Kvinnen Som Kledde Av Seg For Sin Elskede

Politiet setter ned granskingsutvalg etter moskéangrepet i Bærum. Irfan Mushtaq forteller hvordan han opplevde redselsminuttene før politiet tok kontroll. VØYENENGA, BÆRUM (Nettavisen): Det tok rundt 20 minutter fra politiet fikk nødanropet fra Al-Noor Islamic Center-moskeen i Bærum til gjerningsmannen Philip Manshaus var pågrepet. I løpet av disse minuttene ble styremedlem Irfan Mushtaq i moskeen også varslet og dro straks ned til moskeen. Han ankom før politiet og overtok dialogen med politiet over telefon mens de ventet på politiets patruljer. Les også: PST justerte opp farenivå for moskeer uten å si ifra til dem Forteller om redselsminuttene I et intervju med Nettavisen forteller Mushtaq, som er tidligere forstander i moskeen, om redselsminuttene fra han hørte om skyting i moskeen og til politiet tok kontroll. Mushtaq sier han ikke kritiserer politiet, men at han forteller sin opplevelse av hendelsene som et bidrag i evalueringen. Politiet setter ned granskingsutvalg Politiet har besluttet å sette ned et eksternt utvalg til å evaluere egen håndtering av terrorhendelsen lørdag 10. august.

Tekst

– Dette er selskap som faller mellom to stoler. Derfor synes jeg det er fint å se at Stortinget og regjering nå jobber intenst for å berge private arbeidsplasser. Men det haster, det haster enormt. Det er snakk om dager, og ikke uker og måneder for å få på plass nye tiltakspakker. HASTER: Flere tusen norske arbeidsplasser står i fare, sier NHO-sjef, Ole Erik Almlid. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Overkapasitet Etter oljekrisen fra 2014 til 2016 ble flere selskaper som slet slått sammen. Likevel har det vært langt flere forsyningsskip, ankerhåndterere og rigger enn oppdrag, skriver Menon Economics. For mange skip gjør at selskapene underbyr hverandre for å få skipene ut på havet. Skal prisene opp, må antall skip ned, forklarer Evjen. – Det koster selskapene lite å holde skipene i live, og da har de ingen incentiv til å skrape. Oppkjøp og sammenslåinger vil neppe hjelpe vesentlig, overskuddstonnasjen vil i stor grad trolig vedvare uansett hvilken løsninger man havner på. NRK har spurt om intervju med Dof Offshore og Solstad, men ingen av de ville stille opp.
  1. Dommer norske talenter
  2. Økonomisk støtte idrettslag
  3. Bra quiz spørsmål
  4. Test av robotgressklippere

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon. Del Pollenallergi (høysnue) er den vanligste formen for allergi. Symptomene utløses hovedsakelig av pollen fra trær og busker som or, hassel, Salix (selje, pil og vier) og bjørk, samt planter som gress og burot. Pollenallergi forekommer oftest i aldersgruppen 5–40 år. Vi antar at rundt 1 million nordmenn plages med mer eller mindre alvorlig pollenallergi. For samfunnet koster sykdommen mange millioner kroner hvert år i form av utgifter til legebesøk, medisin, økt sykefravær og redusert arbeidskapasitet. Cirka en million nordmenn har pollenallergi, og tallet er økende. Mange er så plaget at det går utover livskvaliteten, og det kan være svært ubehagelig. Dessverre er det svært mange som ikke vet at de har en pollenallergi, og dermed ikke får behandlet allergien. I første rekke opptrer symptomene i nese og øyne, og det kan for mange være vanskelig å skille en sommerforkjølelse fra pollenallergi. Mange opplever å ha sykdommen i flere år før diagnosen viser at den årlige sommerforkjølelsen faktisk var pollenallergi.

Remix

Like utenfor ligger Jernbanetorvet. Derfor er det god, offentlig transport med tog, buss og trikk. Rett over gaten er en taxiholdeplass. Aldri vært lettere å komme til en nevrolog! Dronningens gate 40 i Oslo. Hit er det bare å ta trikken.

Hi there! We use cookies to operate and give you relevant content. Learn more. 0 have signed. Let's get to 1, 000! Det planlegges nye regjeringskvartaler i Oslo og nok en gang skal det bygges nytt og det skal bygges modernistisk. Men hvorfor ikke heller fullføre det allerede påbegynte regjeringsbygget (nuværende Finansdepartementet) fra 1906? Signer for å få et regjeringskvartal som er Norge fortjent! Mer om de nuværende planene: I 1887 ble det utlyst en konkurranse om regjeringsbygg i Kristiania (Oslo), Stener Lenschow vant med sitt utkast med H-form. Før prosjektet fikk midler ble arkitekt Lenschow syk og måtte trekke seg fra oppdraget. Arkitekt Henrik Bull som hadde fått andre plass tok dermed oppdraget. Av respekt for forenværende beholdt Bull H-formen og tegnet nytt i Jugendstil. I 1906 stod sørfløyen oppe og ble da det første nasjonale bygg efter Unionsoppløsningen - men pga manglende midler ble resten aldri bygget. Henrik Bull, nær venn av den nasjonale skatten Edvard Munch, har tegnet mange folkekjære bygg i hovedstaden, blant annet Nasjonaltheateret, Historiske museum og Paulus kirke.

Saturday, 17 December 2022

Sitemap | Ivar Aasen Bøker, 2024