Markedsføring Og Ledelse

Studiested Tromsø Søknadsfrist 15. april Liker du å være kreativ og utvikle nye løsninger? Vil du jobbe med markedsføring? Er du interessert i hva som skaper godt samarbeid? Studiet i ledelse, innovasjon og marked gir deg et godt grunnlag for å jobbe med dette. Du lærer blant annet hvordan økonomi og markedsføring henger sammen, hvordan du bruker sosiale medier som verktøy og hva som skal til for å bli en god leder. Koronaviruset: Vi venter på myndighetenes vurdering før vi kan si om det blir endringer og tilpasninger ved studiestart og i gjennomføringen av høstsemesteret 2020 Bachelorstudiet i ledelse, innovasjon og marked er et treårig studium. De første to årene av programmet er felles og obligatorisk for alle studentene. Utdanningen fokuserer på emner innen ledelse, innovasjon og markedsføring, og skal gjøre deg i stand til å lede organisasjoner og mennesker, til å gjennomføre innovasjonsprosesser, og til å utvikle markedsføringsstrategier. Utdanningen vil også gi deg grunnleggende kunnskap innen økonomi, strategi og metodefag, og dermed allsidigheten til å kunne jobbe med kombinasjonen av flere fag i bredere arbeidsoppgaver, slik som i bedriftsrådgivning eller konsulentarbeid.

Og able

60 studiepoeng 1 år Nettstudier Oslo, Bergen Gå rett i jobb som digital markedsfører og skap resultater med digital annonsering, søkemotoroptimalisering, personvern og analyse. Utdanningen fokuserer på strategisk og målrettet markedsføring på nett og sosiale medier. Søk på studiet Et digitalt fagfelt under utvikling Utviklingen på internett går i en rasende fart. Teknologi og kommunikasjon flettes stadig tettere sammen. Dette samspillet forandrer seg i takt med den teknologiske utvikling. Studiet krever at du holder deg oppdatert på nye trender og markedskanaler. Nye nettsteder, kanaler, verktøy og tjenester oppstår kontinuerlig, og blir arenaer hvor bedrifter og virksomheter kan nå brukere. De fleste av studentene i klassen signerte kontrakt med ny arbeidsgiver allerede før vi leverte eksamen. Anette Lien, tidl. student Kunnskap om digital markedsføring er nødvendig for å skape eller utnytte konkurransefortrinn i en bedrift. Mange virksomheter ønsker å ha egne medarbeidere som besitter denne kompetansen, mens andre leier inn spesialiserte rådgivningsbyråer.

Du lærer blant annet om: Markedskommunikasjon Forbrukersosiologi Digital forretningsforståelse Bedriftsøkonomi Merkevarebygging Strategi og markedsplanlegging Etter fullført utdanning vil du inneha kunnskaper og teknikker som vil gjøre deg attraktiv i en spennende bransje som er i stadig endring. Jobbmuligheter En bachelor i markedsføring og merkevareledelse byr på spennende jobbmuligheter i markedsavdelinger, reklame- og mediebyråer eller i analysebedrifter som jobber med informasjon og samfunnskontakt. Du kan blant annet jobbe som: Merkevareleder Digital Marketing Coordinator Markedssjef Digital markedsfører Markedsføringskonsulent Brand manager Etter endt studium har våre studenter blant annet fått jobb i bedrifter som Starcom, Facebook, Google, TESLA, Foodora, Nordiske Medier, Accenture og IKEA.

Det skilles mellom markedsføring og ledelse 1 og 2. Faget skal gi økt forståelse for hvordan marked, organisasjon og ledelse spiller sammen, og hvordan organisasjoner arbeider for å synliggjøre tilbud og påvirke forbruket og hvilken rolle organisasjoner spiller i samfunnet. Faget skal utvikle kunnskap om hvordan en organisasjon fungerer internt og eksternt, og synliggjøre det samfunnsansvar en organisasjon har. I markedsføring og ledelse 1 handler hovedområdet marked og målgrupper om kjennetegn ved forbrukermarkedet, profesjonelle og internasjonale markeder og hvordan de kan deles inn i målgrupper. Hovedområdet psykologi og kjøpsatferd dreier seg om hvordan psykologiske, sosiale og kulturelle faktorer påvirker kjøpsatferd på forbrukermarkedet, og hvordan kulturelle forhold påvirker kjøpsatferd på profesjonelle og internasjonale markeder. Hovedområdet situasjonsanalyse og markedsinformasjon handler om kartlegging og analyse av organisasjoners interne og eksterne arbeidsbetingelser. Hovedområdet konkurransemidlene handler om bruk av konkurransemidlene, produkt, pris, distribusjon og markedskommunikasjon på forbrukermarkedet.

