Innendørs Tennis Oslo – Abildsø Tennisklubb | Stiftet 1980 - Tennisklubb I Oslo

Heming Tennis har et fantastisk anlegg med 7 utendørs- og 4 innendørsbaner på Gråkammen. Uteanlegget består av 7 baner, 2 minitennisbaner, ballvegg og et klubbhus med garderober, toalett, cafe og stue. Cafeen har begrensede åpningstider på sommeren. På vinteren er den stengt. På vinteren har vi 2 bobler over 4 av utebanene. Innendørsbanene ligger i Nye Heminghallen. Nye Heminghallen er et stort anlegg fra 2009 med 4 tennisbaner, treningssenter, møterom, kontorer, garderober, toaletter, resepsjon, kiost, pro shop og hall. UTEANLEGGET Gråkamveien 4 0777 Oslo KART Kontakt vaktmester: Tlf. 930 37 698 HALLEN Gulleråsveien 5 0779 Oslo Telefon Resepsjonen: 22 14 85 90 Åpningstider Resepsjon: Mandag-torsdag: 09:00 – 23:00 Fredag: 09:00 – 22:00 Lørdag: 09:00 – 19:00 Søndag: 09:00 – 22:00 Åpningstider Tenniskontor: Man- Fre 9:00- 16:00. Kontoret er ikke bemannet i skolens ferier Kontakt Daglig Leder: Tlf 922 51 200 E- post: T- Banens linje 1 stopper 100 m fra hallen/ uteanlegget. Stoppestedet heter Gråkammen.

  1. Schedule
  2. Center

Schedule

Liker du tennis eller ønsker erfaring innen ditt spesialfelt? Hvis du liker å skape, kan vi nok finne på spennende oppdrag sammen! NB: Dessverre uten honorar pdd. FÅ SISTE NYTT FRA NORDIC TENNIS OPPDATERT Vår ambisjon er å sende deg ukentlige GRATIS nyhetsbrev med en oppsummering av siste tennisnytt, reportasjer, konkurranser og eksklusive tennistilbud, rett i din mailboks! TRYGT Vi deler aldri dine kontaktopplysninger med noen andre og du kan når som helst avslutte abonnementet. Null spam. Kun e-mails om tennis!

Vi satser på kurs for nybegynnere og for mer øvede. Kurset er for medlemmer i klubben. Kurs vil holdes mandag, tirsdag og/eller torsdag kl 19-20. Oppstart sannsynligvis uke 19, avhengig av når banene er klare. Til Tenniscamp i sommerferien I uke 26 og 27 tilbyr vi tenniscamp for barn på banene våre på Abildsø, for barn opp til 17 år. Tid: Fra og med mandag til og med fredag (24. 6. - 28. og 1. 7. – 5. ) Kl 9 – 13. Hans Henrik Heiberg er trener på ATK Klubbmesterskap 2018 Helgen 31. 8. -2. 9. blir klubbmesterskapet 2018 avholdt (noen kamper vil sannsynligvis også bli satt opp onsdag og/eller torsdag) Tradisjon tro deler vi inn i ulike klasser, og det er fullt mulig å melde seg på i flere av dem. Dersom du er med i flere klasser,

Home – Nordic Tennis Kart Finn tennisklubber, trenere, strengetjenester og tennistilbud nær deg! Søk etter et bestemt ord, velg kategori eller trykk på stedsmarkøren for å finne tennistilbud der du er! Kartet oppdateres kontinuerlig. POPULÆRE KATEGORIER Kategori-søk gjort enkelt! Oversikten oppdateres kontinuerlig. NYESTE OPPFØRINGER Det er over 200 tennisklubber og tennistrenere i Norge! Vi ønsker å profilere alle disse. Vi ønsker også at det skal være enkelt for deg som er tennisinteressert å finne frem til disse. Her ser du de seneste oppføringene i Nordic Tennis-kartet: over 30 tennisklubber, proshops og strengetjenester fra forskjellige deler av landet. Vi jobber kontinuerlig med å oppdatere kartet og vi oppfordrer tennisklubber, trenere og tilbydere av strengetjenester å registrere seg her. Det er helt gratis! Ta kontakt med oss! Registrering i Nordic Tennis-kartet er en gratis tjeneste, hvor ambisjonen er at ALLE tennisklubber i Norge skal ha en presentasjonsside. Dette gjelder også for tennistrenere og tilbydere av strengetjenester.

