Oscar 2017 Norge – Oscar 2017 - Her Er Kveldens Oscar-Vinnere - Dagbladet

oscar 2017 norge youtube

Både i Sverige og Danmark er Oscar-rettighetene sikret, og dette gjør at også et norsk hjemmepublikum vil kunne se Oscar-utdelingen – på kabel-tv eller via streaming. Den svenske avisen Aftonbladet vil vise Oscar-showet på sin nett-tv-løsning – mer info her – og denne kan antageligvis aksesseres fra Norge ved hjelp av en VPN-klient, der man kan velge «svensk» IP-adresse. Dansk TV2 viser på sin side Oscar-sendingen på sitt vanlige tv-tilbud, og i Norge har Get denne kanalen som del av sitt digitale tv-tilbud. (Blant annet som et kanalvalg i Startpakken. ) Så slik blir årets Oscar-tilgjengelighet for oss i Norge. Sendingen begynner omtrent ved midnatt søndag 28. februar, og varer til 06-tiden mandag morgen.

  1. Oscar 2017 norge 1
  2. Antibiotika for urinveisinfeksjon i Cats - stagecoachflorists.com
  3. Oscar 2017 - Her er kveldens Oscar-vinnere - Dagbladet
  4. Størrelse dobbel garasje

Én til nå, og det er ny rekord i en prisutdeling som ofte er kritisert for å favorisere hvite skuespillere. Trump-erting Talkshow-vert Jimmy Kimmel (49) debuterte i år som Oscar-vert. Det er også Kimmel som kommer med kveldens første Trump-stikk, allerede i sin åpningsmonolog. - Jeg vil gjerne takke president Trump. Jeg mener, husker dere på denne tida i fjor da Oscar-utdelingen virket rasistisk, sier Kimmel med trykk på «Oscar-utdelingen». Kimmel la også til at utdelingen følges i «225 land som nå hater oss», før han igjen ertet presidenten: - Vi hater fake news, men vi elsker fake tan, sa han til latter fra salen. OSCAR: Én etter én dukket glitrende stjerner opp på den røde løperen før nattens Oscar-utdeling. Noen av dem bar blå sløyfer, som et subtilt spark til den amerikanske presidenten. Video: CNN / POOL Protest-regissør vant Den iranske regissøren Asghar Farhadi, som droppet seremonien i protest mot innreiseforbudet til Donald Trump forsøkte å innføre, vant Oscar for «The Salesman» i kategorien beste fremmedspråklige film.

oscar 2017 norge 2018 oscar 2017 norge live

«Moonlight» var den egentlige, men i salen ble det altså sagt høyt og hellig at «La La Land» hadde fått statuetten som årets beste film. UNNSKYLD: Her ber en ydmyk og Warren Beatty om unnskyldning for den gigantiske tabben, da «La la land» ble utropt som vinner av prisen for årets beste film istedenfor «Moonlight». Video: CNN « Hoder kommer til å rulle. Du kunne ikke forestille deg en verre fuck-up om du forsøkte. Team La La Land trøster forstatt hverandre midt i salen », tvitrer Scott Feinberg fra The Hollywood Reporter. Feinberg legger til at episoden for alltid vil huskes som «Oscar-utdelingas største tabbe noensinne». Fortsatt er det uklart hva som egentlig skjedde, men trolig har skuespillerveteran Warren Beaty rett og slett blitt tildelt feil konvolutt. Beaty fikk konvolutten som skulle brukes da Emma Stone vant beste kvinnelige hovedrolle, og virket tydelig forvirret på scenen. Skandalen ble avdekket av en «La La Land»-produsent, som umiddelbart grep mikrofonen og ropte: - Det er en feil.

Frustrerende nyheter for alle som følger Oscar-utdelingen: i år viser ikke noen norsk tv-kanal sendingen, og av samme grunn blir dessverre det tradisjonsrike arrangementet Oscarnatt på Gimle avlyst. Montages har i samarbeid med Nordisk Film Kino s ærverdige Gimle kino i Oslo, i flere år arrangert det nå tradisjonsrike eventet Oscarnatt på Gimle – der filminteresserte kan følge maratonsendingen av Oscar-utdelingen fra Hollywood i selskap med flere hundre andre entusiaster. Et premiss for arrangementet er at en norsk tv-kanal sender utdelingen, slik at NFK kan sørge for en rettighetsavklart visning på Gimle. I år blir dette altså ikke mulig, fordi ingen norske tv-kanaler har sikret seg rettighetene til å vise showet. Den sørgelige, men uunngåelige konsekvensen, er at Oscarnatt heller ikke kan arrangeres. Både Montages og NFK har forsøkt å finne løsninger, men vi må nå erkjenne at 2016-utdelingen ikke kan oppleves på Gimle, i selskap med publikum. Heldigvis skaper NFK likevel Oscar-stemning på Gimle til helgen – med spesialvisninger av de Oscar-nominerte titlene i kategorien for Beste film.

Skuespiller Eili Harboe spiller hovedrollen i filmen «Thelma» regissert av Joachim Trier. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Hvilken film som får den store æren, får du vite i september. Publisert: 10:22 Oppdatert: 12:57 Filmene Thelma i regi av Joachim Trier, Fluefangeren i regi av Izer Aliu og Jorunn Myklebust Syversens film Hoggeren, kan alle bli årets norske Oscar-kandidat. En av disse tre filmene vil i neste uke bli valgt til å representere Norge i konkurransen om Oscar for beste ikke-engelskspråklige film.

«Moonlight», dere vant beste film, sier vedkommende fra scenen og legger til. - Dette er ikke en spøk. Casey Affleck var forhåndsfavoritt til beste mannlige hovedrolle for «Manchester By The Sea», og fikk også prisen. Filmen fikk også prisen for beste originalmanus. Første muslim «Moonlight» var regnet som «La La Lands» fremste konkurrent, med nominasjoner i åtte kategorier. Og «Moonlight»-skuespiller Mahershala Ali (43) vant prisen for beste mannlige birolle, kveldens første pris. Ali er første muslimske skuespiller som vinner en Oscar. Alis mor er en kristen predikant, men selv konverterte han til islam i 1999. I takketalen sin gav han et nikk til dem som har lært ham opp som skuespiller: - Jeg vil takke lærerne mine, professorene mine. En ting de alltid sa til meg, var at «det ikke handler om deg. Det handler ikke om deg, det handler om disse rollefigurene, du er en tjener. Du står til tjeneste for disse historiene og disse rollefigurene», sa han i talen, ifølge Huffington Post. En drøy time senere får Viola Davis prisen for beste kvinnelig birolle, og hun ble dermed kveldens tredje svarte Oscar-vinner.

- Mitt fravær er av respekt for mine landsmenn og innbyggerne i seks andre land som er rammet av den inhumane loven hvor immigranter ikke får komme inn i USA, leste en utsending på vegne av regissøren. Prisen for beste lydmiks er kanskje ikke den som velter aviskioskene akkurat, men en liten funfact om kveldens vinner, Kevin O'Connell for «Hacksaw Ridge»: Dette er O'Connells første Oscar etter intet mindre enn 20 nominasjoner. Ettersom «La La Land» var nominert her, men altså ikke vant, betyr det også at filmen ikke setter ny rekord i antall Oscar-statuetter.

Sunday, 18 December 2022

Sitemap | Ivar Aasen Bøker, 2024