Johs Bjerke Sommerdekk

Ringerunden avslører omfattende prisforskjeller også denne gang. Som vi allerede har nevnt, forlanger Dekkmann på Sjølyst i Oslo 4. 592 kroner for et sett Pirelli P3000, mens Johs. Bjerke Rekvisita på Bryn i Oslo nøyer seg med 2. 900 kroner. Det er en prisforskjell på 1. 727 kroner. Her finner du hele listen over de billigste sommerdekkene. Nesten 2000 kroner Eksempelet fra Oslo er forøvrig langt fra enestående. Vi fant prosforskjeller på mer enn 1. 400 kroner på fem av dekktypene i undersøkelsen. Den mest slående differansen gjelder Nokian NRT2. Mens Dekkmester'n på Holmlia i Oslo forlanger hele 4. 480 kroner, slipper du unna med 2. 611 kroner hos Johs Lunde Dekkservice i Stavanger. Det betyr en forskjell på hele 1. 869 kroner. Forsøk pruting Det er imidlertid ikke nødvendig å bo i Stavanger for å få en god pris på Nokian-dekk. De store prisforskjellene viser nemlig at mange av dekkforhandlerne har en god del å gå på. Du skal derfor ikke se bort i fra at du kan klare å forhandle deg til både tjue og tredve prosent rabatt ved kjøp av fire nye sommerdekk.

  1. Beth bjerke
  2. Aaron bjerke
  3. Steve bjerke
  4. Bjerke ur
  5. Panda bjerke

Beth bjerke

bjerke dental

Du kan få tilsendt dekkene selv, og ta de med til det verkstedet du ønsker. Her kan du sjekke priser på dekk Dekkbutikkene kan inndeles i disse fire hovedtypene: Nettbutikker:, Dekk365,, Interdekk, Skruvat, Dekk-kjeder: Dekkpartner, First Stop, Superdekk, Vianor Enkeltstående:, Eiker Motorshop, Johs Bjerke Rekvesita, Megahjul Kommer hjem til deg: Wheels On Wheels Nettbutikkene har avtaler med mange forskjellige verksted rundt om i landet. Prisen for montering kan der være lav, fra 200 kroner per skift. På disse nettstedene kan du sjekke priser på dekk og felg. Dekkbutikk Kommentar Nettbutikk. Frakt tilkommer med 396 kroner for fire dekk. Dekk365 Nettbutikk. Frakt inkludert. Inkluderer montering, balansering, hjulskift og ventiler. 39 avdelinger rundt om i landet. Er eid av Continental. Frakt er inkludert. Kan sende dekk over hele landet for 600 kroner for 4 dekk. Dekkpartner Har over 30 partnere over hele Norge. Dekkvarehus som ligger i Hokksund. Sender over hele landet. Har omtrent 45 forhandlere over hele Norge.

Aaron bjerke

Detaljer Sist oppdatert 22. oktober 2018 Slik sammenligner du prisene på dekk, og får rabatter når du kjøper dem. På dekk har det vært to rabatt-typer om hverandre. Rabatter som går på listepris er store og egentlig ikke reelle fordi ingen selger dekk til listeprisen. Avtaler med lavere satser er gjerne på såkalte nettopriser, det vil vel si noe sånt som normalpriser. Rabattene via kredittkort og rabattnettsidene er kanskje ikke så store, men til gjengjeld er de svært lette å få tak i. Alt du trenger å gjøre er å betale med kredittkortet, eller gå via rabattnettsiden før du bestiller. Du kan til enhver tid finne de gjeldende rabattavtalene med Smarte Pengers rabattsøk. Søk da etter dekk i valget «Velg type». Du kan også søke på dekkselgere for å se hvilke avtaler de har. Her finner du alle rabattavtalene som ligger inne på dekk. Rabatter på dekk Her er en del eksempler på hvilke dekkrabatter som finnes. Dekkselger Rabatt Har avtalen Dekk1 5% Norsk Bobilforening 5 prosent rabatt, 5 prosent bonus Fordelskortet 8% Asker og Bærum BBL USBL Dekkmann 11% Bondelaget/Agrol NAF 9% på nettopriser, 35 til 45 prosent på listepriser.

