Sebastian Fra Jenter — Nrk Tv – Skolefri – 27. Gutter Om Jenter #3 (Sesong 6)

Hun snakker konstant babyprat rundt ham, noe som er irriterende, og er generelt fjollete, teit og sutrete på en ganske lite troverdig måte. Dette ødelegger litt, da konseptet kunne gitt en ganske interessant film. Slutten er også ganske lang og kjedelig. Når man kommer så langt vet man jo hvordan det vil ende, så de kunne bare avsluttet mye kjappere. En god idé bakt som et veldig klassisk Hollywood-plott. Kult å se hvordan livsstilen i overklassen for flere hundre år siden kan minne om livsstil vi ser også i dag. Musikken er med på å knytte sammen epokene. Utrolig fine landskapsbilder, arkitektur og vegger, gardiner og rom. Kristen Dunst er utrolig flink. Morsomt hvordan klær og hårfrisyrer som er langt unna å være mote nå blir så sinnsykt stilig når det settes på vakre Hollywood-skuespillere. Alltid kult med skildring av en historisk person uansett om det ikke er helt historisk korrekt, fordi det gjør det lettere å føle at man «kjenner» personen etterpå. Og når det i tillegg gjøres på en så spretten, humoristisk og fartsfylt måte blir det veldig underholdende i tillegg.

Restaurant

Bra: Ja dette høres jo tynt ut, men filmen har sjarm og en rekke morsomme episoder. Karakterene er livlige, dialogene ofte morsomme. Selv om dette er en ganske typisk high school-film, er den såpass selvironisk at det veier opp. Kirstin Dunst er herlig som lederen, Eliza Dushku er nykommeren med attitude. Clare Kramer husker vi fra Buffy sesong 5, hvor hun spiller en rolle ganske lik rollen i denne filmen: Den livsfarlige og uendelig slemme men pene jenta, som utfører ondskapen med et sukkersøtt smil om munnen. Ellers er også Gabrielle Union verd å nevne, som lederen på laget som får frastjålet sine trinn, og sammen med medlemmene av bandet Blaque er de sinnsykt kule heiajentene fra den fattige skolen. Filmen er full av tøffe heia-danser og -rop, og har også et par kjærlighetshistorier for de som liker sånt. Benytter seg flere ganger av oppsummerings-klipp som pakker inn mye moro eller informasjon på kort tid, som under auditionen og når de øver på dansen, noe som gir variasjon. Selv om du skjønner hvilken vei filmen vil gå i hovedtrekk er det stadig små vendinger som stapper inn mye mer handling i filmen.

Sebastian fra jeter un coup d'oeil

Dårlig: Kan til tider være litt cheesy. Den svært rare koreografi-fyren de henter inn er ikke underholdende på noe som helst vis, og lillebroren til Torrence er skikkelig irriterende og malplassert. Men alle rundt henne ser ut til å ikke ha troen på dem, og Bridget begynner med ett å bekymre seg for kjærestens langbente kollega. Dårlig: Bridget Jones kommer denne gangen i en mye mer usikker, sytete og klumsete skikkelse enn i den første filmen. Oppfølgeren kopierer alle elementene fra den første filmen, stokker om på rekkefølgen og putter det sammen til en ny film. Den starter på akkurat samme måte med julemiddag, vi har de samme vennene som oppfører seg helt likt, videoinnslag fra jobben med Bridget som deiser rompa først inn i kameraet, de samme to frierne, slosskampen mellom de samme to og så videre. Litt mindre engasjerende kjærlighetshistorie når Darcy går tilbake til å bli den tørre og kjedelige, og drivet står om hvorvidt Bridget gidder å være sammen med ham eller ikke. Cleaver er heller ikke like kjekk som i den første filmen, men heller avdanket og ekkel kun med enkelte lyspunkter.

Video

  1. Sebastian fra jenter
  2. Oppblåst mage gravid uke 14
  3. Peder nøstvold jensen
  4. Sebastian fra jenter 2016
  5. Hund spiser avføring
  6. Camilla fra Rosendal 21 - En ubuden gjest - Kate Helen Simonsen - Google Bøker
  7. Sebastian fra jenter lyrics
  8. Hvordan kom mussolini til makten
  9. Sebastian fra jenter biography
  10. Sebastian fra jenter images

Biography

Wikipedia

Filmmusikken er svært bra og passer godt, og Hugh Grant og Colin Firth passer sinnsykt godt til rollene sine. Hugh er sleip og kvalm på en sinnsykt attraktiv måte, og rollen som Mr. Darcy ble bokstavlig talt skrevet for Colin på grunn av hans rolle som Mr. Darcy i Pride and Prejudice fra 1995, som filmen og boken forøvrig er svært inspirert av. Det ser aldri ut til at jeg blir lei av denne filmen, og jeg har sett den for mange ganger til å huske hvordan det var å se den første gangen. Men jeg vil se for meg at den også inneholder noen overraskelsesmomenter som bidrar positivt i forhold til trekantdramaet mellom Mark og Daniel. Bruken av musikken, de lyse fargene, Bridgets fortellerstemme fra dagbokskrivingen, karakterene, de sketsj-aktige småscenene og hverdagsscener og problemer man kan kjenne seg igjen i; Dette er rett og slett bra. Hun får ikke lov til å skrive slike artikler for bladet, men får lov til å skrive en artikkel som skal handle om klassiske feil kvinner begår i forhold, en slags bakvendt «how to»-spalte.

Bra: Mye av det som var bra i første film er også bra her. Fortsatt mange sceneskifter som holder tempoet oppe. Bra tur til utlandet, hvor man kan kjenne igjen gamle Bridget. Bra soundtrack som brukes som bra effekt i filmen. Det er fortsatt Bridget Jones, den er bare ikke like bra som den første. Poengsum: 15 av 20 Plott: Bridget Jones er 32 år, og mener hun har problemer både med kjærligheten, vekta, og hvor mye hun røyker og drikker. For å ta kontroll over livet bestemmer hun seg derfor for å begynne å skrive dagbok, og vi følger henne igjennom hele året. Bra: Renée Zellweger er bare helt super, og kler de ekstra kiloene. Bridget er ikke overvektig, men veier såpass mye mer enn Hollywood-skuespillerne til å peke på den viktige forskjellen mellom kravene vi stiller til oss selv og det som er rimelig å forvente. Kanskje siden filmen er basert på en bok er den svært handlingsmettet og tilbyr både tusen småscener og en gjennomgående historie i forhold til kjærlighetslivet. Bridget er feilbarig men har fortsatt verdighet, og med alle sine svakheter og styrker blir hun en karakter man kan forstå.

  1. Fugler til salgs may
  2. Maier arena tønsberg
  3. Tur til amsterdam
  4. Største banker i norge
  5. Nevrologiske sykdommer symptomer
  6. Helt perfekt sesong 6 online
  7. Hurtigruten kirkenes bergen
  8. Brann sangen tekst
  9. Idol norge 2017
  10. Norsk tipping spill
  11. Opplysningskontoret for frukt og grant pass
  12. Hva er søndag på nynorsk
  13. Stopper ens hjerte når man nyser
  14. Iphone 7 størrelse
  15. Massasje carl berner
  16. Tv3 hellstrøms kjøkken oppskrifter
  17. Fakta nord norge
  18. Bruk av egenmelding rett etter sykemelding
  19. Kemneren i asker og bærum
Saturday, 17 December 2022

Sitemap | Ivar Aasen Bøker, 2024