Ekeberg Gård Åpningstider

Husdyrparken er nå åpen hver helg kl 11-15! Inngang hver hele time – kl 11, 12, 13 og 14. Puljer à maks 50 stk. Disse restriksjonene er vi pålagt å følge som en del av det nasjonale smitteverntiltaket mot Coronasmitte. Følg oss på Facebook, Instagram og YouTube! Husdyrparken Åpent kl 11-15 alle helger og helligdager. Stengt Husdyrparken har redusert åpningstid og tilbud grunnet smittevernregler. Åpningstider og tilbud i sommerferien Åpent gjennom hele sommerferien. Spesialtilbud til små grupper vil bli tilgjengelig fortløpende. Disse opplevelsene vil sørge for at de gjeldene smitteverntiltakene blir overholdt, samtidig som du som kunde skal kunne få en unik nærkontakt med dyr under trygge forhold. Runderidning Runderidning er dessverre innstilt inntil videre Vi starter opp runderidningen så fort smittevernreglene tillater det. Rideskolen Rideskolens kurs går fra man-fre og følger skoleårets ferie- og fridager. Kursene går som normalt i høst- og vinterferien. NB: Rideskolen må følge de gjeldene smittevernregler grunnet Coronaviruset.

Historie | Ekebergparken

Vi har 10 ulike dyreslag som går fritt på området eller i en innhegning hvor du kan gå inn. Vi ønsker at mennesker i alle aldre skal få oppleve husdyrene våre på nært hold og lære om dem. Hos oss kan du hilse på hester, kuer, geiter, sauer, griser, kaniner, gjess, høns, påfugler og ulike typer svømmefugl. EKT Husdyrpark ligger midt på Ekebergsletta, en grønn oase 10 min fra Oslo sentrum. Ekeberg er et populært friluftsområde med tilbud hele året. Gjenåpning av Husdyrparken! av | mai 8, 2020 | Husdyrpark, Rideskole Husdyrparken er åpen hver helg kl 11-15! Velkommen tilbake til Husdyrparken! Vi har tilrettlagt så du skal kunne hilse på alle dyrene og oppholde deg trygt hos oss uten å bli utsatt for smitte. Vær vennlig å respektere skilting og informasjon. Husk hyppig håndvask og... les mer Frivillig arbeid på EKT i Coronakrise av EKT Rideskole | apr 26, 2020 | Husdyrpark, Rideskole, Terapiridning, Ukategorisert Inne- og utegrupper Vi åpner opp for flere frivillige for å få det daglige, nødvendige arbeidet til å gå rundt.

Åpningstider og priser – EKT Rideskole og Husdyrpark

Åpningstider Kafeen er åpen for take-out tir-søn kl 12-15 Stengt 17. og 21. mai (Kr. Himmelfartsdag) Butikken vil være åpen fra 2. juni. Velkommen! Omvisninger Nå er det igjen mulig å bestille omvisning av grupper på inntil 10 personer. Ta kontakt på Faste omvisninger starter fra 2. Bogstad besøksgård Besøksfjøset er dessverre stengt av smittevernhensyn. Dyra settes på beite i løpet av mai/juni. Selskaper og bryllup Bogstad Gård har hyggelige lokaler for selskaper opp til 120 personer.

Karlsborg Spiseforretning

STEINGARD Da jorden ble ryddet for stein for å kunne dyrkes, ble det laget steingjerder. De markerer skille mellom innmark, hvor man bodde og dyrket, og utmark, det som befant seg utenfor det bofaste området. Skillet kan også hatt en symbolsk betydning i det gamle overtrosamfunnet. GRAVHAUGER I Ekebergområdet er det flere graver fra ulike tidsepoker. Noen kan være så gamle som fra bronsealderen, men de fleste stammer trolig fra yngre jernalder og vikingtid, 500–900 Disse ligger som røyser i skogbrynene vest for Ekebergsletta. MIDDELALDER Etter at landet ble samlet og kristnet, endret Norge seg. Kongemakt og kirkemakt overtok for lokale konger og stormenn, og den gamle norrøne troen ble svekket. På Ekeberg lå det nok en rik storgård, som i middelalderen kom på kirkens hender. OSLO 1240 Slaget i Oslo 21. april 1240 mellom kong Håkon Håkonsson og hertug Skule Bårdsson endret Norgeshistorien. Kongen kom sjøveien med birkebeinerne og gikk i land ved Eikabergstøa, nedenfor Ekebergskråningen.

Åpningstider

åpningstider
  • Historie | Ekebergparken
  • Ju jitsu norge
  • Brunnsta gård
  • Husdyrpark – EKT Rideskole og Husdyrpark
  • Hva er funksjoner - Scrimba Tutorial

Det er ikke nødvendig å kjøpe inngangsbillett for å ride runderidning. Gruppepris Husdyrparken Dagsbillett kr 45 / pers Gjelder for grupper over 15 personer Grønn billett må klistres på klærne. Gratis inngang Sykehjemsgrupper og gamlehjem 0 / pers Sykehjem med eldre mennesker/beboere har gratis inngang. Gjelder kun til Husdyrparken man-fre 10-17 med ledsagere. Ta kontakt med stallpersonalet for gule billetter til å klistre på jakken.

Friday, 23 December 2022

Sitemap | Ivar Aasen Bøker, 2024