Eirik Finseth Advokat | Eirik Finseth, 99889909, Oslo Sentrum, Oslo - 1881.No

Takket være min kone og våre flotte barn så har vi kommet gjennom det, sa en tydelig preget kontreadmiral, som også takket for støtten han har fått av kollegaer i Forsvaret. Spark til VG På spørsmål fra pressen om han har gjort tanker om å gjøre comeback i Forsvaret, lød svaret: - Jeg sitter her i dag i uniformen min. Det skulle vel forhåpentligvis si sitt. Avslutningsvis benyttet også Karlsvik anledningen til et solid spark mot VG og avisens utsendte. - Den tabloidiseringen og forenklingen som du og VG har vært de fremste til å kjøre frem,.... Å sitte der og ikke ta til motmæle, det har vært veldig vanskelig, sa Karlsvik før han avsluttet pressekonferansen. Les ogaå: Hele Karlsvik-dommen (Word-dokument) Fra dommen i Bergen tingrett heter at de ikke fant noen grunn til å betvile at reiseregningene han hadde belastet Forsvaret for, var berettigede. Regningene beløp seg på til sammen 63. 323 kroner. «(... )Tiltalte hadde som leder for DIF en særlig betrodd stilling, og det tillå ham selv å avgjøre om reisen var så nyttig for ham rent faglig at den kunne anses som en tjenestereise.

  1. Kjempet mot tårene
  2. The office

Kjempet mot tårene

25-åringen som er siktet for vold mot en 33-åring i Flekkefjord natt til lørdag, har forklart at han slo et knyttneveslag med full kraft. Mandag ble han varetektsfengslet i fire uker. Torbjørn Witzøe Hallgeir Oftedal Denne artikkelen er over seks år gammel Les hele saken med abonnement Fædrelandsvennen ønsker en god og åpen debatt. Her kan du bidra med din mening.

Etter å ha tjenestegjort som assisterende forsvarsattaché i London, 1991–1994, var han sjef for strategikontoret ved Planavdelingen i Sjøforsvarsstaben i Forsvarets overkommando (FO) i 1994–1997. Deretter tjenestegjorde han som senior stabsoffiser ved Strategi- og langtidsplanavdelingen i Sentralstaben i FO i 1997–1999; og så som sjef for Logistikkavdelingen i Operasjonsstaben i FO i 1999–2000. I perioden 2000–2001 var Finseth sjef for Kystartilleriet, og instrumental i opprettelsen av Kystjegerkommandoen. I 2001–2002 var han vsjef for KNM Tordenskjold, Sjøforsvarets utdannings- og kompetanseavdeling. I 2002 ble Finseth utnevnt til kontreadmiral og første sjef for Landsdelskommando Nord-Norge, til han i 2003–2008 var Generalinspektør for Sjøforsvaret (GIS). Etter dette var Finseth for en kort periode i 2008 sjef for Forsvarets fellsoperative hovedkvarter (FOHK), til han i 2008 ble utnevnt til viseadmiral, og beordret som sjef for Forsvarsstaben. Sivil karriere Etter endt militær karriere har Jan Eirik Finseth vært tilknyttet den tyske våpenprodusenten Rheinmetalls norske avdeling fra 2017, som administrerende direktør.

Han tjenestegjorde i flere perioder ved Forsvarets Overkommando hvor han blant annet var sjef for strategisk plankontor i Sjøforsvarsstaben, senior stabsoffiser i Sentralstaben og sjef for Forsvarets Operative Logistikkstab. Han ble i 1999 utnevnt til flaggkommandør og sjef for Kystartilleriet (Kystartilleriinspektør). I 2001 ble han sjef for Sjøforsvarets skoler ( KNM Tordenskjold). Fra 2002 var han sjef for Landsdelskommando Nord-Norge (Reitan) og senere i en kortere periode sjef for Forsvarets operative hovedkvarter. Han var fra 2003 til 2008 Generalinspektør for Sjøforsvaret og fra 2008 og til 2014 sjef for Forsvarsstaben og stedfortredende Forsvarssjef. [1] Viseadmiral Finseth var ansvarlig for omstillingen av Forsvaret fra 2008 og til 2014. Han gjennomførte en dyptgripende omstilling av Sjøforsvaret hvor økt operativ aktivitet og slagkraft samt operativ logistikk hadde fokus. Blant annet ble Olavsvern solgt til private, mye på grunn av Finseths arbeid. [2] Finseth er utdannet ved Sjøkrigsskolen, Forsvarets høgskole, Führungsakademie der Bundeswehr (1987-1989) i Tyskland, Naval Postgraduate School og US Naval War College (1997-1998) i USA.