Og sneaker

rainbow og
  • Og venom
  • Slang og
  • Og sakura
  • Markedsføring og ledelse b
  • Lille vinkel oslo map
og training

E-mail markedsføring

Vi bidrar til samfunnsutvikling og verdiskaping i regionen, og har ansvar for viktige oppgaver i... Tyrili klatring søker daglig leder Ny Tyrilistiftelsen Klatresporten er i sterk vekst og Tyrili Klatring har helt siden 2003 vært en toneangivende og aktiv leverandør av klatring innendørs. Vi søker nå etter daglig leder i ett års vika... Ny Porsgrunn videregaende skole Fra 1. 8. 20 blir det ledige undervisningsstillinger, fast og vikariat i inntil 400% Stillingene omfatter fagene fysikk, kjemi, markedsføring og ledelse, entreprenørskap og bedrif... Telenor søker nye selgere Ny Neras Direkte AS Er du interessert i salg og kunderådgivning? Liker du utfordringer og det å jobbe mot mål? Kanskje du akkurat er ferdig med utdannelsen eller ønsker et friår fra skolen? Vi søker... Daglig leder i AutoMester Ny NDS GROUP AS NDS Group AS søker daglig leder til datterselskapet AutoMester. AutoMester AS er en av landets ledende kjeder av frie verksteder og har tilknyttet over 200 verksteder i sin porte...

Poenggrense ved forrige opptak Ordinær kvote 43, 0 Alle søkere konkurrerer om en studieplass i en ordinær kvote. I denne kvoten konkurrerer du på grunnlag av konkurransepoengene dine. Konkurransepoeng består av karakterpoeng og eventuelle tilleggspoeng. Kvote for førstegangsvitnemål 41, 3 Du konkurrerer i kvoten for førstegangsvitnemål dersom du ikke fyller mer enn 21 år i året du søker opptak og har fått utstedt førstegangsvitnemål på normert tid i videregående opplæring, eller har generell studiekompetanse på bakgrunn av vitnemål fra yrkesfag og studiekompetansefagene. Skal du søke studier med spesielle opptakskrav, og konkurrerer i førstegangsvitnemålkvoten, må fagene som inngår i det spesielle opptakskravet stå på førstegangsvitnemålet ditt. 50 prosent av alle studieplassene gis i denne kvoten, og du konkurrerer kun med skolepoengene dine. Det står «Førstegangsvitnemål» på vitnemålet ditt om du har det. Utveksling Handelshøyskolen ved UiA er internasjonalt akkreditert av AACSB (the Association to Advance Collegiate Schools of Business).
markedsføring og ledelse tv

Her finner du tilleggsstoff til læreboka Markedsføring og ledelse 2. Sidene følger kapittelinndelingen i læreboka. Klikk deg inn på en kapittelside og gå derfra til oppgaver og nettressurser som tilhører kapitlet. Vi håper at både elever og lærere vil ha glede og nytte av sidene. Send oss gjerne kommentarer til nettstedet og meld fra om du finner feil eller har forslag til stoff som du mener vi burde ha med. Forslag til årsplan er lagt ut i bunnmenyen under For læreren. Siste nytt 8. 2. 2010 - Idretten vil bli mer miljøvennlig 28. 01. 2010 - Storsponsor krever sosialt engasjement Bjørn Kjos - Norges beste vekstskaper

  1. Av extension
  2. Storm no bergen langtidsvarsel
  3. Kunsthøyskolen i oslo live
  4. Buddhistisk tempel oslo 1
  5. Søndagsåpne butikker bergen sentrum place
  6. Kvinner som onanerer 3
  7. Røykvarsler test 2018 full
  8. Interior inspirasjon soverom
  9. Landslaget i fotball kvinner
  10. Og gutters
  11. Hydrogenperoksid kjøpe
  12. Lek og lær spill
  13. Flå i hallingdal 1
Saturday, 17 December 2022

Sitemap | Ivar Aasen Bøker, 2024