Uno X Priser – Uno X Strømmen Pris

Bensinstasjoner lever i en tøff bransje, det er mange konkurrenter og våre priser er lett synlig langs veien. Vårt mål er å ha billig drivstoff der vi er, og dette er litt av hemmeligheten: Ingen pølser, boller, bilvask, kiosker, verksteder eller dekkskift. Vi selger bare billig drivstoff fra effektive og selvbetjente bensinstasjoner av høy kvalitet. Denne strategien gjør at vi holder kostnadene nede. Uno-X Norge rendyrker lavpris-konseptet, og alle ansatte jobber mot det samme målet: Å tilby billig drivstoff! Det er våre dyktige og lokalt bosatte markedsansvarlige som sørger for at vi vinner den lokale konkurransen. De sjekker konkurrentenes priser flere ganger om dagen, og setter våre priser ned for være enda billigere. I tillegg sørger de for at ditt besøk på våre stasjoner blir en hyggelig opplevelse ved å holde høy kvalitet på vask, renhold og tilsyn. Prisen du ser i prismastene på din nærstasjon, er et resultat av konkurranse mellom de lokale stasjonene. Dersom det er et godt utvalg av stasjoner i området, øker konkurransen, og prisene presses.

Uno x bensinpriser

uno x priser 10

Vi liker enkle og smarte løsninger, derfor har vi kategorisert praktisk informasjon om drivstoff, bilhold og mye annet nyttig. Her kan du lese om hva som påvirker drivstoffprisene, hvordan du med en mer bevisst kjørestil kan spare drivstoff, hvor mye drivstoff du kan ta med når prisene er på sitt beste, og mye, mye mer.

Dette er en fordel for deg som drivstoffkunde. Tilstedeværelsen av selvbetjente Uno-X-stasjoner styrker konkurransen ytterligere, og gir deg bedre drivstoffpriser. Vi liker å gjøre ting enkelt og effektivt, og dette reflekteres i hvordan vi bygger våre nye selvbetjente bensinstasjoner. Byggeperioden, fra første spadetak til salgsklare drivstoffpumper på en helt ny stasjon, er i underkant av ti dager (med forbehold). Dette fører til lave byggekostnader, som igjen gjør at vi kan gi våre kunder lavere priser.

uno x bensinpriser
  1. Norske rovdyr liste des articles
  2. Uno x priser x
  3. Dette er mytene om hodelus – NRK Livsstil – Tips, råd og innsikt
  4. Uno x priser d

Med flere stasjoner i familien, skal vi bidra til en sterkere konkurranse der vi er - Til glede for alle bilister i området. Finn din nærmeste stasjon På reise? Prøv ruteplanleggeren Lavere priser med stasjoner som Uno-X. Uno-X Norge er en del av Uno-X Energi, som eies av Reitangruppen: I Uno-X Energi gjør vi alt så enkelt og ubyråkratisk som mulig. Vi fokuserer på gjennomføringsevne. Det som besluttes skal gjennomføres. Vi setter ting ut i livet og skaper ikke unødvendig arbeid for hverandre. Vi behandler medarbeidere og kunder på en ordentlig måte, gjør de rette tingene, morer oss og arbeider hardt. I Uno-X Energi har vi et grunnleggende ønske om å alltid fremstå som enkle og ukompliserte å handle med for våre kunder. Selskaper i Reitangruppen: Uno-X og Zero tar fullstendig avstand fra palmeolje og arbeider for en klimafornuftig utvikling av energiprodukter til veitransporten. Sammen med Drivkraft Norge ruster vi bransjens overgang til energistasjoner.

Uno-X er din lokale prispresser. Vi er en norskeid landsdekkende kjede av selvbetjente bensinstasjoner. Vi jobber hardt for å være billigst der vi er. For å klare det så sjekker vi prisene til våre konkurrenter flere ganger om dagen, hver eneste dag, hele året - og justerer våre priser. Slik sørger vi for å være billigst der vi er. Enkelt! Vi liker raske, enkle og smarte løsninger, derfor ønsker vi også å gjøre det enkelt for deg som kunde: Raskt: Hver pumpe har egen kortterminal, og du slipper pølsekøen Enkelt: Sett inn kort, tast PIN-kode, og du kan tanke Smart: Bestem deg for kvitteringen først etter du har tanket Hvorfor er vårt drivstoff billig? Drivstoffprisens oppbygning For media Sykkelentusiasten Uno-X Vis MOT Vårt mål: Alltid billigst der vi er Du finner våre stasjoner over hele Norge, fra Alta i nord til Mandal i sør. Våre stasjoner befinner seg på praktiske steder, som for eksempel i nærheten av din dagligvareforretning. Og vi stopper ikke der - Hvert år bygger vi nye, enkle og raske bensinstasjoner av høy kvalitet og med miljøsikkerhet i fokus.

Uno-X er din lokale prispresser. Vi er en norskeid landsdekkende kjede av selvbetjente bensinstasjoner. Vi jobber hardt for å være billigst der vi er. For å klare det så sjekker vi prisene til våre konkurrenter flere ganger om dagen, hver eneste dag, hele året - og justerer våre priser. Slik sørger vi for å være billigst der vi er. Enkelt! Vi liker raske, enkle og smarte løsninger, derfor ønsker vi også å gjøre det enkelt for deg som kunde: Raskt: Hver pumpe har egen kortterminal, og du slipper pølsekøen Enkelt: Sett inn kort, tast PIN-kode, og du kan tanke Smart: Bestem deg for kvitteringen først etter du har tanket Hvorfor er vårt drivstoff billig? Drivstoffprisens oppbygning For media Sykkelentusiasten Uno-X Vis MOT

Saturday, 17 December 2022

Sitemap | Ivar Aasen Bøker, 2024