Butikker På Nordbysenteret | Butikker Paa Nordby Senteret 2017

Forsiden nyheter innenriks Når påskehøytiden kommer valfarter nordmenn til fjells... Eller? Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon. Del På Nordbysenteret rett over grensen ved Svinesund kryr det av folk fredagen før påske. Mange av dem er norske. Butikksjef på Maximat, Ole Jørgen Lind, forteller at utsiktene er gode for årets påskehandel. – Det ser veldig bra ut. Påsken ligger sent på året, det er fint vær ute og det er mange som har fri. Det ligger godt til rette for en god påske, sier han til TV 2. – Hva kjøper folk når de kommer hit? – Det er drikkevarer som brus og liknende, og så er det alltid godteri til påske. Men det er også mye meierivarer og kjøttvarer, sier han og legger til at også kjøttvarer og tobakk er populære varer for nordmenn som reiser over grensen. Butikksjef Ole Jørgen Lind. Foto: Gorm Kallestad/TV 2 Eksotisk kjøtt Én av nordmennene som har tatt turen til nabolandet er Eugene Olsen. Han har kommet helt fra Stavanger for å handle på Nordby.

Butikker paa nordby senteret songs

butikker paa nordby senteret movie butikker paa nordby senteret 2017

Nordby Shoppingcenter utenfor Svinseund | Svinesund.org

Når du støtter Fretex bidrar du til Frelsesarmeens sosiale arbeid Klær og andre gaver som gis til Fretex deles ut via Frelsesarmeens sosiale arbeid. En del av bruktinntekten fra bruktsalget til Fretex, 30 milloner kroner årlig, går også til det sosiale arbeidet. Helt siden Frelsesarmeen startet i London i 1865 og kom til Norge i 1888 har...

Stort sett handler han det han også ville kjøpt til vanlig. Spesielt er kjøttvarer som spareribs og entrecote, som kan ligge i fryseren til grillsesongen viktig. I tillegg liker Olsen å kjøpe mer eksotiske former for kjøtt. – Vi har egentlig lyst til å prøve noe nytt, som kamelstek, det har vi aldri prøvd før, sier han. Mats Utvær er på sin side trygt plassert ved butikkens godterihylle sammen med sin mor. – Jeg har tatt Pez, lepper og colaer, og så liker jeg gummibjørner, forteller han mens han velger hvilke godbiter som får finne veien ned i godteposen. Mats Utvær handler påskegodt i Sverige. Foto: Gorm Kallestad/TV 2 Høye avgifter Bransjeorganisasjonen Virke er ikke like fornøyd med at årets grensehandel ser ut til å sette rekord, som de svenske kjøpmennene er. – Vi liker ikke å si det, men det ser ut til at grensehandelen i år blir «all time high», sier direktør i Virke Handel, Harald Andersen til TV 2. I handlevognen til Eugene Olsen er det kjøttvarene som dominerer. Foto: Gorm Kallestad/TV 2 – Det er sen påske i år, mange velger kanskje å være mindre på fjellet enn de ellers ville vært og vi ser at de svenske butikkene markedsfører sine tilbud intensivt i norske medier og på plakater i bybildet, legger han til.

Butikker paa nordby senteret mi

butikker paa nordby senteret tv
  1. Den norske bank address
  2. Årets mørkeste dag – Siste nytt – NRK
  3. Nordby Shoppingcenter utenfor Svinseund | Svinesund.org
  4. Sterk lukt av urin
  5. Butikker | Rygge Storsenter
  6. Geir Ugland Jacobsen ny leder i Oslo Frp
  7. Google home høyttaler
  8. Velkommen til Fretex
  9. Butikker paa nordby senteret un
  10. VITA.NO - Originale merkevarer og lynrask levering. Skjønnhet på nett
  11. Butikker paa nordby senteret o

Stort utvalg – høy kvalitet! På Nordby Supermarket finner du et stort utvalg av matvarer. Vi fokuserer på barnefamilier og har gode tilbud og et bredt utvalg av aktuelle produkter. Vi vil at du som kunde alltid skal føle deg absolutt trygg på varene du kjøper på Nordby Supermarket. I ferskvareavdelingen arbeider en sammensveiset gjeng med lang erfaring og som har 100% fokus på å foredle kjøttvarer av høyeste kvalitet. Vår manuelle kjøttdisk fortjener mye oppmerksomhet. Alle våre ferskvarer er merket med opphavsland. Vi samarbeider med Sveriges største og beste kjøttleverandører. Du finner også et utrolig stort utvalg i meierivarer, ost og kjøttpålegg. Vi har en egen avdeling med glutenfrie produkter, både tørrvarer og fryste produkter. Hver dag hele uken leverer vi ferske bakevarer. Hva kan smake bedre enn ferske baguetter, eller vårt brede sortiment med ferske brødprodukter? Nordby Supermarket har et bredt utvalg av drikkevarer enten det dreier seg om mineralvann, øl eller andre varianter.

Nordby ShoppingCenter er et av Sveriges største kjøpesenter med 110 butikker og et areal på 80, 000 m². Nordby Supermarket er Sveriges nest største matvarebutikk, og sammen med Maximat utgjør de et fantastisk tilbud for sultne nordmenn på jakt etter å fylle fryser og kjøleskap. Hvis man er ute etter kjente merkevarer og butikker er det verdt å kjøre forbi Svinesund til Nordby senteret. Her finner man nesten alle slags butikker man kan ønske seg, bortsett fra Systembolaget. De som ønsker å handle på Systembolaget kan ta turen inn til Strømstad sentrum. Nordby tilbyr også et lekeområde for barn som er lei av å følge handleglade foreldre rundt på kjøpesenteret. På Djungelland kan barn opp til 11 år leke fritt og få et avbrekk fra butikkene. De tilbyr ikke barnepass, hvilket betyr at barn under 7 år må ha følge av en voksen.

Tuesday, 27 December 2022

Sitemap | Ivar Aasen Bøker, 2024