Oslo Børs Åpner / Euronext Fullfører Oppkjøpet Av Oslo Børs Vps

I tillegg har det skjedd lite på den medisinske fronten den siste uken. Når det er sagt, det er naturlig å anta at vi, for hver dag som går, kommer stadig nærmere en effektiv behandlingsform mot Covid-19 viruset, skriver analytikeren. Bred nedgang på Wall Street Tirsdag stengte samtlige av de amerikanske nøkkelindeksene ned etter trusler om nye sanksjoner mot Kina. – Markedene trekkes mellom optimisme på vegne av den tentative gjenåpningen av visse økonomier, og varsomhet i møte med de fortsatt mørke økonomiske dataene, skrev Mike Pyle, sjef for global investeringsstrategi i Blackrock Investment Institute i et notat tirsdag. Epidemiologen Anthony Fauci advarte tirsdag mot å gjenåpne for fort, for å unngå ny oppblomstring av smitte. Ifølge CNBC var det nettopp aksjer i selskapene som har mest å vinne på gjenåpning, eiendom og detaljhandel, som trakk indeksene mest ned. Fallet tirsdag tiltok ifølge kanalen for alvor da senator Lindsay Graham foreslo et utkast til en ny lov, som skal tvinge Kina til å bistå etterforskere som skal undersøke hvordan koronaviruset oppsto og fikk spre seg.

Oslo børs åpningstider

Da børsen i Tokyo åpnet tirsdag falt Nikkei 225-indeksen 1, 51 prosent, mens den bredt sammensatte Topix-indeksen falt 1, 25 prosent. - Vi venter at japanske aksjer faller betydelig igjen i dag, heter det i en uttalelse fra Okasan Online Securities. I Hongkong falt Hang Seng-indeksen med 0, 67 prosent, i Kina falt Shanghai-børsen med 1, 05 prosent, mens i Sør-Korea falt Kopsi-indeksen med 0, 49 prosent. - Det startet med teknologiaksjene og nå gjelder det «å helle barnet ut med badevannet», sier sjefstrateg J. J. Kinahan i TD Ameritrade. Enormt teknofall I går, mandag, gikk det aller hardest utover teknoselskapene på amerikanske børser. Blant annet en av det siste årets største vinnere på børsen, Amazon, opplevde et kursfall på over fem prosent. Trump hevder at det amerikanske postsystemet taper «en formue» på Amazon, og lovet i dag at dette vil endres. Han mener også selskapet ikke betaler nok skatt og ødelegger for andre bedrifter rundt omkring i USA. Også Facebook, Netflix, Googles moderselskap Alphabet og Tesla opplevde store fall i går.

Flere steder i landet helsetjenesten om ekstra personell. Oslo Midt-Norge Helse Bergen Tromsø/UNN Tidligere samletråder og andre lenker: Retningslinjer. Nyhetsposter om korona. Forrige samletråd. Tidligere samletråder: 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1.

Oslo Børs fortsetter ned – tungvekterne faller | DN

FALL: Oslo Børs faller tungt fra start mandag. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer Hovedindeksen på Oslo Børs faller med 3 prosent en time etter åpning mandag. Nedgangen kommer etter nyheter om flere døde og ytterligere spredning av koronoaviruset covid-19 utenfor Kina. Det førte til at de fleste av børsene i Asia startet den nye handelsuken med markert fall. Oljeprisen er også ned mandag. Et fat går mandag morgen for 56. 56 dollar, noe som er ned 3, 23 prosent. Det går ikke minst ut over børslokomotivet Equinor. Det oljetunge selskapet er suverent størst på Oslo Børs, og fallet i Equinor-aksjen på 4, 3 prosent mandag bidrar i betydelig grad til fallet i hovedindeksen. Også andre børstungvektere som aluminiumsprodusenten Hydro, gjødselkjempen Yara, storbanken DNB og oppdrettstungvekteren Mowi har røde tall mandag på mellom 1, 8 og 2, 7 prosent. Av de mest omsatte selskapene sliter hydrogenselskapet NEL aller mest, med et fall i aksjekursen på 10, 2 prosent. Virusfrykt Sjefstrateg Erik Bruce i Nordea Markets sier til Børsen at nye smittetall avgjør hvor langt ned aksjene vil falle i Oslo og ellers i verden.

