Anne Marie Giørtz, Anne-Marie Giørtz – Wikipedia

Anne-Marie Giørtz Anne Marie Giørtz på scenen i 2018 Foto: Tore Sætre Født 19. mars 1958 [1] (62 år) Stockholm [2] Ektefelle Eivind Aarset Far Fridtjov Sæverud Giørtz Søsken Ole Henrik Giørtz Beskjeftigelse Sanger, komponist, jazzmusiker [3], pianist, saksofonist Nasjonalitet Norge Anne-Marie Giørtz på Commons Anne-Marie Giørtz (født 19. mars 1958 i Stockholm) er en norsk vokalist, orkesterleder og sangpedagog innen sjangeren jazz og har en rekke innspillinger med forskjellige band. [4] Giørtz er datter av Fridtjov Sæverud Giørtz, hvis mor var storesøster til den store komponist Harald Sæverud. Hun har studier i piano - og saksofonspill ved Universitetet i Oslo (1976–80). I Oslos jazzmiljø spilte hun i EIM (1980–82) før hun etablerte sin egen Anne-Marie Giørtz Kvintett (1982–86), sammen med blant annet broren Ole Henrik Giørtz. Bandet ble videreført i hennes Ab und Zu. Av andre partnere nevnes Radiostorbandet og Danmarks Radiostorband. Hun ble kjent som frontfigur i Trio de Janeiro (1988–), der hun sammen med Tom Steinar Lund ga ut to plater og fikk Spellemannprisen 1993.

Instagram

anne marie giørtz photos anne marie giørtz
  • Anne marie giørtz baby
  • Anne marie giørtz photos
  • Boots Pharmaceuticals hard hud fjerner Før: 49.9 | Boots Apotek
  • Anne marie giørtz hot
  • Anne marie giørtz instagram
  • Anne marie giørtz

Anne-Marie Giørtz – Wikipedia

Sammen med broren Ole Henrik utviklet hun bestillingsverket Den akustiske skyggen til Moldejazz (1993). I trio med Kaia Huuse og Veslemøy Solberg ga hun ut Jenter fra Jante ( Nordicae, 1999) med dikt av Aksel Sandemose. Hun er også medvirkende på Skrapjern og silke ( Grappa, 1999), basert på sceneforestillingen med tekster av Lars Saabye Christensen og tonesatt av Ole Henrik Giørtz. Anne-Marie Giørtz har utdannet seg som Qigong -Instruktør i Sverige. [5] Hun er i 2018 listet som førsteamanuensis i kunst og pop ved Westerdals Oslo School of Arts, Communication and Technology. [6] I 2008 startet hun trio med gitaristen Eivind Aarset og Peter Baden som også jobber ved Westerdal. [7] Trommisen Wetle Holte har også vært med.

Har fått endel spørsmål om det er mulig å se konserten med Trio de Janeiro m/ venner nå og det er det. Dette er linken til konserten vi hadde på tirsdag: ( vi begynner ca 18-19 min. ut i video´n. ) God fornøyelse! Tom S. Lund Frøydis Grorud Kenneth Ekornes Sveinung Hovensjø Frøydis Grorud er sammen med Tom S. Lund og 3 andre. Umåtelig koselig å få spille konsert med denne fantastiske banden i går! Stor takk til fire enestående musikere og flotte mennesker; Tom, Anne-Marie, Sveinung og Kenneth!!! Savner dere allerede!!! 😍 🎉 Velkommen til en fin dag på Høyskolen Kristiania. Åpent for alle 😊 Jeg spiller med min trio bestående av Eivind Aarset og for anledningen Erland Dahlen. Sjekk programmet. Det er mye spennende her! Christian Krohgs gate 32, 0186 Oslo, Norge Velkommen til konsert på torsdag: Da har jeg gleden av å få musisere med disse flotte musikantene 😊.. Bergen på lørdag 😊 Da er det igjen tid for en liten tur til vestlandet med denne hyggelige gjengen. Voss på fredag. Velkommen 😊 Anne-Marie Giørtz Cita er pyntet for anledningen og spent på fortsettelsen av julefeiringen.

anne marie giørtz movie
  1. Verdens land
  2. Tromsø kommune vann avløp
  3. Konstant trøtt og sliten life
  4. Moss horten ferge pris uten bil
  5. Kjoreskole i trondheim
  6. Melodi til konfirmasjonssang baby
  7. Overføre kontakter via bluetooth
  8. Hvordan bli kvitt maur
  9. Håkon banken
  10. Allergisk mot stop tafta
  11. Hvor er frikjent filme le métier
  12. Military kjøretøy auksjon
  13. Beste aksjefond 2016
  14. Svenske hollywoodfruer sesong 10.1
  15. Godt brød oppskrift
  16. Liste over terrorangrep
  17. Hva står vg for
  18. Blod på papiret etter urinering
Sunday, 18 December 2022

Sitemap | Ivar Aasen Bøker, 2024