Jenter Fra Bergen Sang

Kunstverkene kan ha inspirasjon fra prosesser i bedriften, verdier, visjoner, eller fra kunstnerens egen fantasi. Vil dere ha en helaften, kan vi avslutte med musikk og dans med eget band. Mulighetene er mange. Søndagsturer i Alvøen med kafé og butikkbesøk Kombiner en søndagstur i Alvøen med nybakte boller og kaffe Vi har åpent søndag kl. 12-16. I både Konvolutten og i Limeriet er det faste salgsutstilling av bilder i akvarell, pastell, olje og akryl. De flotte lokalene i Alvøen er også en spennende butikker hvor det selges et kreativt utvalg av keramikk, glass, strikk, sjokolade, krydder og te samt andre små og store produkter. På vår søndagskafe kl. 12-16 serveres nybakst og vår gode kaffe med vår hemmelige oppskrift. ÅPNINGSTID Hver søndag kl. 12-16 Vi kan tilby ulik underholdning til ditt arrangement. Karin Mjelde er også musiker og kan synge solo, duo eller i gruppe sammen med jentene i Hot Pants. Du finner deres musikk på youtube. Vi har også knyttet til oss flere artister av ulike slag som kan sette den ekstra spiss på ditt arrangement.

Jenter fra Bergen – Stemningsfulle selskapslokaler

Tone flyttet inn i Limeriet i 2005. Her har hun malt sine abstrakte bilder i akryl som kjennetegnes av struktur, harmoniske farger og god stemning. Tone har hatt eksterne utstillinger i tillegg til eget galleri og er innkjøpt av bla: Statoil, Sweco, kunstklubber Maleriene har ofte titler som forteller om inspirasjonene til det ferdige maleriet. Spør kunstneren så forteller hun kanskje en historie…. En tur til oss og Alvøen …vil gi både kunstneriske og kulturelle opplevelser!

jenter fra bergen sang 2016
  • Jenter fra bergen sang mp3
  • Cruise fra bergen
  • Billig overnatting i tromsø
  • Råd om innovasjon og utvikling
  • Lego på tilbud
  • Nsf lønn sykepleier 2019
  • Jenter fra bergen sang songs
  • Sjeldne fugler i norge series
  • Hvordan bytte strømleverandør ga
  • Jenter fra bergen sang long
  • Sør spania kart
  • – Du har lov til å nekte politiet å komme inn – NRK Vestland
fly fra oslo til bergen

En tur til oss og Alvøen, vil gi både kunstneriske og kulturelle opplevelser! Vi arrangerer møter, teambuilding, feiring av dag, dåp, konfirmasjon, bryllup, julebord, utdrikningslag, kurs – lange eller korte arrangementer. Vennegjenger og bedrifter bruker ofte anledningen til å åpne kreative dører og male egne kunstverk når de er hos oss. Målet vårt er å bistå deg slik at ditt arrangement blir bedre enn du drømte om. Hos oss kan dere senke skuldrene og komme til duk og dekket bord – og gå hjem etter festligheten uten å delta i rydding. Lokalene Konvolutten & Limeriet Som ramme rundt ditt arrangement har vi to lokaler i gamle papirfabrikken i vakre Alvøen som passer perfekt. Vi skreddersyr hvert arrangement, ta kontakt så blir vi nok enige. I dette vakre rommet med god takhøyde og vakre lysekroner hadde papirfabrikken sine lokaler for konvoluttproduksjon. Her kan vi dekke til ca. 45 gjester. Med utsikt over havnen og hovedgården kan man nyte den fine atmosfæren. Ved større arrangementer (45 +) kan vi bruke begge lokalene eller telt på plassen mellom de to lokalene.

  1. Innvandrere i oslo
  2. Forhøyet leververdi symptomes mais test
  3. Brun og blid tromsø full
  4. Klamydiatest hos legen 6
  5. Guacamole oppskrift enkel
  6. Loss of licence beløp
  7. Pure klubb
  8. Imei nummer iphone x
  9. Harry og meghan flytter til usa
  10. Forskjellen på alzheimer og vaskulær demens
  11. Tilbehør bakt potet wikipedia
  12. Amalie snøløs naken
  13. Høyest lønn yrke
  14. Hva er prolaps
  15. Marmot fjell
  16. Tepper nettbutikk
  17. League og legends
  18. Katt og kaniner og et småbruk
Sunday, 18 December 2022

Sitemap | Ivar Aasen Bøker, 2024