  1. Ted fiske
  2. Lp butikk oslo
  3. Eirik finseth advokat milan
  4. Eirik finseth advokat the movie
  5. Midt norsk slakteri
  6. P3 frekvens oslo
  7. Når begynner baby krabbe

Men da Forsvaret gikk høyt ut i media, samtidig som jeg ikke fikk snakke, måtte politiet likevel finne noe på meg, forklarte Karlsvik fra vitneboksen. Vil snakke ut Etter frifinnelsen ble kjent i dag, kalte hans forsvarer, Dag Steinfeld, inn til pressekonferanse på sitt kontor. For første gang fikk Karlsvik muligheten til å si sin mening om saken. Verken statsadvokat Randi Lucie Gabrielsen, Generalinspektøren for Sjøkrigforsvaret, Jan Eirik Finseth har vært tilgjengelig for kommentar. Les flere nyheter på

The office

Før dette, fra 2014, var han styreleder i det norske selskapet Vinghøeg, som så ble kjøpt opp av Rheinmetall. Les mer i Store norske leksikon:

Mikalsen ble forespeilet en kjempeavkastning på pengene, men så ikke snurten av innsatsen eller rentene, skrev Dagbladet. Mikalsen er blant personene Linnerud nå står tiltalt for å ha forledet. Stjernetrener trukket inn I juli 2008 ble den svenske fotballtreneren Sven-Göran Eriksson uvitende trukket inn i den oppsiktsvekkende svindelsaken. Det viste seg at Eriksson sto med pant i huset til svindeltiltalte Espen Linnerud. Erikssons agent aviste at de noen sinne hadde vært i kontakt med Linnerud. Lyst til å diskutere? Lik Dagbladet på Facebook

Faktaboks Jan Eirik Finseth født: 31. august 1956, Lenvik Jan Eirik Finseth er en norsk offiser av viseadmirals grad, som fra 2008 til 2014 var sjef for Forsvarsstaben, og dermed også stedfortredende forsvarssjef. Finnseth hadde en lang og variert karriere i Forsvaret bak seg da han i 2014 gikk av med pensjon. Utdanning Finseth har sin militære utdanning fra norske og utenlandske skoler, inklusive Sjøkrigsskolen og Forsvarets høgskole, så vel som tyske Führungsakademie der Bundeswehr (1987-1989) og amerikanske Naval Postgraduate School og US Naval War College (1997-1998). Militær karriere Etter å ha fullført Sjøkrigsskolen i 1979 hadde Finseth en rekke stillinger i Sjøforsvaret og i flere fellesinstitusjoner i Forsvaret. Finseth har sin fagmilitære bakgrunn fra Kystartilleriet, og har tjenestegjort både ved kystfort og i MTB-våpenet. Han bekledde flere operative stillinger ved Tromsø sjøforsvarsdistrikt, og var sjef for Grøtsund fort i perioden 1985–1987. Deretter var Finseth blant annet instruktur ved Sjøforsvarets stabsskole i 1990–1991.

Espen Linnerud (38) står nå, sammen med Odd Magne Kristiansen (43), tiltalt for millionsvindel. TILTALT: Espen Linnerud (38) skal ha lokket med skyhøy avkastning og lurt folk til å innvestere store pengebeløp. Her konfronteres han av tidligere Dagblad-reporter Ulf André Andersen i oktober 2006. I dag startet rettssaken mot Linnerud og Odd Magne Kristiansen (43) i Oslo tingrett. Forsettlig bedrageri har en strafferamme på seks års fengsel. Foto: John Terje Pedersen Vis mer Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon (): Høsten 2006 og vinteren 2007 skrev Dagbladet en rekke artikler om bedrageridømte Finance Credit-gründer Torgeir Stensruds nye nettverk. Avisa skrev at nettverket ville lure folk til å investere penger ved å lokke med skyhøy avkastning. Dagbladets artikkelserie resulterte i politirazzia mot flere personer i Stensruds nye nettverk i februar 2007. Espen Linnerud ble da varetektsfengslet. 23 millioner kroner I juli i fjor ble det kjent at Espen Linnerud er tiltalt for å ha svindlet godtroende enkeltpersoner, investorgrupper og bedrifter for rundt 23 millioner kroner.

+ Ditt bilde Legg til profilbilde Eirik Finseth Pilestredet Park 27, 0176 Oslo Vis kart 998 89 909 Se hvem som ringer! Prøv vår app gratis i 30 dager. Send blomster til Eirik Finseth Se hva Pilestredet Park 27 ble solgt for og tidligere eiere – Send flyttemelding Se Eirik sine roller i næringslivet – Eirik har navnedag 18. mai Er dette deg? – Endre opplysninger Logg inn for å lagre, dele eller endre opplysninger Send som e-post Mottakers e-postadresse Din e-postadresse Melding E-postadresse og meldingstekst vil kun brukes til å dele oppføringen. Informasjon fra Digitale Medier 1881 Gjør din bedrift synlig i 's søkeresultat Sikre at ditt firma vises på topp når det søkes etter varer og tjenester i din bransje. Med en oppføring i vårt søkeresultat er du lett tilgjengelig for nye og gamle kunder. Bli synlig hos 1881 Digital fasade – Vis fram ditt firma hos Fremstå på en profesjonell og ryddig måte for 's mange brukere med en landingsside tilpasset din bedrifts eget design. Les mer om Digital fasade

eirik finseth advokat the movie
Sunday, 18 December 2022

Sitemap | Ivar Aasen Bøker, 2024