Søke Opp Reg Nr

Vi og våre partnere bruker teknologi som for eksempel informasjonskapsler på nettsiden vår for å tilpasse innhold og annonser, tilby sosiale medier funksjoner, og analysere trafikken vår. Klikk nedenfor for å samtykke til bruken av denne teknologien på Internett. Hvis du vil vite mer, eller trekke tilbake ditt samtykket til alle eller noen av informasjonskapslene, vennligst se retningslinjer for informasjonskapsler. Jeg er enig Lån opptil 30. 000 kr uten sikkerhet! Jeg samtykker til å motta direkte markedsføringstilbud og undersøkelser om produkter og tjenester fra Ferratum (via e-post, Sosiale medier, SMS, telefon eller mobilapp). For ytterligere informasjon klikk her. Jeg samtykker til at Ferratum kan behandle mine personopplysninger for å bedre forstå sine kunders forventninger, utføre markedsundersøkelser, risikovurdering og rapportering, utvikle produkter og forbedre prosesser. Resultatet av markedsundersøkelser og analyser vil ikke inneholde personopplysninger. For ytterligere informasjon klikk her.

Søke opp reg nt.com

Bruk av søketabell Tabellen nedenfor har tre kolonner, en for hvert av de tre begrepene i problemstillingen. Først kombineres de synonyme søkeordene i hver kolonne med ELLER, så kombineres alle treffene i de tre kolonnene med OG. Denne framgangsmåten kan brukes på de aller fleste prosjekter. Problemstilling: «Lønner det seg for bedrifter å markedsføre seg som bærekraftig? » Generelle søketips Ulike databaser krever ulike måter å søke på. Søkefasilitetene i databasen hjelper deg å løfte fram relevant litteratur og å unngå lange trefflister med irrelevante dokumenter. En gjennomgang av databasens hjelpeside kan derfor spare mye tid. Trunkering Ved trunkering søker du på stammen av et ord for å få med både entalls- og flertallsformer og ulike varianter av ordet. Trunkering øker antall treff. Som regel er trunkeringstegnet en stjerne (*). Trunkering bør benyttes med omtanke; dersom du trunkerer for tidlig i ordet, kan du få lange trefflister med uaktuell litteratur. Skal du for eksempel lese om «engler» og trunkerer til eng* for å få med entallsformen «engel», vil du drukne i treff på ord som eng asjement, Eng land, eng elsk osv. Lagring av søk De fleste databaser gir deg mulighet til å lagre søket eller sende søkehistorikken via e-post.

Kombinasjon med AND Dersom du velger å kombinere to søkeord med AND, får du bare treff på litteratur som omhandler begge ordene. Kombinasjoner med AND spisser søket, og bidrar til å begrense antall treff. Eksempel: Søk på Diabetes AND Livskvalitet gir bare treff på litteratur som handler om både diabetes og livskvalitet. Kombinasjon med OR Dersom du velger å kombinere to søkeord med OR, får du treff som inneholder det ene, det andre eller begge ordene. Kombinasjoner med OR utvider søket og gir deg flere treff. OR brukes som regel ved synonyme søkeord. Eksempel: Søk på Diabetes OR Sukkersyke gir treff på diabetes, sukkersyke eller begge deler. Kombinasjon med NOT Dersom du velger å kombinere to søkeord med NOT, får du treff på det ene ordet mens du utelater det som også handler om det andre søkeordet. Kombinasjoner med NOT kan utelate svært mange treff, så de bør brukes med varsomhet. Eksempel: Søk på Diabetes NOT Insulinpumpe gir treff på diabetes mens det utelater alt som i tillegg handler om insulinpumpe.

  1. Søke opp reg nummer
  2. Søke opp reg nr 1
  3. Yr – Værvarsel for Beitostølen, Øystre Slidre (Innlandet)
  4. Ut i vår hage sang live
  5. Tripadvisor | Leie av bil og sjåfør på Sri Lanka - Rundturer - Bil / varebil / minibuss. levert av Travel Right Sri Lanka | Negombo, Western Province
  6. V 75 resultater no
  7. POMU Spill : Spill online gratis spillene !
  8. Knm olav tryggvason
  9. Personlig trener utdanning oslo

Årsaken til hjelpebehovet er uten betydning for retten til stønad, men kan få betydning for utmålingen. Sosialhjelp skal være en subsidiær ytelse. Dette innebærer at den enkelte først må utnytte alle andre muligheter før sosialhjelp ytes, for eksempel gjennom arbeid, trygd, arv eller bankinnskudd. Sosialtjenesten kan også kreve at søker selger eiendeler av en viss verdi dersom disse ikke er nødvendige for søkerens livsopphold. En eventuell gevinst ved salg må avveies mot det tap salget er for søker og dennes husstand. Skjønnsmessig ytelse Økonomisk stønad etter lov om sosiale tjenester i NAV er en skjønnsmessig ytelse, og loven har ingen bestemmelser om stønadsnivået. Alle søkere har krav på en individuell vurdering av sitt behov for hjelp. Hvem har rett til økonomisk stønad (sosialhjelp)? Lov om sosiale tjenester i NAV § 2 sier at lovens bestemmelser om tjenester gjelder for alle som oppholder seg i riket. I bestemmelsen er det gitt adgang til å gi forskrifter som regulerer begrensninger i lovens anvendelse på personer som ikke er norske statsborgere eller som ikke har bopel i riket.

Sunday, 18 December 2022

Sitemap | Ivar Aasen Bøker, 2024