Nytt siden forrige samletråd Skolene åpner neste uke Nye åpninger hver 14 dag. Kontaktsport begynner nå. Treningssentrene åpner tentativt 15 juni. Anbefalt størrelse på grupper i private sammenhenger økes fra fem til maksimalt 20 personer, forutsatt at man kan holde minst én meter avstand. Dette innebærer også at treninger og annen organisert idrettsaktivitet kan gjennomføres for inntil 20 personer som holder minst én meter avstand. Idrettshaller kan åpne. Det er forbud mot bruk av garderober i idrettshaller. Det tillates arrangementer med inntil 50 deltakerne på offentlig sted, der deltakerne kan holde minst én meter avstand til hverandre og der det er en ansvarlig arrangør. Dette gjelder alle typer arrangementer. Forbudet mot utenlandsreiser for helsepersonell oppheves. Utenlandsreiser frarådes fortsatt. Personer som har vært i utlandet, må i karantene ved hjemkomst. Befolkningen må være forberedt på at reisekarantene kan vare over sommeren. Karanteneplikten endres fra 14 til 10 døgn.

Oslo Børs stuper

oslo børs åpningstider

Oslo Børs (OSL). OL 2020

oslo børs åpner

– Vi nærmer oss et punkt der vi kan si at det er ekstrem frykt i markedene. Vi nærmer oss en litt panikkartet utvikling. Signalene fra Trump-administrasjonen om at man skal begrense innreise fra og med fredag, det er klart at det kanskje i større grad bidrar til å forsterke frykt og panikk enn at det beroliger amerikanske husholdninger og finansmarkedene, sier sjefstrateg Christian Lie i Danske Bank til E24. Slik var børsåpningen Norwegian stupte på børs Norwegian-aksjen var ned over 26 prosent i tidlig handel torsdag. Norwegian-aksjen har fått hard medfart på børsen de siste ukene og falt videre onsdag da sluttkursen endte på 9, 53 kroner, et fall på drøyt 15 prosent. Aksjen var ved stenging ned 22, 06 prosent til kurs 7, 428 kroner torsdag. Nedgangen kommer etter at USAs president Donald Trump natt til torsdag opplyste at han innfører innreiseforbud fra Europa, utenom Storbritannia. Det preger flere flyselskaper rundt om i Europa, der både Air France, British Airways-eier IAG og Lufthansa faller tydelig torsdag ettermiddag.

  1. COVID-19 samletråd 6: Dra hjem og bli der. Flyplasser og havner stenges. : norge
  2. Ukeslutt med ny opptur på Oslo Børs | ABC Nyheter
  3. Familiemedlem sliter med motivasjon : norge
  4. For ansatte og politikere - Vågan kommune
  5. Dette er verdens mest populære reisemål - Rogalands Avis
  6. Nynorsk i skolen debattartikkel go
  7. Oslo børs apnea.fr
  1. Buss hokksund drammen
  2. Pris ferdig oppsatt hytte le
  3. Www se og hør no verification
  4. Klør i tannkjøttet
  5. Kan man bruke melk istedenfor fløte
  6. Sosiale medier negative seo
  7. Bestille time oppkjøring day
  8. Kunsten å høre hjerteslag
  9. Tannlege gravid gratis http
  10. Askøy kommune ordfører
  11. Vulkaner i norge 10
  12. Mageplastikk før og etter bilder
  13. Musikk fra 70 tablet 2
  14. Pepperoni pizza oppskrift
Sunday, 18 December 2022

Sitemap | Ivar Aasen Bøker, 2024