stina Bakken raste ned i vekt: - Ikke forsvarlig å fortsette Anklaget Sandberg for manipulering Ifølge Tesaker fantes det ingen grunn til hvorfor Bakken skulle valgt Sandberg som storbonde, og mente at Sandberg derfor må ha «manipulert den unge bloggeren til å velge ham». Dette syntes Tesaker var et skittent spill av Sandberg, og valgte i plenum å spørre Sandberg direkte om hvordan det gikk seg til at Bakken valgte ham.

Sunday, 18 December 2022

Sitemap | Ivar Aasen Bøker, 2024