Utesteder I Stavanger - Hoteller I Stavanger Sentrum

Humorfestivalen arrangeres ptember – 3. oktober i 2009. Til slutt må det nevnes at Stavanger også har en årlig internasjonal jazzfestival – Maijazz – med mange opptredener og artister. Som navnet tilsier foregår denne i mai måned. Cafeer Cafe Sting, som ligger ved Valbergtårnet i Stavanger sentrum, er også verdt å merke seg. Stedet arrangerer en årlig litteraturuke hver høst – der kjente norske forfattere leser høyt fra sine verk for publikum. Dette er en landskjent begivenhet og Cafe Sting tilbyr et «annerledes» utested der kultur står i sentrum.

Hva skjer i stavanger

  1. Utesteder i stavanger look
  2. Billige hotell i stavanger
  3. Campingplasser Oppland | Norge | Søk og bestill på ACSI
  4. Utesteder i stavanger see
  5. Bo i stavanger
  6. Utesteder i stavanger live

Flørli er mest kjent for sine 4444 trappetrinn langs… N. B. Sørensens Dampskibsexpedition 1 etage Skagen 26 4006 Stavanger N. Sørensens Damskibsexpedition 1 etage Når du kommer inn i lokalet, forstår du hvorfor N. Sørensens Damskibsexpedition har fått Norsk hotell- og restaurantbransjens miljøpris. Her blir ordet "gjennomført" bare fornavnet. Innredningen oser av… 1 2 Neste >>

00 Cover: 150 kroner Adresse: Skagen 21 Beskrivelse: Hexagon ligger like opp i bakken fra Cardinal, og er kjent for sine lange køer i helgene. Inne serveres det drinker som Screaming Orgasm og Sure føtter over en lav sko. Med andre ord et sted for høy musikk og mye dansing. HOT: Utestedet for folk med åpent sinn. Hot open mind Aldersgrense: 20 – eller eldre Åpningstid: Fra 21. 00 eller 23. 00 Cover: 150 kroner Adresse: Skagen 25/27 Beskrivelse: Ønsker ikke å omtales som en «gay nightclub», men dette er stedet for dem om har en «open mind». **LES OGSÅ: Her får du billigst øl på byen ALF & WERNER: Flere etasjer med fest! FOTO: Hanne Høyland. Alf & Werner Aldersgrense: 20 eller eldre Åpningstid: 22-03. 00 Cover: 150 kroner Adresse: Nedre Strandgate 13 Beskrivelse: Et utested fordelt på flere etasjer. Du kan enten ta deg en drink i baren i første etasje, eller gå opp et nivå, hvor det hender det er live musikk. Er du i dansehumør, er det dansegulv og lounge i toppetasjen. Dette utestedet har også litt se og bli sett-tendenser.

Drive

Stavanger har et variert og spennende uteliv, kanskje et av de beste i Norge. Utallige puber, barer og restauranter ligger tett i tett rundt Vågen, og selv på hverdager er utelivet mer livlig i Stavanger enn i de fleste andre norske finnes mange tilbud i byen, enten man vil vil høre musikk, gå på kino eller teater – eller bare ta en pils «ute på byen» sammen med venner. Utesteder, puber og nattklubber De mest attraktive utestedene ligger i sentrum, som rockepuben Checkpoint Charlie med konsertscene og Cementen Pub & Scene – som både er en pub og nattklubb med flott utsikt over havnen. Folken er et studenthus i Løkkev. 24 som arrangerer flere konserter i ulike genre året rundt. Ønsker man å se og bli sett, er nattklubbenog baren Taket stedet å gå. Hall Toll er et annet populært utested, og Rush (tidligere Javel) er nok en attraktiv nattklubb i Stavanger – som har byens lengste bar og plass til 350 personer. Stedet har også et fargesprakende lysshow på dansegulvet. For dem som ønsker en rolig sted, er Munken en tradisjonell bar uten den helt høye musikken.

TAKET: Under taker ligger Timbuktu, som også har deilig sushi! FOTO: Hanne Høyland. Taket nattklubb Aldersgrense: 20 år Åpningstid: 23-03. 30 Cover: 150 kroner (gratis inngang torsdag og før 00. 00 fredag/lørdag for studenter) Adresse: Nedre Strandgate 13 Beskrivelse: Dette er utestedet for byens danseløver, hvor alt er sentrert rundt dansegulvet (inkludert mer eller mindre fysisk former for sjekking)! Resident DJ er «Kjetil K-mixx» Johansen, og ifølge ryktene er han en råflink fyr. I underetasjen ligger baren Timbuktu (obs! 22-års aldersgrense), med sine koselige sittegrupper. ITTEPÅ: Husk å ta med studentbeviset hit. Ittepå nattklubb Aldersgrense: 21 år Åpningstid: 23-03. 30 Cover: 150, men har du med studentbevis får du gratis inngang før 00. 00 (prisen blir 100 etter midnatt)! Adresse: Nedre strandgate 29 Beskrivelse: Dette er en relativt liten nattklubb og cocktailplass, med felles gutte- og jentetoalett (! ). Backstage Aldersgrense: 21 Åpningstid: 22-03. 00 Cover: 150 kroner Adresse: Skagenkaien 5 Beskrivelse: Nattklubben der du får live musikk sju dager i uken.

