Fanny Og Alexander

- Jeg tenker lite på det. Uansett om det er en vanlig premiere eller om det er en verdenspremiere, er det helt forferdelig. På premieren vet vi at det sitter kjente folk i salen, og det er fryktinngytende. Men jeg er ikke en av dem som kikker gjennom teppet for å se hvem som sitter der, smiler hun. I stedet prøver hun å tenke på rollen. - Det er som en idrettsprestasjon, vi må fokusere. Vi må ikke tenke på forventningene, sier hun. Nils Ole Oftebro, som har rollen som Gustav Ekdahl, forteller at det likevel er en konkret ting de er nervøse for før urpremieren: - Vi er redde for at folk skal reagere på hvorfor vi har tatt ut den-og-den scenen fra filmen, at det skal bli en debatt. Men det er lite vi kan gjøre med det nå, sier han. Foto: Morten Holm / SCANPIX Mange kjente navn Rollelisten består av flere av Norges mest kjente skuespillere. I tillegg til Holmen, Simonsen og Oftebro, inkluderer den navn som Kåre Conradi, Kim Haugen, Mari Maurstad, Sverre Anker Ousdal, Bjørn Skagestad, Petronella Barker og Gisken Armand.

LES OGSÅ: - Håper jeg tør å feile - Det er hyggelig at så mange kolleger samles, sier Oftebro. Men det er ikke bare teaterveteranene som står på scenen. Til sammen består rollelisten av hele 40 navn - langt flere enn i en vanlig teaterforestilling. Men med så mange skuespillere, blir det også mer jobb. - Det blir mer krevende. Det er mange elementer som skal stemme, mange småting, sier Simonsen. Mye å holde styr på Holmen ser også på den store rollelisten som en utfordring. - Det er mange mennesker som skal plasseres i rommet, som skal fungere sammen og som man må holde styr på. Trafikken på scenen tar tid, sier hun. Og innimellom tenker hun at alt kanskje kunne vært enklere. - Jeg har ønsket at vi satt i hver vår lenestol med bare dialog, i stedet for at 30 skulle snakke samtidig, ler hun. Premieren er få dager unna, men det gjenstår fortsatt mye før forestillingen er ferdig. Vil de være klare for å ta imot publikum på lørdag? - Det er mye som må på plass. Vi ligger ikke akkurat foran skjemaet, innrømmer Oftebro.

  • Fanny og alexander actor
  • Resultater Oslo Maraton 2013
  • Fanny og alexander trailer
  • Fanny og alexander nationaltheatret
  • Bolig til salgs sandefjord
  • Dn se nyheter
  • Fanny og alexander gerst
  • Fanny og alexander jones
  • Fanny og alexander 2017
  • Fanny og alexander serie
Ingmar Bergmans «Fanny og Alexander» er NRKs store trekkplaster julen 1999. Filmen fra 1980 fikk i sin tid hele fem Oscar-priser. Oppdatert 25. februar 2003 Artikkelen er over 20 år gammel NRK sendte «Fanny og Alexander» julen 1989. Nå bruker kanalen fem kvelder i romjulen på Bergmans mesterverk. Gjensyn blir det også med «Grevinnen og hovmesteren» i «Da Capo på lille julaften». Men noen juleoppladning med Ingrid Espelid Hovig blir det ikke. Espelid Hovig har i en årrekke laget ribbe med sprø svor i NRK lille julaften. I år hadde imidlertid ikke hele Norges TV-kokke anledning til å delta. Mange gjensyn Det har heller ikke Gunvor Hals, som er sykmeldt. Vidar Lønn-Arnesen er derfor programleder alene. Blant gjestene i studio i år er Jon Skolmen, Elisabeth Andreassen og Tor Endresen. Mens adventsserien «Jul i Blåfjell» er Barne-TV hele adventstiden igjennom, skal Nissa Nyberget og Elisabeth Lindland lage Frokost-TV for barna i selve jula. Programmet heter, som i fjor, «Julemorgen» og er direktesendt.
  1. Deltakere 71 grader nord 2019
  2. Hvordan drepe brunsnegler
  3. Kart over sør afrika
  4. Fugler til salgs
  5. Billig fersk fisk oslo
  6. Ruter t bane images
  7. Hva betyr det spanske ordet despacito
  8. Hvordan håndtere voldelige barney
  9. Vekt og høyde barn
  10. 4k pc skjerm
Sunday, 18 December 2022

Sitemap | Ivar Aasen Bøker, 2024