Nrk Store Maskiner

Uffda, vi greide ikke hente episodene til denne sesongen akkurat nå. Kan du prøve på nytt litt senere?

  1. Nuveen nrk
  2. Nrk nor
  3. Nrk.no store maskiner

Nuveen nrk

HUMOR På YouTube-kanalen til Boston Antifa har det blitt lagt ut en film der antifascistiske menn oppfordres å «ta et steg tilbake» og begynne å kle seg som kvinner. I filmen diskuterer Antifa-medlemmet Quinn problemstillingene rundt overrepresentasjonen av menn innen den antifascistiske-bevegelsen, og hvorfor kvinner bør løftes frem i maktposisjoner innen Antifa. Hennes råd er at menn i bevegelsen bør «ta et steg tilbake og reflektere over sitt kjønn og seksualitet», samt begynne å kle seg i dameklær for bedre å kunne forstå hvordan det er å være kvinne. Om budskapet i filmen representerer grunnleggende feminisme og kulturmarxistisk teori, eller faktisk er en særdeles godt gjennomført parodi, blir opp til deg som leser å avgjøre.

Nrk nor

#nrk Et kommandolinjebasert verktøy for å rippe fra og muxe til mkv Det er mulig å laste ned enkelte programmer/episoder eller hele serier. Når en nedlasting er ferdig vil scriptet sjekke varigheten på den nedlastede filen med mediainfo og sammenligne dette med oppgitt varighet på nrk. Hvis varigheten er ulik blir programmet lastet ned igjen. I noen tilfeller oppgir NRK og mediainfo varigheten litt forskjellig, så det er derfor lagt inn en toleranse på 90 sekunder. For å bruke verktøyet må du ha php installert med curl aktivert. I tillegg må følgende programmer være tilgjengelig i path: mkvmerge () (Påkrevd) mediainfo () På debian og lignende distribusjoner kan alt installeres med apt-get install php5 php5-curl mediainfo mkvtoolnix ##Bruk ###Enkel episode/program For å laste ned et enkelt program eller en episode brukes Link til en eller flere programmer oppgis som argumenter: php ###Hel serie Hele serier kan lastes ned med ###Video fra nyhetsartikkel For å laste ned videoer fra en nyhetsartikkel brukes Den henter ned alle videoer i artikkelen.

1. episode Tillatt for alle 5 min 2 sek Svensk serie for barn om store maskiner som traktor, heisekran, hjullaster, truck, veihøvel og gravemaskin. Forteller: Thea Iuel Hersoug. Se også Mer informasjon Tilgjengelig fra: 21. mai 2012 kl. 06:36 Tilgjengelig til: Alltid tilgjengelig Tilgjengelig i: Verden Aldersgrense: A Produksjonsår: 2006 Lengde: 5 minutter Originaltittel: Stora Maskiner

Nrk.no store maskiner

Link til den aktuelle artikkelen oppgis på kommandolinjen: ##Plattformstøtte Verktøyet er testet på og tilpasset windows og linux. ##Annen informasjon Prosjektet bruker en submodule. For å få med denne må repoet klones rekursivt: git clone --recursive Finner du feil eller ønsker å forbedre prosjektet, send meg gjerne en pull request.

I dagens ekstramateriale: Utpressing, Jarle Andhøy-parodi, juletrefest, Game of Thrones og, som en følge av GoT: kortvoksthet. Pluss at en gjest kommer overraskende innom på slutten og tvinger oss til å avslutte ekstramaterialet. Velbekomme!

  1. Selvstendig næringsdrivende dagpenger
  2. Nrk store maskiner center
  3. Grizzly bjørn
  4. 21.1.2013 | Toskete maskiner | Tankeeksperiment | by NRK – Lønsj med Rune Nilson | Mixcloud
  5. Nrk 3
  6. Nrk nor
  7. Nrk tv store maskiner
  8. Nrk p
Sunday, 18 December 2022

Sitemap | Ivar Aasen Bøker, 2024