Bob Leiligheter Til Salgs: Bob Leiligheter Til Sales Www

Boligmarkedet Tekst: Øivind Skorve, 23. 11. 2018, Foto: Kristin Iversen, Stine Moen Et roligere boligmarked gjør at færre benytter seg av forkjøpsretten. Dette er godt nytt for nye medlemmer, sier Åge Pettersen i OBOS. I Oslo selges nå rundt hver femte OBOS-bolig på forkjøpsrett, for to år siden var andelen dobbelt så høy. - Ja, så langt i år har andelen boliger solgt på forkjøpsrett i Oslo ligget på rundt 20 prosent. Dette er en indikator på at det nå er litt roligere i boligmarkedet, sier Åge Pettersen, kommunikasjonsdirektør i OBOS. Tallet er nemlig betydelig lavere enn de to foregående årene hvor andelen var på henholdsvis 45 prosent (2016) og 35 prosent (2017). For nye Obos-medlemer er det nå altså enklere å sikre seg drømmeboligen på forkjøpsrett. Spesielt for unge førstegangskjøpere, som ofte konkurrerer om de samme boligene, kan det være en fordel å melde seg inn i et boligbyggelag. Spesielt for unge førstegangskjøpere kan det være en fordel å melde seg inn i et boligbyggelag - Forkjøpsretten er den viktigste medlemsfordelen våre medlemmer har.

Bob leiligheter til sales order

  • Hus, til salgs, Moni
  • Bob leiligheter til salgs d
  • Bob leiligheter til salgs
  • Bob leiligheter til salgs 50
bob leiligheter til salgs e

A baby

bob leiligheter til salgs may

Dette tilbakeviser Gilje. – Leietakerne som bor der har treårskontrakter. De skal fortsette å bo der til samme pris. Det er kommunen som i praksis bestemmer hvem som skal bo i cirka 50 av disse leilighetene. Det er dette som er kommunal tildelingsrett. Vanligvis bor folk i tre år. I noen unntak bor de i seks år, men det er sjelden, sier Gilje. Overtagelse av boligene, som ligger i Kirkegaten, i Rothaugsgaten og på Møhlenpris, skjer til høsten. – For dagens leietagere har ikke salget noe innvirkning på gjeldende leieavtaler. For BOB er utleie av boliger til medlemmene et viktig medlemstilbud eller medlemsfordel – og salget endrer ikke på dette. Imidlertid er salget med på å danne grunnlag for fremtidig utvikling av utleieboliger for et større tverrsnitt av vår medlemsmasse – og gjerne utleieboliger for unge boligsøkere, opplyser Gilje. Totalt er det altså solgt 217 leiligheter av BOBs totalt 375 leiligheter. – Hva med resten? – De er ikke til salgs. Det er ikke engang et tema. De skal vi ha, sier Gilje.

Eiendom til salgs i Åsane - Mai 2020

Familievennlig og trivelig boligtun, helt øverst i spondalen. Stor, utvidet altan vendt mot sør og fin... 31 Rapporter annonse

Nå er det lettere å få kjøpt bolig på forkjøpsrett | DNB Eiendom

Slik har vi regnet ut "prisen" Leilighetene som er solgt er i gjennomsnitt 60 kvadratmeter store. Det betyr at BOB totalt har solgt 13. 020 kvadratmeter. Ifølge prisindeksen på, som gjelder boliger som er til salgs i øyeblikket, er gjeldende kvadratmeterpris i Bergenhus bydel 50. 355 kroner. Dette skulle bety en potensiell totalsum for leilighetene på 655. 622. 100 kroner. – Helt feil. Dette er leiligheter av svært varierende standard, sier Gilje. Flere spekulerer Det var Eiendomsmagasinet som først skrev om oppkjøpet av leiligheter i Bergen sentrum. De antyder en kjøpesum mellom 400 og 450 millioner kroner. – Men kjøpesummen de opererer med er ikke korrekt, sier Gilje til Bonansa. Han har heller ingen kommentar til Bonansas utregnede kjøpesum, annet enn at den ikke stemmer. – Husk at dette er leiligheter som er fine utvendig, men som har veldig varierende standard innvendig, sier Gilje, med trykk på "veldig". Han opplyser at prisen reflekterer nettopp dette. – Å selge disse leilighetene til markedspris er ikke tema.

bob leiligheter til salgs 3

Bergen og Omegn Boligbyggelag – Wikipedia

Krinkelkroken 1, 5014 BERGEN INFORMASJON TIL BOLIGKJØPERE OG BOLIGSELGERE Retningslinjer for gjennomføring av kjøp og salg av bolig mens korona-epidemien pågår. Les mer Snakk med oss - Vi kjenner markedet og de ulike borettslagene svært godt - vi står klare for å svare på det du måtte lure på om salg av din bolig. Nyhet for medlemmer av BOB! Nå får du som medlem av BOB enda flere fordeler! I tillegg til forkjøpsrett ved kjøp eller leie av bolig, gir vi deg som medlem rabatt når du selger boligen gjennom oss. Hva kan vi hjelpe deg med? Lurer du på hva boligen din er verdt? Send inn skjema og bli kontaktet av en lokalkjent eiendomsmegler. Våre eiendommer Henter boliger... Se alle eiendommene Boligstoff – tips og råd Sjekk ut bloggen vår «Hjem til deg». Her finner du et utvalg av artikler som viser deg trender og nyheter for hjemmet ditt. Du finner også nyttige tips og om hvordan du kan vedlikeholde og ta vare på boligen din. Lurer du på noe? Send en melding

Sunday, 18 December 2022

Sitemap | Ivar Aasen Bøker, 2024