Hei Hå Nå Er Det Jul Igjen Tekst - Hei Hå Nå Er Det Jul Igjen | Julesanger.No

Hei hå, nå er det jul igjen, nå kommer nissen frem i fra sitt skjul igjen. Hei hå, bli med å syng min venn, Og HEI! nå er det jul igjen! - nå er det jul, igjen! Tekst: Per Asplin Melodi: Per Asplin

Hei hå nå er det jul igjen test.html

Hei hå, bli med å syng min venn, Og HEI! nå er det jul igjen! - Nå er det jul, igjen! Writer(s): per asplin

Lyrics for Hei Ha Na Er Det Jul Igjen by Per Asplin Julen, julen, julen den er her Med julenek og grønne juletrær. Sneen faller hvit og tett Og blinker lunt og lett, kokkett. Bjeller klinger over bygd og by Nå er julefesten her på ny. Sang og spill i moroland, Der hører vi vel hjemme. Hei hå, nå er det jul igjen Vi lager jule-gøy og går på ball igjen. Hei hå, bli med å syng min venn For her er Per og Pål og julemenn Og nisser, troll og spillemenn. Hei tomtegubber, ta i ring Vi koker julegrøt og danser rundt omkring. Hei hå, det er vel ingenting Som kan la vær' å være glad når det er jul! Jeg gikk meg over sjø og land, Der møtte jeg en gammel mann. Han sa, han så, han spurte så: Hvor hører du vel hjemme? Jo, jeg hører hjemme i klappeland, I klappeland, i klappeland. Og alle de som klappe kan, De hører hjemme i klappeland. Hei hå, vi er i klappeland Og de som klappe kan, Er hjemme i klappeland. Kom så går vi rundt om en enebærbusk Tidlig en lørdags morgen. Hei hå, nå er det jul igjen, Nå kommer nissen frem i fra sitt skjul igjen.

And lyrics

Hei hå, nå er det jul igjen Tittel: Hei hå, nå er det jul igjen Melodi: Per Asplin Tekst: Per Asplin År: 1954 Informasjon: Sangen blir brukt i Putti Plutti Pott. Noen kaller sangen Julen den er her På grunn av opphavsbeskyttet materiale, kan vi dessverre ikke publisere teksten til denne sangen.

og nisser, troll og spillemenn. Og hei n� er det jul igjen! N� er det jul, - igjen. Tekst og melodi: Per Asplin (1928-96)

  • Hei hå nå er det jul igjen tekst 80
  • Hei hå nå er det jul igjen tekst 10
  • Hei hå nå er det jul igjen tekst online
Sunday, 18 December 2022

Sitemap | Ivar Aasen Bøker, 2024