Tog Fra Oslo Til Drammen — Fly Fra Oslo Til London

Vi har et alternativt opplegg hvor vi også benytter Ruters tilbud, sier Scholz. Hun oppfordrer samtidig de reisende til å benytte seg av andre kollektivtilbud der de har mulighet til det. – Vi vil for eksempel sette opp busser mellom Bryn og Ski. Så kan de reisende ta T-banen mellom Bryn og Oslo S. Det er slik vi har gjort det de siste årene, understreker Scholz. – Mange spør oss om hvorfor det ikke går an å kjøre hele strekningen med buss. Det vil ikke gå an fordi det allerede er stor trafikk i og rundt Oslo sentrum, noe som gjør at det blir et utfordrende trafikkbilde, legger Scholz til. Flytoget setter ned prisen På grunn av avvik i trafikken vil flytoget sette ned prisen til og fra Drammen. – Fordi det er avvik har vi også satt ned prisen til og fra Drammen fra 270 til 226 kroner. Vi byr altså på bussen til/fra Asker/Skøyen for å kompensere drammenserne for at det er buss for flytog på strekningen i sommer, skriver kommunikasjonsrådgiver Elisabeth Gjestland i en e-post. Flytoget vil for første gang ha togtilbud også på nattetid i år.

  1. Buss til sverige fra oslo
  2. Fly fra oslo til london

Buss til sverige fra oslo

Fra lørdag skal togstrekningen mellom Asker og Drammen være stengt i seks uker. I juli blir enda flere toglinjer stengt på grunn av vedlikeholdsarbeid. 21. juni 2019 06:43 14:29 smp-stories-top-widget I flere somre har togpassasjerer i Oslo-området vært nødt til å benytte seg av alternativ transport på grunn av omfattende vedlikeholdsarbeid. Det blir ingen unntak i år: Natt til lørdag stenges den første togstrekningen. Deretter blir flere strekninger stengt for kortere og lengre perioder til og med 4. august. Også Flytoget blir berørt (se fakta). HER BLIR DET STENGT FOR TOGTRAFIKK I SOMMER Vestover fra Oslo: Fra lørdag 22. juni til og med 4. august: Stengt mellom Asker og Drammen. Fra 6. juli til og med 21. juli: Skøyen – Drammen – Spikkestad. Togene kjører normalt mellom Asker og Oslo og på Spikkestadbanen, med unntak av de to ukene hvor det er stengt mellom Skøyen og Drammen. Østfoldbanen: Arbeidet starter helgen 22. –23. juni: Da vil det være stengt mellom Oslo S–Rygge og Oslo S–Mysen/Rakkestad.

Mandag 24. til og med fredag 28. juni: Stengt mellom Ski–Rygge og Ski–Mysen. 29. juni–søndag 04. august: Østfoldbanen østre linje blir stengt mellom Oslo S – Mysen/Rakkestad. Østfoldbanen vestre linje blir stengt mellom Oslo S – Rygge. Uke 32 (5. – 11. august): Togene på Østfoldbanen kjører med redusert hastighet, slik at skinnene får «satt seg» etter arbeidene. Flytoget: 22. juni-5. juli og 23. juli-6. august: Det blir buss for flytog mellom Asker og Drammen. i perioden 6. –22. juli: Buss for flytog mellom Skøyen og Drammen juli: For fullstendig informasjon og reiseråd, sjekk nettsidene til Vy (tidligere NSB). Strekningen mellom Asker og Drammen blir stengt i hele denne perioden på seks uker. Også reisende med Østfoldbanen vil legge merke til at togene står i en lengre periode. Strekningen mellom Skøyen og Drammen blir stengt i to uker i juli. Alt i alt blir 14. 000 togavganger innstilt som følge av vedlikeholdsarbeidet i sommer, viser tall fra Vy (tidligere NSB). Antall passasjerer som blir berørt, er estimert til 200.

fly fra oslo til bergen
  • 14.000 togavganger blir innstilt på grunn av vedlikeholdsarbeid i sommer
  • Tog fra oslo til stockholm
  • Tog fra oslo til drammen street
  • Fly fra oslo til bergen

Fly fra oslo til london

000. Setter inn 500 busser Kommunikasjonssjef Gina Scholz i Vy sier at det i snitt settes inn 500 busser hver dag for å frakte togpassasjerer som blir berørt av stengningene. – Vi trenger 16 busser for å erstatte ett fullt tog i rushtiden, men vi har nok busser til å takle denne situasjonen, sier Scholz. Kundeveiledere fra Vy vil være til stede på stasjonene for å hjelpe passasjerer slik at de kommer seg videre med riktig buss. Vy skriver på sine nettsider at perioden fra mandag 24. til fredag 28. juni blir utfordrende ettersom det fortsatt er mange reisende og stor trafikk. Det vil være trafikkdirigering ved Oslo S, Asker, Drammen, Tønsberg og Moss stasjon i forbindelse med buss for tog. Trangt i Oslo sentrum Etter flere år med buss for tog i sommerukene har Vy gjort noen erfaringer. Basert på disse blir ikke alle bussene sluppet inn i Oslo sentrum. – Antall togavganger har økt de siste årene. Det samme har antall passasjerer. Derfor er det blitt vanskeligere å frakte alle passasjerer til og fra Oslo sentrum med buss.

På returen kjører den uten stopp fra Kveldsroveien til Bragernes torg. Publisert: mandag 06. mai 2019

I sommer er det vedlikeholdsarbeid i Liertunnelen, og det blir kjørt buss for tog mellom Drammen og Oslo i perioden arbeidene pågår. Hvis du ønsker å komme deg fra Drammen til Oslo uten mange stopp langs veien har Brakar en god nyhet til deg: vi setter opp ekspressbuss fra Drammen til Oslo i sommer! Linja heter 179 og blir kjørt på hverdager mellom og. Billettene vil i tillegg til å gi deg reisen fra Drammen til Oslo gi full overgang på bussene i Drammen, så dermed vil du ha både lokalbilletten og ekspressbussbilletten i samme billett! Periodebillettene for 7 og 30 dager koster henholdsvis 530 og 1890 kroner for voksen periodebillett. På grunn av den inkluderte overgangen til lokalbuss blir særlig 7-dagersbilletten gunstig sammenliknet med å kjøpe tog + buss i Drammen, men også 30-dagersbilletten er noe billigere. Brakars ungdomsbillett gjelder også. Billettype Voksen Barn/Honnør Enkeltbillett 116 61 7-dagersbillett 530 n/a 30-dagersbillett 1890 n/a På vei fra Drammen mot Oslo stopper ikke bussen mellom Bragernes torg og Høvik kirke.

tog fra oslo til drammen street
Saturday, 17 December 2022

Sitemap | Ivar Aasen Bøker, 2024