Kjell Magne Bondevik

Det blir omtrent det samme. Bondevik med ektefellen sin på gården deres i Time kommune. Kjell Magne er en kjernekar som fullførte sin oppgave med Kristeligiøst Folkeparti på begynnelsen av 2000-tallet, og gikk deretter videre i oppgaven med å oppløse den internasjonale fredsbevegelsen med stiftelsen av Oslo -senteret for Fredsavtaler. Bondevik drømmer om å bli verdenspresident, men det vil han ikke få til. Pressen kunngjorde tidlig i september i år at Kjell Magne har begynt med flasken igjen. Han ble observert drikkende på vin med barn på fanget, noe som igjen har skapt vage reaksjoner fra kristelig hold på Sør- og Vestlandet. (Hedningene i Hedmark og i Nord-Norge forstod derimot ikke helt problemet med dette. ) Foruten å ha vært leder i Festlig Folkeparti i en årrekke har Kjell Magne Bondevik også stått modell for leketøyfigurene kjent under merkenavnet "Playmo" på tidlig 80-tall. Etter avsløringen av dette dalte interessen for dette leketøyet på et blunkt og fabrikanten gikk konkurs med et brak.

Kjell Magne Bondevik blir vara for sitt eget barnebarn - adressa.no

kjell magne bondevik syk

Ole paus

Den var også en mindretallsregjering, men utgått av Høyre, Kristelig Folkeparti og Venstre. Etter valgnederlaget i 2005 ble denne regjeringen avløst den 17. oktober. Bondevik hadde før valget i 2005 takket nei til ny nominasjon til Stortinget, og var ved regjeringsskiftet ute av det politiske liv. I januar 2006 presenterte Bondevik stiftelsen Oslosenteret for fred og menneskerettigheter, nå Oslosenteret eller The Oslo Center. Senteret ble offisielt åpnet 31. august samme år, og Bondevik viderefører i dette arbeidet sin særlige interesse for menneskerettigheter, demokratiutvikling og interreligiøs og interkulturell dialog. Kjell Magne holder foredrag om flere emner: Mennesker jeg møtte – og hva jeg lærte Møter med internasjonale ledere som Nelson Mandela, Kofi Annan, Malala, Aung Sa Suu Kyi med flere. Hva lærte Bondevik av disse personlighetene om ledelse og konfliktløsning? Hva betød møtene for ham for motivasjon og inspirasjon? Hva har de betydd for historien? Tjenende lederskap Hva vil det si å være leder i vår tid?

Kjell Magne Bondevik – Store norske leksikon

  1. Kjell magne bondevik kontakt
  2. Kjell Magne Bondeviks appell (fakkeltoget 15. nov 2014)
  3. Marcus og martinus ei som deg
  4. Kjell Magne Bondevik blir vara for sitt eget barnebarn
  5. Kjell hallbing
  6. Voldsomt snøvær truer Alpene - Dagbladet
  7. Ole paus kjell magne bondevik
  8. Hvordan strikke genser nybegynner
  9. Bergen oslo kjørerute things to do
  10. Hva betyr emoji

Kjell Magne Bondevik, was født on a julekveld in Molde 1972. Tilskuer ved Det første slaget om El Alamein. Han var i en periode leder for Vigrid, men ble etter å ha « kommet ut av skapet » frozd out som medlem from the syklubb. Efter to have moved from Molde he levd one stund i Oslos gater, på hospits, and asylmottak, og ble i 1994 known med Mette Marit som gave him jobb som politiker. Mellom 1999-2002 he regjerte som rikets diktator in Kristelig Folkeparti, where han used sparepengene sine på å buy et stort hus of Jesus. I 2006 endte hans karriere som politiker when he eventually sigende skal ha gjort tilnærmelser til Karl I. Hagen, when he got himself degradert til maskot for håndball-team Liverpool. Kjell Magne Bondevik er otherwise known for å ha given depresjoner et ansikt, dog et lite kledelig sådan. I sin childhood skrev han the bibelen under a interrailreise down i Israel. On top of that piece of cake has he fotballferdigheter on a skill med en middeladrende appelsin. Kjell Magne in the midten, omgitt of his partivenner.

Bondevik snakker om den tradisjonelle lederrollen, om den tjenende lederrollen, om å ta medarbeidere på alvor, om ledelse gjennom samvirke og ikke minst om verdibasert ledelse. Å stå i det – om personlige og politiske utfordringer og hvordan komme gjennom dem Hvordan ble konflikter i politikken, i partiet og regjeringen, løst? Hvordan ble sterkt internasjonalt press taklet og håndtert? Kjell Magne forteller engasjert og åpent om hva han har lært om å håndterer utfordringer, også de personlige – spesielt sykdommen med depressiv reaksjon i 1998, og hva han har lært av dette. Religion – kilde til konflikt eller forsoning Bondevik går gjennom fellesverdier i de store religionene, og snakker inspirerende og godt om hvordan vi kan håndtere forskjeller, misbruk av religion, kunnskap om hverandre, dialog og diapraksis, og utfordringer i religiøs dialog – spesielt om Islam. Bondevik er opptatt av lærdom fra god praksis, og religion som en del av løsningen, ikke problemet!

Sunday, 18 December 2022

Sitemap | Ivar Aasen Bøker, 2024