Håndball Vm Damer 2017 / Håndball Em Damer 2018 Tv

For denne gangen var Tyskland best, og det var ikke noe pinlig å tape. Om vi derimot virkelig hadde prøvd å forklare dette tapet med at spillerne våre måtte sitte stille på benken underveis; da............. Lyst til å diskutere? Lik Dagbladet på Facebook Sport

Håndball vm damer 2015 cpanel

DET var omtrent da han på usedvanlig bryskt vis ga de sentrale forsvarerne sine en sist sjanse. Ellers kom byttene. Illevarslende det også. Det norske TV-publikummet er ikke vant med så strenge, truende landslagstrenere i førjulstida. Er det også et faresignal? Jeg tror ikke det. Da seieren virkelig var i ferd med å glippe, hadde Hergeirsson for lengst funnet sitt sterke, analytiske jeg. Da var det ikke mange taktiske beskjeder å klage på fra den norske benken- AT det likevel ikke holdt, skyldtes et fint og klokt nytt tysk lag. Det er sju år siden Norge siste tapte for Tyskland i kvinnehåndball. Det går neppe så lenge til neste tap. For her hadde motstanderne først skuddkvalitet til å utnytte den norske passiviteten, og så ro til å holde de regjerende mesterne unna da Thorir Hergeirsson brukte sitt absolutt beste lag for å få poeng. Det fikk vi ikke. Det hjalp ikke at stjerner som Stine Bredal Oftedal og Heidi Løke viste offensiv klasse, før stortalentet Henny Reistad fikk sin EM-debut i sluttminuttene og hintet om hvor bra Norge egentlig er i denne sporten.

Bergensavisen - Norge tapte finalen

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske. Fra 1. - 17. desember spilles Håndball-VM for Kvinner i Tyskland. Sted: Tyskland Start: 01. 12. 2017 16:00 Slutt: 17. 2017 20:00 Håndballjentene spiller innledende kamper i gruppe B, hvor Ungarn, Argentina, Polen, Kroatia og Sverige er motstandere. Kampene spilles i EgeTrans Arena i Bietigheim-Bissingen. Norges kamper i VM sendes på TV 2 - og TV 2-kanalene sender alle kampene. Mer om VM i Tyskland finner du på våre VM-sider Norges Håndballforbund Besøksadresse Sognsveien 75 A (Ullevaal Stadion, Oslo) Postadresse: Norges Håndballforbund Postboks 5000 N-0840 OSLO E-post: Klikk her Tlf: 970 02520 © 2015 - Norges Håndballforbund - (04) Alt innhold er beskyttet i henhold til lov om opphavsrett til åndsverk (Åndsverkloven). Innholdet kan ikke benyttes kommersielt uten samtykke fra Norges Håndballforbund.

Håndball vm damer 2014 edition

  1. Handball vm damer 2017 free
  2. Håndball vm 2017 kvinner tv
  3. Gave til mor 40 år lyrics
  4. Kreative Idéer - Strikking, DIY, oppskrifter, smarte tips
  5. Håndball em damer 2018 på tv
  6. Håndball em damer 2018 program

Håndball-VM kvinner 2017 | handball.no

Innsending av stoff (tekst, bilder, resultater etc. ) Benytt alltid denne adressen: Ansvarlig redaktør AS Geir Nilsen Annonsere Geir Nilsen - Se vår nettside for annonsører Copyright Digital kopiering av materialet på dette nettstedet er omfattet av åndsverklovens bestemmelser. Uten særskilt avtale direkte med AS er enhver kopiering, lagring, eksemplarfremstilling og tilgjengeliggjøring bare tillatt i den utstrekning det er hjemlet i lov. Utnyttelse i strid med lov eller avtale kan medføre erstatningsansvar, og kan straffes med bøter eller fengsel. Personvernerklæring Web levert av

Håndball vm 2017 kvinner norge

Håndball em damer 2018 tv

Norges tre målvakter havnet til sammen under 20 i redningsprosent. Da går det sjelden bra mot et såpass bra lag som Frankrike. De norske håndballjentene hadde heller ikke den store dagen i angrep. Allerede etter 31 minutter hadde de misbrukt tre straffekast (Mørk to og Stine Bredal Oftedal). – Det er tungt Da sto det 13-10 til outsideren Frankrike, og det var virkelig stress og uro på vei inn i det norske laget. Det snudde på noen minutter da Veronica Kristiansen og Heidi Løke slo til i angrep. Duoen var Norges klart beste i angrep i denne kampen sammen med Nora Mørk. Det ble en thriller helt ut. Norge hadde sjansen til uavgjort. Stine Bredal Oftedal, kåret til VMs beste før kampen, laget en brøyt i iveren etter å utligne. Hun hadde en blytung kamp i angrep med et mål på sju skudd. (Saken fortsetter under bildet) Nora Mørk og Norge ble taklet knallhardt av Frankrike i VM-finalen søndag. (Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix) – Det er tungt, selvfølgelig. Vi har spilt veldig bra i store deler av dette mesterskapet, men så fikk vi ikke det helt ut i dag.

  1. Broder enklere liv vs
  2. Islands høyeste fjell
  3. Siri moseng sørli
  4. Euro i norske kroner
  5. Giftig fisk i norge
  6. Normer og regler
  7. Nrk tv innstillinger
  8. Marcus martinus elektrisk
  9. Politiet sør øst twitter live
Sunday, 18 December 2022

Sitemap | Ivar Aasen Bøker, 2024