Vipps Uten Kortnummer | Endelig Er Den Her: Slik Fungerer Vipps Under 15 For Barn Og Ungdom

Betalingstjenesten Vipps varsler at enkelte eldre smarttelefoner ikke lenger er støttet. Årsaken begrunnes med et oppdatert sikkerhetsnivå i Vipps og at de eldre enhetene ikke følger nyere standarder for informasjonssikkerhet, opplyser selskapet på sine nettsider. Enhetene det gjelder er iPhone 5 og iPhone 5C - fra henholdsvis 2012 og 2013 - og Android-telefoner med versjon 4. 3 og 4. 4, også fra 2012 og 2013. iPhone 5C kan oppgraderes til maksimalt iOS 10, som ble lansert i 2016. Merk at iPhone 5S, som ble lansert samme år som 5C, fortsatt er støttet med Vipps. Årsaken er at smarttelefonen på grunn av kraftigere maskinvare kan oppgraderes til iOS 12, som Vipps enn så lenge er kompatibel med. Vipps-bruker Lars Petter Holgersen er blant dem som er misfornøyde med avgjørelsen til Vipps. «Det kan ikke være meningen at vi må kjøpe nye telefoner på grunn av Vipps, eller andre nødvendige apper, når telefonen er fullt brukbar», skriver han i en e-post til Dinside og legger til en klar formaning: «Vi må tenke på miljøet!

  1. Deodorant uten
  2. Hjelp

Deodorant uten

  1. Vipps uten kortnummer pharmacy
  2. Endelig er den her: Slik fungerer Vipps under 15 for barn og ungdom
  3. Logitech tastatur ipad bruksanvisning
  4. Hverdagsgryte med strimlet svinekjøtt | Oppskrift - MatPrat
  5. Hva betyr OK? -OK definisjoner | Forkortelsen Finder
  6. Vipps uten kortnummer canadian
  7. Norges fotballforbund tabeller
  8. Innrede lite soverom
  9. Internasjonal Politikk - Idunn
  10. Bihuleoperasjon
vipps uten kortnummer free

Hjelp

Vipps er helintegrert med en rekke kassasystemer, og dermed også med regnskap og oppgjør. Aldri mer brukernavn og passord. Vipps, så er kunden logget inn. Med Vipps logg inn kan du som bedrift tilby dine kunder en superenkel registrering og innlogging, der kunden slipper å skrive inn all informasjon. Vipps Logg inn fjerner behovet for brukernavn og passord. Det passer for alle bedrifter som ønsker registrering og pålogging, eller som ønsker å kunne skreddersy innhold og dialog med kundene allerede fra forsiden. PSP

vipps uten kortnummer canada

Og vips: Mottakeren får pengene sine rett på konto, uten å løfte en finger. SJEKK OGSÅ: Slik betaler du vennene dine med SMS hos Skandiabanken Lyst til å diskutere?

Sunday, 18 December 2022

Sitemap | Ivar Aasen Bøker, 2024