Kåseri Om Sosiale Medier — Kåseri Om Sosiale Métier Solutions

Kåseriet er en fri og humoristisk spalte der alt kan tas opp. Spalten skrives av Konstanse Heide Åkerman. Vurderte å skaffe meg makt i mediene, men fant ut at det var litt dyrt. Da trenger du nemlig … Falske vipper Hair-extensions Gele-negler Spraytan Solarium MASSE sminke Og skal du virkelig bli kjent trenger du … Silikon Ny rompe Neseoperasjon Botox Restylane Teosyal Alt dette pluss litt til har nemlig dagens toppbloggere. De legger seg stadig under kniven og dokumenterer det godt på bloggen. «Ny silikon-operasjon», «se den nye nesen min», «leppefylling i dag – les alt på bloggen». Disse overskriftene kunne heller blitt byttet ut med «jeg har syke komplekser», «jeg trenger hjelp», eller «vil jeg oppnå bekreftelse nå»? Illustrasjon: Ewa Barbara Mundhenk De vandrer rundt med sine «Michael Jackson»-tryner og forteller de unge leserne sine at de ikke anbefaler å operere seg. Samtidig dokumenterer de alt om operasjonene på bloggen med henvisninger til hvor de gjorde det og alt om opplevelsen.

Kåseri om sosiale métier solutions

  • Kjøpe bolig for første gang - Alt du må vite hvis du skal kjøpe bolig for første gang - DinSide
  • Kåseri om sosiale medier 2
  • Nrk p1 lønsj 3
  • Venner og fiender meaning
  • Gave til mamma
  • Kåseri om sosiale métier solutions
  • Gamle mynter til salgs
  • Kåseri om sosiale medier 1
  • Karius og baktus film
  • Fra airline
kåseri om sosiale medier d

Men til syvende og sist vil jeg ta noen valg selv. Overtatt sosiale medier Før hadde jeg og vennene mine det helt supert på sosiale medier. Men nå har det skjedd noe. Flere og flere voksne er der også. Foreldrene mine følger meg. De kommenterer alle bildene. «Vakre jenta vår på fjellet! Klem fra meg og pappa», «Det ser ut som dere koser dere, husk å legge deg i tide». Hvorfor?! Dere tror kanskje jeg føler meg bra etter disse kommentarene. Men hvis dere fortsetter å overvåke meg på denne måten, blir jeg nok venneløs. Tenåringsvenner som ler og fniser av kommentarene deres, var vel ikke helt planen? Ikke helt katastrofe Men dere foreldre er ikke helt katastrofe. Dere har jo klart å oppdra ungdommen slik vi er i dag. Med hodet i en skjerm og frekke ord som ligger og venter. Nei da, dere har gjort mye bra. Men nå som vi vokser opp, vil vi gjerne at dere hører mer på hva vi har å si. Ikke bare gjør det dere har kommet frem til at skal være best. Diskuterer og snakk med oss om ting. Vi kan snakke sammen og komme til et kompromiss, da blir nok ting lettere både for deg som forelder og for meg.

Kåseri: Foreldre, dere er kule nok! Eller satt dere med smokk i munnen da dere lærte oss 1+1?

kåseri om sosiale mediers

13–21 år? Vil du også skrive til Si;D? Send ditt innlegg til Alle får svar innen tre dager. Dersom du ønsker å være anonym, må du oppgi dette tydelig i mailen. Her kan du lese mer om å sende inn innlegg til oss.

smp-stories-top-widget Hvilke råd vil du gi tenåringsforeldre? spurte vi ungdommen. Vi fikk inn over 400 svartekster. Denne teksten var en av juryens favoritter. Advarsel: Innlegget inneholder spor av ironi. Dere prøver og prøver. «Halla! » «Hva skjer, bro? » Fra da vi var små, har dere alltid vært våre største forbilder. Vi har lært så mye, og det har vi vært takknemlige for. Men nå virker det nesten som om rollene er blitt byttet. Vi er deres forbilder. Dere etterligner klær, musikk og slangord. Dere hermer etter oss, men samtidig tror dere at dere vet alt mye bedre enn oss. Dere er overlegne vesener som tror dere må være som oss for å være «kule» nok. Dere trengte ikke det da vi var to år, og dere trenger ikke det nå heller. Eller, satt dere med smokk i munnen da dere lærte oss 1+1? En dag jeg kom hjem etter skolen, sa pappa: «Halla kid, hatt en fet dag på skolen eller? » Han trodde vel kanskje han kunne nå inn til meg da. Jeg stenger jo alt ute og tenker aldri på konsekvenser. Jeg gjør det som er best for meg selv, og hjelper i hvert fall ikke til hjemme!

kåseri om sosiale medier tv
Sunday, 18 December 2022

Sitemap | Ivar Aasen Bøker, 2024