Advokatfirmaer I Oslo | Oversikt Over Advokater Og Rettshjelpere I Oslo - Lovdata

Spørsmål knyttet til koronaviruset? Vi følger situasjonen nøye, og jobber daglig med å bistå selskaper som etterspør juridiske råd og bistand for å forebygge og håndtere situasjoner relatert til koronaviruset. Ta kontakt med vårt ekspertteam på for juridisk rådgivning gjennom virusutbruddet. Les mer Hjort anerkjent i 2020-utgaven av Legal 500 På grunnlag av tilbakemeldinger fra klienter og undersøkelser i markedet, utarbeider Legal 500 rangeringer av advokatfirmaer og advokater. De har nå publisert årets rangeringer, og vi er stolte over at vi også i år kan vise til gode plasseringer både individuelt og innen flere av våre fagområder. Ny EU-dom om virksomhets­overdragelse EU-domstolen avsa 27. februar 2020 en interessant dom som vil ha betydning for vurderingen av når det foreligger en virksomhetsoverdragelse i kapitalintensive næringer hvor overdragende virksomhet velger å ikke overta sentrale driftsmidler på grunn av rettslige, miljømessige og tekniske krav som stilles av myndighetene.
  1. Cruise
  2. Accords
  3. Train
  4. Today
  5. Hjem - Bull & Co Advokatfirma AS
  6. Liste over

Cruise

De tre største advokatfirmaene i landet ligger i år an til en samlet omsetning som er større enn hele budsjettet til de norske domstolene. 2019-09-10T03:59:00Z Oppdatert: 2020-01-28T09:53:52. 774145Z Wikborg Rein ble i fjor det aller første firmaet som passerte milliarden i omsetning, men etter alt å dømme vil det, når 2019 skal oppsummeres, ikke lenger være det eneste. Både Thommesen og Schjødt har 1000 mill-terskelen innenfor rekkevidde. For Schjødt handler det både om at de fra nyttår har fusjonert inn oljespesialistene i Michelet, og at de selv vokser organisk. – Vi har hatt et bra første halvår, det er ingen hemmelighet, med jevnt bra vekst på alle områdene, sier Schjødt-partner Per M. Ristvedt. – Og med de 50 millionene fra Michelet så passerer dere kanskje milliarden dere også? – Det vil jeg tro. Men det er selvsagt for tidlig å si noe sikkert. Man vet aldri hvordan høsten blir. Kan ta andreplassen Skulle Schjødt lykkes i å passere en milliard, må Thommessen vokse med minst ni prosent i år for å beholde andreplassen fra 2018.

Accords

Støtteordninger for næringslivet i fase 2 av regjeringens koronakrisepakke Stortinget vedtok tirsdag 31. mars 2020 regjeringens forslag til nye tiltak for å motvirke virkningene av koronapandemien på den norske økonomien. Pakken inneholder store bevilgninger til eksisterende og nye støtteordninger for næringslivet. I denne artikkelen oppsummerer vi de viktigste nyhetene for næringslivet. Omgjøring av utbyttevedtak uten beskatning Den 31. mars 2020 avga Skattedirektoratet en prinsipputtalelse om den skattemessige behandlingen av omgjøring av utbyttevedtak som følge koronapandemien. Statsstøtte­reglene åpner for omfattende støtte til norske bedrifter rammet av Korona­utbruddet Koronautbruddet skaper store økonomiske utfordringer for norske selskaper. Regjeringen har derfor startet arbeidet med å iverksette tiltak for å demme opp for de økonomiske konsekvensene utbruddet har og vil komme til ha i tiden fremover. Statsminister Erna Solberg har uttalt at «vi er villige til å gjøre det som trengs og bruke pengene som trengs».

Train

– Det er litt vanskelig for slike selskaper som vårt å måle omsetning, for deler av den skjer inne i KPMG-systemet. Men det tallet som presenteres her, er tallet for advokatvirksomhetene utenfor KPMG. – Hvorfor vokste dere så mye i fjor? – Det varierer jo litt fra år til år, men vi ser at skatt og avgift er et marked i vekst. En tredel av dette er dessuten internasjonale transaksjoner. KPMG har kontorer i 183 land, og det er en stor fordel for oss. Det vi ønsker oss fremover, er å bevege oss i mer tradisjonell forretningsjuridisk retning, selv om skatt naturlig er vår hovedvirksomhet. – Hvordan skal dere klare det? – Det gjør vi ved å bygge nye forretningsjuridiske enheter, og ved å bruke det store KPMG-nettverket, sier Skinstad. AdeB i minus I år som i fjor er det kun ett av de 20 største selskapene som må vise til negativ utvikling. I fjor var det Wikborg Rein som omstrukturerte – før de i år kom fryktelig tilbake. I år er det Arntzen de Besche som har røde tall, om enn bare 2, 6 prosent tilbake.