Kart-funksjonen er vår måte å promotere det flotte arbeidet tennisklubbene og trenere gjør hver dag. Med dette ønsker vi også gjøre det enkelt for alle med interesse for tennis å finne frem til tennistilbud der de er. Klikk på logoene under for å komme til klubbens side i Nordic Tennis-kartet. Ta kontakt med oss for gratis registrering. NORDIC TENNIS TEAMET Vi brenner for å levere godt tennisstoff! Ta kontakt med oss! CHRISTINA Gründer av Nordic Tennis, redaktør og daglig leder. Personlig trener og tennisspiller i Arendal Tennisklubb. Tidligere prosjektleder, frilansjournalist og butikksjef. Positiv og kreativ sjel som elsker å spille tennis, trening og mye annet! DEG? Vi ønsker velkommen kommentatorer og skribenter som vil engasjere og bidra til mangfold i tennisdialogen- og debatten. Send oss gjerne dine kommentarer, synspunkter, innlegg og tennissaker ved å klikke på mail-ikonet under. DEG? Vi søker deg med ferdigheter innen grafisk design, webutvikling, markedsføring, tekstproduksjon, foto og film.

Center

UTSETTELSE AV ÅRSMØTET Styret i ATK har i styremøte i dag vedtatt å utsette det planlagte årsmøtet 24. mars. Årsmøtet utsettes inntil videre. Vi kommer tilbake med ny dato. Dette gjøres på grunn av korona-situasjonen, og er i henhold til NIFs bestemmelser. NIF har gitt alle idrettslag dispensasjon All idrettsaktivitet avlyses med umiddelbar virkning Den alvorlige koronasituasjonen vi opplever nå krever drastiske tiltak. Vi ber alle medlemmer respektere og følge helsemyndighetenes pålegg. Alle våre organiserte treninger for juniorer og alle kontraktstimer for voksne utgår fra nå, inntil videre. ÅRSMØTE INNKALLING TIL ÅRSMØTE I ABILDSØ TENNISKLUBB, PREMIEUTDELING FOR KLUBBMESTERSKAPET OG SOSIALT SAMVÆR. TIRSDAG 24. MARS 2020, KL. : 19:00 STED: KLUBBHUSET. Kl. : 19:00 – 20:30 Årsmøte Kl. : 20:30 – Premieutdeling for klubbmesterskapet og sosialt samvær Agenda for årsmøtet; Åpning, godkjenning av stemmeberettigede, innkalling og dagsorden Kurs for voksne Vi ønsker i år å tilby kurs for voksne.

Innkalling til årsmøte 2020 i lenken her. Årsmøte ble 2019 ble avholdt 6. mars 2019. Protokoll fra årsmøte 2019 i lenken her Se under for saksdokumenter til årsmøte 25. mars kl 18. Møtet avholdes som vanlig i hallen. Styret for perioden 2019/20: Egil André Berglund, styreleder Hege Sjo, nestleder Kim Falster, styremedlem Kathrine Flaaten, styremedlem Theis Helseth, styremedlem Cecilie Serck-Hanssen, styremedlem Erik Bolin, varamedlem Preben Dietrichson, varamedlem Saksdokumentene følger under. For spørsmål vedrørende disse, eller om noen ønsker papirkopi send epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Anlegget er Norges største utendørsanlegg for tennis, og drives av Oslo tennisarena. Fortiden er det kun ti baner tilgjengelige for spill grunnet bygningsarbeider i området. Ni grusbaner Én bane med hardcourtdekke Drop-in timer Mandag til fredag 09:00-16:00: enkelte baner. Mandag til fredag 16:00-22:00: tre baner. Lørdag til søndag: alle baner.

  1. Respirasjonssystemet består av en rekke deler - Finn ut hvilke på omhelse.no
  2. Innendørs tennis oslo 2018
  3. Her kommer tøffe tøffe tøffe tøff - Dagbladet
  4. Innendørs tennis oslo 2016
  5. Hvor mange syriske flyktninger i norge d
  6. Hva er galt? - Definisjon av Hva er galt? fra Free Online Dictionary
  7. Innendørs tennis oslo 2017
  8. Innendørs tennis oslo club
  9. Politiet i bergen city
  10. Stavanger Aftenblad: Nordlie blir Sandnes Ulf-trener - Dagbladet
  11. Hva kjennetegner et eventyr
  12. Innendørs tennis oslo centre

Idrettsanlegg Utendørs idrettsanlegg er åpne og flerbrukshaller kan åpne for organisert idrett All aktivitet ved idrettsanleggene forutsetter at smittevernreglene blir fulgt.

  1. Flytende nitrogen temperatur
  2. Kjøpe plakater på nett
  3. Hjerte- og karsykdommer
  4. Arsvågen mortavika pris 2019
  5. Trikk pony adventures
  6. Norge romania 2016 live
  7. Eksem rundt nesen
  8. Heller til hagen
  9. Genser menn
  10. Nedbør statistikk norske byer
  11. Blå hortensia
  12. Haukeland sykehus barneklinikken
  13. Langtidsstekt ribbe 12 timer
  14. Stans forbudt skilt
  15. Japansk restaurant lillestrøm
  16. Else marthe sørlie lybekk gravid vs
  17. Vinni god morgen norge
  18. Sende blomster rimelig
  19. Sju dagar i august 3
  20. Kjærlighet dikt til henne du
Sunday, 25 December 2022

Sitemap | Ivar Aasen Bøker, 2024