Toppblogger Fengsel Hvem

- Var i sjokk Det hele skal ha endt med at bloggeren reiste seg og dyttet den fornærmede mannen. Kort tid etter skal noen ha kastet sprit i ansiktet hennes. Ifølge bloggeren skal hun i ren refleks ha tatt tak i et glass og kastet det i den retningen mannen stod. «Tiltalte var i sjokk. Hun hadde da øynene lukket på grunn av spriten hun hadde fått i ansiktet. Hun oppfattet ikke at hun traff noen», står det i dommen. Flertallet i retten sår tvil om bloggerens forklaring, og med fem mot to stemmer ble hun dømt til fengselsstraff. «Tiltaltes forklaring om at hun kastet i en ren reflekshandling stemmer ikke overens med beskrivelsene fra ovennevnte vitner om tiltaltes armbevegelse og ansiktsuttrykk, og fremstår ikke troverdig. Alt i alt er flertallet ikke i tvil om at tiltalte ikke handlet i refleks, slik hun har forklart, men at det var tale om et bevisst kast i retning av fornærmede. Kasting av glass eller flaske mot noens hoderegion har et stort skadepotensiale. Flertallet finner det bevist at kastet må skjedd med en viss kraft, og ikke med en slik slapp slengebevegelse som tiltalte demonstrerte i retten.

Kvinneguiden

toppblogger fengsel hvem kvinneguiden blogger fengsel hvem kvinneguiden

Norsk

Blogger fengsel hvem

Lagmannsretten kan ikke si med sikkerhet om det var et glass eller en flaske som ble kastet, og det er heller ikke nødvendig å ta endelig stilling til dette. Fornærmede fikk et kutt på to cm i pannen, som samme natt ble sydd på legevakten med fire sting. Han har fortsatt synlig arr etter kuttet. Det er ikke tvilsomt, og heller ikke bestridt, at tiltalte objektivt har påført fornærmede en kroppsskade. Det springende punkt i saken er om skaden er påført ved en ubevisst «reflekshandling» eller om den er påført forsettlig. » I tingrettssaken kom det frem at toppbloggeren og den fornærmede mannen ikke hadde møtt hverandre før. Men fornærmede visste at hun var en kjent blogger, og hadde også sett henne i et realityprogram på TV. Politiadvokat Lene Risten. Ifølge bloggerens forklaring i lagmannsretten var den den fornærmede som kom bort til henne på festen. Samtalen utviklet seg til å bli ubehagelig. Den fornærmede mannen forklarte i retten at bloggeren klappet til ham. Kvinnen forklarte videre at hun ble kalt for «hore» og «fitte».

blogger fengsel hvem

Blogger fengsel hvem kvinneguiden

  • Salg av hytte før 5 år
  • Ulv i norsk natur
  • Snitt høyde kvinner norge
  • Godkjent senkesettet? - Gi oss dine erfaringer med Statens Vegvesen HER. - Teknisk, Mekanisk og Elektrisk - VW Audi Club Norwegen

Plutselig ble det helt svart, forklarte bloggeren i retten. - Det neste jeg husker er at jeg snakker med en politipatrulje utenfor en bensinstasjon. Etter det er det neste jeg husker at jeg våknet hjemme med både klærne og skoene på. Jeg aner ikke hvordan jeg kom meg hjem, og lurer fortsatt på det. I retten forklarte kvinnen at hun mener å ha forlatt utestedet mellom 24. 00 - 01. 00 natt til tirsdag 12. mars. En politipatrulje møtte på kvinnen og taxisjåføren ved Shell 7 eleven på Tøyen i Oslo. Ifølge politiforklaringer skal de ha ankommet stedet rundt klokken 02. 30. Toppbloggeren festet på utestedet Heidis Bier Bar i Oslo før hun tok taxi hjem etter premierefesten for Paradise Hotel. Foto: Google maps I retten forklarte kvinnen at hun også hadde drukket mye den aktuelle kvelden. - Jeg drakk alt mulig, drinker og shotter, og var på Heidis sammen med bekjente. Men jeg dro derfra alene, men jeg vet ikke hvorfor jeg dro eller når jeg dro. Kvinnen forklarte også at hun ikke kunne huske hvem taxisjåføren var eller om hun betalte for taxituren.

Reddit

Ifølge TV 2 er norsk kvinnelig blogger tiltalt for å ha angrepet en taxisjåfør. Hendelsen skal ha skjedd mens sjåføren kjørte. Bloggeren, som er i 20-årene, er allerede dømt til 90 dagers fengsel for en voldsepisode i 2018, men må på nytt møte i retten denne uken. Hun er tiltalt for kroppsskade og vold mot en særlig utsatt yrkesgruppe, etter å ha bitt, spyttet på og slått en taxisjåfør med en mobiltelefon, skriver TV 2. Hendelsen skal ha inntruffet mens taxisjåføren kjørte. Hennes advokat Cecilie Nakstad ønsker ikke å kommentere saken overfor TV 2. VG har ikke lyktes i å komme i kontakt med Nakstad. Publisert: 31. 08. 19 kl. 22:52 Kommersielt samarbeid: Rabattkoder Euroflorist rabattkode Stormberg rabattkoder rabattkode Ellos tilbudskode Eurodel rabattkode

Jeg vil gå nøye gjennom dommen å vurdere om det er noen ankegrunner, sa Nakstad til Nettavisen da dommen fra lagmannsretten var klar. - Jeg merker meg at fornærmede ikke er tilkjent oppreisningserstatning grunnet sin forutgående svært provoserende oppførsel.

  1. Selena gomez filmer og tv-programmer lyrics
  2. Gave til tante
  3. Norske nazister under krigen 4
  4. Blod i avføring baby
  5. Fra bergen til stavanger
  6. Flyplasser i paris
  7. Lår og balle øvelser hjemme
  8. Wok oppskrift biff menu
  9. Nudister i norge
  10. Nord-troms videregående skole avd nordreisa
  11. Bygge egen pc 2017
  12. Motivasjon i skolen know
  13. Hans og hennes
  14. Stopper hjertet når man nyse euronext
  15. Rebusløp for barn oppgaver
  16. Nytt på netflix 2017 trailer
  17. Kart over alicante
  18. Smørkniv i tre may
Wednesday, 11 January 2023

Sitemap | Ivar Aasen Bøker, 2024