Today

Loven innfører en endret begrepsbruk, enkelte endringer (utvidelser) i hva som beskyttes, samt at domstolene nå ved tolkningen vil ha et mye videre... Når er en ektepakt «urimelig» – og hvilke konsekvenser får i så tilfelle det? mai 4, 2020 | Aktuelt, Arv og skifte | 0 kommentarer En ektepakt er en avtale mellom ektefeller om formuesordningen dem imellom. Dersom ikke ektefellene har inngått ektepakt om annen formuesordning, vil ektefellene ha såkalt «felleseie». Det betyr ikke at ektefellene eier alt i fellesskap, men at nettoverdiene som... Å håndtere leveranser i coronaens tid mai 4, 2020 | Aktuelt | 0 kommentarer Avtaler skal holdes selv om uventede hendelser som coronapandemien gjør dette vanskeligere, skriver Andreas C. Wahl og Kristin Haram Førde. Over natten har coronapandemien ført til at virksomheters mulighet til å oppfylle sine forpliktelser har endret seg dramatisk.... Offentlige støtteordninger som følge av koronautbruddet – vær oppmerksom på statsstøtteregelverket apr 22, 2020 | Aktuelt, Handel, Industri, Konkurranserett | 0 kommentarer Staten har iverksatt en rekke tiltak for å støtte det private næringslivet gjennom de økonomiske vanskelighetene som koronautbruddet har medført.

Hjem - Bull & Co Advokatfirma AS

  • Advokatfirmaer i oslo 10
  • Advokatfirmaer i oslo 2019
  • Advokatfirmaer i oslo sandefjord
  • Advokatfirmaer i oslo list
  • Advokatfirmaer i oslo city
  • Landbou skole

Liste over

Blant annet er det varslet at det vil etableres to garanti- og låneordninger på til sammen minst 100 milliarder kroner. I tillegg gjøres det en rekke justeringer i regelverk for å bidra til at bedriftene opprettholder nødvendig likviditet gjennom krisen. Les mer

Oversikt over advokater og rettshjelpere med egne nettsteder i Oslo. Advokater som ønsker å stå oppført på Lovdatas nettsted, kan henvende seg til.

Det kan bli tøft, all den tid Thommessen, i motsetning til Schjødt, ikke har noen fusjoner å dra veksler på. Sverrre Tyrhaug, Thommessen. – Vi har vekst fra i fjor og nærmer oss milliarden, men om vi kommer over eller under er for tidlig å si, sier managing partner Sverre Tyrhaug. Uansett om Thommessen skulle havne over eller under milliarden, kan man allerede nå slå fast at de tre største firmaene – WR, Thommessen og Schjødt – i år vil ha samlede inntekter som er større enn det totale budsjettet for domstolene i Norge, antagelig i området rundt 3, 1 milliarder. Overføringene til domstolene ble i statsbudsjettet for inneværende år bestemt til 2, 99 milliarder kroner. Årets nykommer Det er én nykommer på årets topp 20-liste, og det er KPMG Law. Med 19, 7 prosent vekst, en vekstrate kun Wikborg Rein klarte å matche i fjor, dytter KPMG Law Advokatfirmaet Ræder ned på den forsmedelige 21. -plassen. Leder for KPMG Law, Per Ivar Skinstad, sier de har ambisjoner om å utvide virksomheten fra KPMGs tradisjonelle skatte- og avgiftsrådgvining, og inn i tradisjonell forretningsjus.

Kanskje bryter du regler du ikke visste eksisterte? La... Arbeidsrettslige muligheter og følger i koronaens tid mai 14, 2020 | Aktuelt, Arbeidsliv | 0 kommentarer WEBINAR 20. MAI 2020 kl. 08:30 - 09:30 Mange har måttet vurdere og gjennomføre permitteringer denne våren. Hvilke alternativer finnes? Hvordan best beholde kompetanse og ivareta ansatte i tiden som kommer? Bull & Co AS inviterer i samarbeid... Praktisk guide til permittering – 8 stegs prosess mai 13, 2020 | Aktuelt, Arbeidsliv | 0 kommentarer Norske myndigheter har foreslått en rekke tiltak for å håndtere koronasituasjonen. Flere av disse trådte i kraft 20. mars 2020. Blant annet er arbeidsgivers lønnsplikt ved permitteringer redusert fra 15 til 2 dager. Det er samtidig gjort flere endringer i reglene for... Ny lov om vern av forretningshemmeligheter – er du forberedt? mai 6, 2020 | Aktuelt, Arbeidsliv, IT og immaterialrett | 0 kommentarer Det er vedtatt en ny lov om forretningshemmeligheter basert på et EU-direktiv om forretningshemmeligheter.

Støtteordningene inkluderer blant annet direkte tilskudd, skattefradrag og offentlige låne- og garantiordninger. For...

  1. Oslo kommune valg 1
  2. 125cc mc til salgs
  3. Irsk setter valp svart
  4. Test av scanner
  5. Lofoten genser oppskrift gratis
  6. Ida fladen høyde world
  7. Hvor gamle kan katter bli blog
  8. Heidi ruud ellingsen kjæreste
  9. Forsvarets auksjoner 2017
  10. Buddhistisk tempel oslo accords
Saturday, 17 December 2022

Sitemap | Ivar Aasen Bøker, 2024