Aksjekurs Norsk Hydro

De totale driftsinntektene beløp seg samt... Se mer Wallenius Wilhelmsen tapte 2, 9 mrd. i første kvartal Shippingselskapet Wallenius Wilhelmsen har torsdag kveld offentliggjort sine tall for første kvartal. Her kommer det frem at selskapet hadde inntekter på totalt 834 millioner dollar i kvartalet, ned fra 1, 01 milliarder dollar året før. Brutto driftsresultat før av- og nedskrivninger (ebitda) var samtidig på 130 millioner dollar, ned fra 218 millioner dollar året før. På bunnlinjen sitter Wallenius Wi... Se mer Equinor har vedtatt utbytte på 27 cent for fjerde kvartal Generalforsamlingen i Equinor har torsdag vedtatt et utbytte på 27 cent per aksje for fjerde kvartal 2019. Det tilsvarer 2, 75 kroner. Det kommer frem i en børsmelding. Utbyttet tilfaller aksjeeiere som er registrert i Equinors aksjeeierregister i verdipapirsentralen (VPS) per utløpet av 18. mai 2020. Aksjonærer med Equinor-aksjer på Oslo Børs vil få utbyttet i norske kroner. Utbetalingen forventes å skje... Se mer Oljeprisen vender kraftig oppover Oljeprisen har vendt kraftig oppover torsdag kveld.
  1. Norsk hydro fertilizers
  2. Norsk hydro wikipedia
  3. Norsk hydro aluminium
  4. Plant
  5. Norsk Hydro (NHY) - Aksjekurs og analyser | Pareto Securities

Norsk hydro fertilizers

  • Aksjekurser norsk hydro
  • Hver gang vi møtes
  • Norsk hydro fertilizers
  • Feriehus i portugal
  • Norsk hydro aluminium

Norsk hydro wikipedia

Utviklingen kommer dagen etter at Fed-sjef Jerome Powell kom med dystre spådommer. Powell uttalte at det kan bli nødvendig med flere tiltak for å USAs økonomi ut a... Se mer Mistanke om ILA ved Nova Sea-lokalitet i Nordland Det er mistanke om infeksiøs lakseanemi (ILA) ved Nova Seas sjølokalitet 13006 Hestholmen N i Gildeskål kommune i Nordland fylke. Det melder Mattilsynet torsdag. «Mattilsynet planlegger snarlig inspeksjon i anlegget for å ta ut oppfølgende prøver for at Veterinærinstituttet eventuelt skal kunne stadfeste sykdommen ILA. Utfyllende analyseresultater vil foreligge om noen dager, » skriver tilsynet. SpectrumOne strykes fra Merkur Market Oslo Børs melder torsdag at de har besluttet å stryke aksjene i SpectrumOne fra Merkur Market. Aksjene strykes fra og med den 14. juli, og siste handelsdag vil være den 13. juli. Styret i SpectrumOne varslet sent i april at de vil fjerne aksjene fra handelen på Merkur Market, for kun å fokusere på aksjene som er notert på den svenske markedsplassen First North.

Norsk hydro aluminium

historisk aksjekurs norsk hydro

Plant

Hydro-aksjen har stupt 44 prosent siden begynnelsen av 2018. Nå kan Hydro-aksjen være iferd med å etablere en bunn, og aksjen kan være ved et svært gunstig nivå å kjøpe den. har idag sett nærmere igjen på Norsk Hydro (ticker på Oslo Børs: NHY), og hva det tekniske bildet nå indikerer for den videre utviklingen til aksjen på kort og mellomlang sikt. Det er den seneste tiden utløst flere interessante og positive tekniske signaler for Hydro-aksjen, og aksjen kan være iferd med å etablere en bunn rundt dagens kursnivå. Aksjen kan således være ved et svært gunstig nivå å kjøpe aksjen ved, og aksjen befinner seg nå helt ned mot nedre trendlinje i den langsiktige stigende trenden som startet etter finanskrisen i 2008. har altså idag sett nærmere på det tekniske bildet for Hydro-aksjen (ticker på Oslo Børs: NHY), og hva dette nå indikerer om den videre utviklingen for aksjen på kort og mellomlang sikt. Hydro er et fullt integrert aluminiumselskap med 35. 000 ansatte i 40 land. Med utgangspunkt i over 100 års erfaring med produksjon av fornybar energi, teknologi og innovasjon, er Hydro engasjert i hele verdikjeden for aluminium, fra bauksitt, alumina og energi til primæraluminium, valsede og ekstruderte produkter og resirkulering.

Norsk Hydro (NHY) - Aksjekurs og analyser | Pareto Securities

Sunday, 18 December 2022

Sitemap | Ivar Aasen Bøker, 2024