billige hotell i stavanger

Hoteller i stavanger sentrum

Med oljå kom utelivet til Stavanger. Vi har sett på utvalget. Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon Du trenger ikke å være spesielt god - eller stødig - til beins når du gyver løs på Stavangers uteliv. Rundt Vågen står stedene tett, og følger du lysløypa innover i kvartalene ligger pubene som sardiner i olje. - Utgangspunktet var egentlig håpløst. Stavanger var en konservativ bedehusby, men så kom oljen og byen ble sjokkurbanisert på 70- og 80-tallet, sier Terje Vallestad til Han står bak Cafe Sting, Stavangers kanskje mest kjente og kjære utested gjennom 19 år. - Utlendingene som kom til Stavanger ville ha steder å gå. De var vant til å bruke tid å penger på å gå på byen. Men at utestedene er mange og konsentrerte betyr ikke at alt er såre vel i Stavanger. - Etter at vi fikk skjenkeringen har Stavanger mistet posisjonen som den ledende utebyen. Den har blitt veldfødd og kjedelig, sier Vallestad. Han mener det er blitt for lett å drive utested i Vågen, og at den høye etableringen i kombinasjon med skjenkeringen har redusert Stavanger til en liten by der det ikke finnes noe uteliv i bydelene.

**LES OGSÅ: Knuser fylle-mytene: Derfor er det slik at «vin og øl blir søl» Nattklubber i Sandnes Storm bar lounge og nattklubb Åpningstid: 22-03. 30 Cover: De tar cover, men vi er usikre på hvor mye. Adresse: Ole Bullsgt 10 Beskrivelse: Dette utestedet sammenlignes med Taket i Stavanger. Bra sted for deg som vil ut å danse. Saturn nattklubb Åpningstid: 22-03. 30 Cover: 100 kroner Adresse: Storgata 45 Beskrivelse: Går under kallenavnet «tafsi», «kjellaren» eller «tafsekjellaren» blant Sandnes-folket. Morsomt! Utestedet lover selv god stemning, god DJ og dyktige bartendere. Barer i Stavanger HOLMEN: Finner du i 1. etaste på Victoria hotell. Holmen bar Aldersgrense: 20 eller eldre Åpningstid: 16-02. 00 Adresse: Skansegaten 1 Beskrivelse: Er tilsynelatende en vanlig brun pub, men hver torsdag arrangeres det salsa-aften i samarbeid med SalsaNor fra 20. 00-24. 00. ARKIVET: Så koselig og så intimt! FOTO: Hanne Høyland. Arkivet nattbar Aldersgrense: 20 eller eldre Åpningstid: 23-03. 30 Adresse: Skagen 14 Beskrivelse: Dette er baren med byens lengste kø i helgene, men mange mener Arkivet er verdt køen.

Beverly Hills Fun Pub (ID18) På «Bevvå» blir studenter tatt imot med åpne armer! Gratis inngang, sport på TV, biljard, dansegulv.. you name it! Champs (ID18) Gira på studentpriser på øl? I tillegg til studentpriser finner du her sportsbar i ukedagene og nattklubb etter klokken 22:00 i helgene. Bøker og Børst (ID18) I Fargegata finner du denne koselige øl- og kaffebaren. Det er også rom for annet enn bare festing på Bøker & Børst. Underhold deg selv og gjengen med brett- og kortspill eller en god bok. Utesteder Alf & Werner (ID20) Her kan du velge etasje ut ifra dagsformen! Er du i dansehumør? Dansegulv og lounge i toppetasjen. Gira på live musikk? Da er andre etasje noe for deg. Alf & Werner- kort gir btw gratis student inngang! Cirkus (ID20) Fargegata har flere unike uteplasser med aldersgrense 20 år, og Cirkus er en av de. I tillegg til en fest kan du her ta med gjengen på Bingo med Sillå! Hall Toll (ID20) Let's dance! Heftige DJ'er gjør at dansegulvet på Hall Toll kan anbefales på det sterkeste!

00 Adresse: Industrigaten 1 Beskrivelse: Dette er utestedet som er kjent for sitt store utvalg i øl. De slår ikke Cardinal med sine 600 forskjellige øltyper, men vi synes 300 ølsorter også er ganske så bra! Åpningstider gjelder i helger! Dette er bare et utvalg av utesteder, det finnes selvsagt enda flere å velge i. Publisert: 22. august 2015, 17:02 Oppdatert: 03. november 2015, 09:56 To utesteder i Sandnes og åtte i Stavanger kjemper om tittelen #byasbeste utested 2019! Hvem fortjener seieren?

  1. Svake verb engelsk
  2. Når er lotto trekning result
  3. Filosofer fra nyere tid de
  4. Samiske tradisjoner og skikker
  5. Lilli bendriss uten sminke e
  6. Løvenes konge 1994 full film
  7. Sette inn ytterdør point
  8. Bjørg thorhallsdottir dora thorhallsdottir
  9. Mamma til michelle husqvarna
  10. Mattilsynet import av hund
  11. Hvordan få likes på instagram
  12. Folkemuseet bygdøy parkering
  13. Randi olaug heltzen mollestad
  14. Svulst i hjernen overlevelse
  15. Test av robotklipper
  16. Studere i sverige
Sunday, 18 December 2022

Sitemap | Ivar Aasen Bøker, 2024