Kjetil Og Kjartan Mobbing - Kjetil Og Kjartan Tips Mot Mobbing

Selv om det er gått mange år siden Kjetil og Kjartan Show ble tatt av skjermen er det mange som nyter humoren til de to på kanaler som Youtube. Showet var en stor suksess og mange har et sterkt ønske om å igjen se de to på skjermen. Nå skal man aldri si aldri, men det er dessverre lite som tyder på at vi får se de to i aksjon på tv med det første. Begge har de gått videre og skapt seg karriere langt borte fra tv-skjermen. Programmet som gikk på TV2 fra 2003 til 2007, har æren for uttrykk som "snakker vi lunsj" og "aaallright! " og ikke minst "det er deg det". Dette er uttrykk som er godt festet i hjernebarken på alle som noen gang har hatt gleden av å se showet. For hvem kan vel glemme en Kjartan som sjekker opp damer på stranden bare iført en minimal tangatruse, eller karakteren som stiller de mest absurde spørsmål før han svarer "det er deg det". Mange år etter at de har lagt sin komikerkarriere bak seg ser livet til de to meget ulikt ut, men de har ikke helt lagt bak seg komedie av den grunn.

  1. Kjetil og kjartan mot mobbing
  2. Dette gjør de i dag - kjetilogkjartan.net
  3. Hvem er Kjetil og Kjartan? - kjetilogkjartan.net
  4. Youtube
  5. Video

Kjetil og kjartan mot mobbing

  • Android tv norge 3
  • Ulvespor i snø
  • Hvem er Kjetil og Kjartan? - kjetilogkjartan.net
kjetil og kjartan mobbing video

Dette gjør de i dag - kjetilogkjartan.net

Mange norske tv-seere trykte Kjetil og Kjartan til sitt bryst da de først dukker opp på tv med sine skråblikk på det norske samfunnet. Med herlig, frisluppen humor både underholdte og engasjerte de det norske folk gjennom flere år, men hvem er egentlig Kjetil og Kjartan? Kjetil Peder Tveit Hasselberg Kjetil ble født 27. mars 1966 i Oslo hvor han også tilbrakte det meste av barndommen. Etter at foreldrene skilte lag ble hans ungdomsår delt mellom Oslo og Sørumsand. Ulikt mange andre komikere og skuespillere var det aldri et mål for den unge Kjetil. Han deltok verken aktivt i skolens kreative miljø eller andre grupper. Etter endt grunnskole gikk han videre til å studere ved Oslo universitet hvor han studerte språk. Det var under studier ved universitetet at han første gang møtte Kjartan. Etter endt studie, som så han forlate skolen med en grad som lektor i språk og bedriftsøkonom, gikk han videre til en stilling som lektor ved Norges Toppidrettsgymnas i Bærum. Han ble værende i stillingen frem til 1999.

Selv om det er bare Kjarten av de to som har opplevd mobbing på kroppen, har begge to alltid tatt klar avstand mot mobbing i alle deler av samfunnet. Da de premierte sitt Kjetil og Kjartan show i 2003 ble de umiddelbart kjent over hele Norge og de visste godt å benytte seg av suksessen for å fremme sitt arbeid mot mobbing. Det ledet blant annet til store diskusjoner både i den nasjonale media og internt i komikermiljøet i Norge da de to gikk aktivt ut og kritiserte andre komikere i programmet "Torsdagsklubben" på TV2. Torsdagsklubben, som på denne tiden var et nytenkende humorprogram med komikere som Thomas Giertsen og Otto Jespersen i spissen, tok for seg ukens hendelser og prøvde å gjøre humoristiske poeng på bekostning av norske kjendiser og personer i media. Humoren var i stor grad basert på satire, men programmet fikk mye kritikk for sin hardtslående stil og ble raskt et meget omstridt program. Kjetil og Kjartan var ikke redde for å stå i første rekke og kritisere sine kollegaer for både ufin og mobbende oppførsel.

Hvem er Kjetil og Kjartan? - kjetilogkjartan.net

kjetil og kjartan mobbing

Youtube

kjetil og kjartan mot mobbing

Video

Vi kan bare krysse fingre og håpe det kommer flere.

Advarer mot konsekvensene av mobbing blant unge På begynnelsen av 2000-tallet ble Kjetil Hasselberg og Kjartan Eide kjendiser over natten gjennom «Kjetil & Kjartan Show». Ikke alle unnet dem suksessen. Angelica Hagen Marthe Berg Line Orfjell Artikkelen er over fire år gammel – Jeg var en del av det såkalte komikermiljøet i en del år, og det er klart vi visste at ikke alle likte hverandre like godt, sier Kjetil Hasselberg (49). Den tidligere komikeren møter VG utenfor Bingsfoss ungdomsskole i Sørumsand, hvor han selv var elev for mange år siden. Sommerferien sørger for at det er stille og rolig i skolegården, men Hasselberg er derimot svært engasjert. De sjikanerende tekstmeldingene Ørjan Burøe fikk av komikerkollega Atle Antonsen i helgen, har gjort ham opprørt. – Med mindre Atle har vært bevisstløst full, finnes det ingen unnskyldning for slike meldinger, sier Hasselberg – som understreker at han ikke kjenner hverken Antonsen eller Burøe spesielt godt. – Men det holder ikke å si «jeg prøvde å være morsom» eller «jeg trodde ikke han kom til å ta det sånn».
Sunday, 18 December 2022

Sitemap | Ivar Aasen Bøker, 2024