Sjekk Motors dekktest og velg deg ut et par alternativer med de egenskapene du er på jakt etter før du ringer. De forskjellige dekkforhandlerne har som regel ett eller to hovedmerker, som de får svært gode inn-priser på fra importøren. Dermed kan de gi gode priser ut til deg som kunde. De kan som regel også skaffe andre merker, men da ikke til en like god pris. Vi sjekket også prisen på dekk til en VW Touran med dimensjon 205/55 R16. Her er ikke prisforskjellene like store, men likevel nok til en solid timebetaling på å gjøre jobben med å sjekke. Billigst var igjen Dekknor på Alnabru med 3. 950 kroner, tett fulgt av Dekk1 på Ensjø og Johs Bjerke i Østensjøveien. De var i underkant av 1. 500 kroner rimeligere enn det Vianor på Grefsen skulle ha for fire Nokian Hakka Green. Les også: Dette er de beste dekkene til vanlige biler VI har sjekket prisen på to av de mest vanlige dimensjonene i markedet og priskonkurransen bør være stor akkurat på disse. Har du mer ukurante dimensjoner – eks 215/55 R17, finner vi plutselig priser på 9.

Steve bjerke

peter bjerke

Mens Dekkmann på Sjølyst i Oslo forlanger 4. 592 kroner for fire sommerdekk av typen Michelin XT2, slipper du unna med 2. 900 kroner hos Johs. Bjerke Rekvisita, i samme by. Også årets pristest viser at det er store penger å spare på velge riktig forhandler. Dag Yngve Dahle Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon [Ugjyldig objekt (NAV)] Våren er i anmarsj i store deler av landet, og det ser ut til at mange kan legge om til sommerdekk før 23. april, som er siste frist for å kvitte seg med piggdekkene. Derfor får du årets pristest av sommerdekk allerede nå. I tillegg har vi innhentet priser på oppbevaring, omlegging og avbalansering. Du finner mer om de ulike dekk-tjenestene her. Dekkene Vi har valgt ut dekk fra seks anerkjente produsenter, alle i dimensjon 195/65R15, hastighetsklasse T (inntil 195 kilometer i timen). Dekkene vi har valgt ut er (i alfabetisk rekkefølge): Bridgestone B330 Continental Conti Eco Contact EP Goodyear GT3 Michelin XT2 Nokian NRT2 Pirelli P3000 5 byer, 27 forhandlere I år ba vi hele 27 forhandlere i fem byer om pris på fire dekk, inkludert montering på felg og avbalansering.

Bjerke ur

Johs. Bjerke Rekvisita AS Bilgummi • Felger Vinterdekk Felger Sommerdekk Kontakt 14 May, 2020 Siste Nyheter FELGER Felger må bestilles hos oss med 1 dags levering DEKKHOTEL Dekkhotell med drop-in og timebestilling. For mer informasjon finner du her Sommerdekk fra Johs Bjerke Rekvisita AS Dekksøk Velg din dekkdimensjon / R Alle priser er for fire dekk inkl. mva. og montering. Vi tar forbehold om trykkfeil og prisendringer. Eksterne Lenker Hjem • Butikken • Kontakt Oss • Om Oss Copyright © 2017 alle rettigheter tilrettelagt.

Foto: Thomas Stefan Strzelecki Skifte til vinterdekk ved ti eller fem grader? Eksperter sier at ti grader er en ideell indikator at det er på tide å skifte, mens andre sier fem. Hva er den magiske grensen? – Det kommer helt an på været rundt deg. Nå blir det kaldere i luften og på bakken; du får mer regn, løv detter ned av trærne, og så videre. Det er kombinasjon av alt dette du bør tenke på. Carl Øivind minner om at det er flere som begynner å få skikkelig dårlige sommerhjul mot slutten av sommeren, og da blir det jo enda verre hvis du skifter for sent til vinterdekk. Får du vannplaning da, for eksempel …, advarer han. STILLE FØR STORMEN: Johs Bjerke ventet storinnrykk før høstferien. Da innkaller de ekstra mannskap. Foto: Thomas Stefan Strzelecki Hva med nødkjetting? Kjetting som du kler på dekkene, sier Carl Øivind, er for nødstilfeller og er jo ikke noe du kan bruke langs veien. – Det som gjelder er piggfritt eller piggdekk laget for nordiske forhold. Du får jo disse mellomeuropeiske dekkene med høyere hastighetsmerking som kanskje noen flere har begynt å kjøre her hjemme, gjerne de som kjører med lav profil, altså store felger.

Panda bjerke

  1. Bob bjerke
  2. David bjerke
  3. Monica bjerke
Sunday, 18 December 2022

Sitemap | Ivar Aasen Bøker, 2024