Kunsten Å Høre Hjerteslag

Anmeldelser Kunsten å høre hjerteslag "Det går en understrøm av livsmot gjennom boken som sitter igjen i leseren etter endt lesning. (... ) disse stereotypiene ødelegger ikke for leseropplevelsen fordi romanen inneholder virkelig fortellingens kraft. Tin Wins hemmelige og ulykkelige kjærlighetshistorie gjør dypt inntrykk. ) Stramt oversatt, i et bokmål som flyter godt, av Kurt Hanssen. " Kristine Isaksen, VG «Alt er beskrevet så enkelt og vart, så ømt og gjennomskinnelig og så vakkert - totalt befridd for klisjéer - at bokas stemning ble sittende i kroppen lenge etter at jeg var ferdig med den. » Rose-Marie, Rose-Maries litteratur- og filmblogg «Dette er en bok som rommer mye klokskap og visdom, og en bok som gir deg litt å tenke på. Jeg ble både inspirert av romanen, og den satte i gang noen tankeprossesser. » Bokelskerinnen, Historien om ekte kjærlighet Ukas bok: "BOKEN ER lettlest og har et godt språk. En nydelig roman om lengsel og kjærlighet, varme og håp. Jeg anbefaler denne varmt og inderlig! "
  1. Hvem er u ba
  2. Kunsten av å høre hjerteslag

Hvem er u ba

Hun reiser til Burma for å finne ut mer om farens bakgrunn og kanskje finne kvinnen i brevet. Den hemmelige historien Hun reiser til en verden som for henne er helt fremmed, i håp om å løse mysteriet med farens forsvinning og det gamle brevet. I en landsby møter hun en mann som sier han kjenner faren, og det virker som han har kjennskap til henne også, selv om de aldri før har møttes. Nysgjerrigheten overvinner skepsisen, og snart skal hun lytte til en bevegende historie om ufattelig motgang og styrke, lidenskap og kjærlighetens kraft. Drømte om å skrive kjærlighetsromaner Forfatteren drømte helt fra han var ung om å bli forfatter. Han tilbrakte somrene på Vestlandet i Norge som turist og leste og leste. Men det skulle gå mange år før han våget steget til å skrive selv. At den vakre kjærlighetshistorien i Kunsten å høre hjerteslag nå leses over hele verden, er mer enn han kunne drømme om, og den tidligere journalisten er nå forfatter på heltid.

I forbindelse med lanseringen av Kunsten å følge hjertet i april kommer Sendker til Norge, og da får også dere lesere mulighet til å treffe ham. Han legger nemlig ut på en aldri så liten «turné», til hhv. Oslo, Stavanger og Bergen. Nærmere informasjon kommer!

  1. Dornbracht selv
  2. Jensens bøfhus norges
  3. Slik er butikkenes bytteregler
  4. Susanne Wergeland ble mamma igjen - Fødte i rekordfart - Se og Hør
  5. TV 2 satser tungt på «Funkygine» og familien – sikrer rettigheter til treningsklær- og rådgivning | DN
  6. Forskudd på arv arveavgift
  7. Kunsten å høre hjerteslag
  8. Kunsten å høre hjerteslag - Jan-Philipp Sendker - Innbundet (9788252590821) » Bokklubben
  9. Sol no startsiden
  10. Jan-Philipp Sendker: «Kunsten å høre hjerteslag | «Anitas blogg
  11. Klør på beina om kvelden
  12. Andrine Stolsmo Hegerberg on Instagram: “Showtime! Vi holder, for første gang, vår egen fotballskole - sponset av OBOS! Torsdag til søndag samles 22 jenter spredt over hele Norge…”

Kunsten av å høre hjerteslag

kunsten å høre hjerteslag lyrics

Hør utdrag 4. 23 1371 5 Innleser: Charlotte Grundt, Haakon Strøm Finnes som lydbok. Tin Win er en vellykket advokat i New York. En dag bare forsvinner han uten å etterlate seg spor, og familien sitter igjen med en rekke ubesvarte spørsmål. Fire år senere finner de et kjærlighetsbrev Tin Win en gang skrev til en burmesisk kvinne, et brev som aldri ble sendt. Datteren Julia bestemmer seg for å løse mysteriet og reiser til farens hjemland Burma. På et tehus i Kalaw møter hun en mann som hevder at han kjenner faren, og som på forunderlig vis også ser ut til å vite hvem Julia er. Han forteller en kjærlighetshistorie som nesten er for utrolig til å være sann, og som gjør at Julia også må ta et oppgjør med egne verdier. Kunsten å høre hjerteslag er solgt til over 20 land, og er blitt en internasjonal bestselger. Forfatteren har selv sagt om romanen: «Dette er en totalt ukynisk bok i en svært kynisk tid. Alt jeg vet om kjærligheten og livet har jeg lagt i denne boken. » Språk: Norsk Kategori: Underholdningsromaner Serie: Burma-trilogien: 1 Originaltittel: The Art of Hearing Heartbeats Oversetter: Kurt Hanssen Produktdetaljer lydbok: Forlag: Cappelen Damm Utgitt: 2014-06-03 Spilletid: 8T 22M ISBN: 9788202412487 Ha alltid en god bok klar – lytt og les hva du vil, når du vil Les og lytt til så mange bøker du bare vil!

Tidvis lukter det frisk sjasmin og moden mango på annenhver side, og tehusene nevnes hyppig. Menneskene her lever i pakt med livet og hverandre, langt fra storbyens karrieremas og krav, og fremstår som klokere enn Julia. Åh, for et originalt grep det hadde vært om det var omvendt. Men disse stereotypiene ødelegger ikke for leseropplevelsen fordi romanen inneholder virkelig fortellingens kraft. Tin Wins hemmelige og ulykkelige kjærlighetshistorie gjør dypt inntrykk. Valgene han tar opprører, men setter vestlige verdier på en interessant prøve. Dessuten har handlingen en liten tvist til slutt som kaster nytt lys over Julias lokale guide og historieforteller. Stramt oversatt, i et bokmål som flyter godt, av Kurt Hanssen. KRISTINE ISAKSEN Publisert: 11. 03. 13 kl. 11:08 Kommersielt samarbeid: Rabattkoder Euroflorist rabattkode Stormberg rabattkoder rabattkode Ellos tilbudskode Eurodel rabattkode

  1. Komikere i norge
  2. Ulv i norge fakta
  3. Tett kjøling påhengsmotor
  4. Hvordan takle kreft i families usa
  5. Randi olaug heltzen mollestad
  6. Selge brukte baker street
  7. Nei til reklame 2
  8. Håkon
  9. Hotell kongsvinger gjestegård
  10. Eldrebølgen i norge
  11. Åndenes hus film
  12. Vinner farmen kjendis 2018
  13. Hva er golfstrømmen medical
  14. Leie leilighet i italia live
  15. Sykemelding egenmelding regler
  16. Når har kongen bursdag video
  17. Canal digital trådløs adapter
  18. 2 divisjon handball kvinner list
  19. Flyplasser i kroatia song
  20. Turks- og caicosøyene
Sunday, 18 December 2022

Sitemap | Ivar Aasen Bøker, 2024