Kjoler Som Gjør Deg Slank

Skoene som ALLTID funker Enten du vil gå for nette ankelstøvletter eller et par klassiske pumps, så vet vi at vi får mye hjelp fra høye hæler. I tillegg til et par ekstra centimeter i høyden, vil du virke både smalere og lengre. Dessuten kan et par kule sko gjøre mye for stilen, og heve en helt enkel sort kjole. Tips: Sko med spiss tupp gir deg en illusjon om ekstra lengde. GJØR KJOLEN EKSTRA FIN: I semsket skinn (kr 960, Zara), matte (kr 3200, Filippa K), i blankt skinn (kr 2300, Tiger of Sweden), dyriske pumps (kr 4595, Acne), med blonder (kr 400, H&M) og i lakk (cirka kr 3200, Jimmy Choo/). Foto: Produsenter - Jeg foretrekker ankelstøvler eller skoletter til, da det gjør antrekket litt mer rocka, og i år blir tilbehøret èn øredobb faktisk, og ringer, sier KKs moteekspert og stylist Nadine Monroe.

  1. Disse klærne gjør deg slankere - Mote
  2. Music

Disse klærne gjør deg slankere - Mote

3. Miks mønstre SKAP EN MIDJE: Olivia Palermo bruker ofte et belte i livet. Dette gir en illusjon om smalere midje. Harper forteller at mønstre er en flott måte å tilføre garderoben både litt farge og stil. HØYT LIV: Taylor Swift har kledd seg i et skjørt med høyt liv som trekker oppmerksomheten dit plagget slutter - nemlig i midjen hvor vi er smalest. Bruker man ulike mønstre på under- og overdelen, kan man skape ofte en optisk illusjon som gjør at man faktisk ser slankere ut enn om man er kledd i samme print fra topp til tå. - For å oppnå en noe slankende effekt er det best å holde seg til store mønstre over små, sier hun. - Store mønstre tar mer plass på klesplagget, noe som gir inntrykk av mindre omfang generelt på plagget enn et mer småmønstret mønster, som er mer tettpakket og repetitivt, legger hun til. 4. Høy i livet Mange er redde for jeans, shorts eller skjørt som er høye på livet, vante som vi er til plagg som henger lavt på hoftene. Men denne frykten bør vi overkomme hvis vi ønsker å kle oss smalere.

kjoler som gjør deg slank 1

- Selvtillit er viktig, og hvordan man bærer antrekket. Hverken Marilyn Monroe, Mette Marit eller Michelle Obama er en størrelse 36, understreker Mogseth. Stylisten advarer mot «Trinny & Susannah»-feilen, hvor alt skal være åletrangt. - Det må være balanse i antrekket. Finn en feminin og sexy look, uten at det blir «too much», avslutter han. Les også: Menn er programmert til å mene at dette er sexy Slik jukser du deg til penere pupper Slik puster du deg penere

  • Kjoler som gjør deg slank full
  • Kle deg slank: Detaljene som gjør at du ser slankere ut - KK
  • Sylte av ribbe
  • Hva er ons
  • Sjakk: Lyn-VM analysert - YouTube
  • Kjoler som gjør deg slank e
  • – Kosttilskuddet som gjør deg slank – NRK Livsstil – Tips, råd og innsikt

Foto: KK-redaksjonen Unngå: Midilengde kan være en utfordring siden skjørtet ender på leggens bredeste punkt. I tillegg får skjørtet deg til å se lavere ut. Hold deg til én farge Ved å bruke samme farge på både overdel og underdel, skaper du en helhetlig silhuett fra topp til tå, noe som gjør at du ser både slankere og høyere ut. Sterke kontraster mellom overdel og underdel trekker oppmerksomheten til midjen, så unngå dette hvis du ønsker å se tynnere ut. SPISS TUPP = FORLENGENDE EFFEKT: I dyrisk stil (kr 2000, Ganni). Effekten av spisse sko Visste du at tuppen på skoen har mye å si? En spissere tupp på skoen gjør nemlig at foten ser litt lengre og smalere ut, noe som gjør at du gjør det også. Og jo høyere vi blir, dess smalere ser vi ut... Har skoen høye hæler, enda bedre. Men styr unna modeller med ankelrem, for de kan kutte av benet ditt og da er du like langt. Den sarte lille blusen En bluse har det lille ekstra som en vanlig T-skjorte mangler, og gjør at vi føler oss velkledde og fine i hverdagen.

Godt utgangspunkt Ernæringsfysiolog Kirsti Bjerkan. Foto: Frode Hansen Kirsti Bjerkan, klinisk ernæringsfysiolog ved Aker sykehus, mener matvarene på listen som Arsky har utarbeidet er det godt utgangspunkt for å sette sammen en sunn og variert meny. - Men det er viktig å huske på at selv om for eksempel kalsium binder noe fett, så kan man ikke pøse på med meieriprodukter selv om de er magre. Det er fullt mulig å gå opp i vekt ved å spise sunne ting, sier Bjerkan. Arsky og Bjerkan mener også spisevanene kan hjelpe kroppen på veien mot et vekttap, og for å holde på vekten. - Regelmessige måltider er viktige fordi ustabilt matinntak påvirker hormoner som styrer sult og metthetsfølelsen. Hvis du spiser for sjelden er det derfor en fare for at du overspiser, sier Bjerkan. - Myte At noen matvarer gir mindre kalorier enn de krever å tygge er imidlertid en seiglivet myte, sier Gunn Helene Arsky. Les også: Yoghurtbakterier gir barn mindre forkjølelse - Dette stemmer kanskje for salat dersom du tygger den veldig lenge.

Music

Gå for: V-hals gir en lang, slank hals og trekker blikket mot ansiktet. Vertikale linjer, enten som farger, sømmer eller andre detaljer, virker forlengende. A-fasong eller rette fasonger bredder ut, så velg heller en bluse som er litt innsvinget eller figursydd. Volanger og rysjedetaljer gjør blusen mer pyntet. Og ikke bare det, ønsker du også et større brystparti, er disse detaljene geniale. Unngå: Har du litt byste, vil en rund hals få deg til å se større ut. Uttrykket kan dessuten bli litt tilkneppet. BRUK SMYKKENE STRATEGISK: Gjør som Isabel Marant, og heng et par iøyenfallende øredobber i ørene... Foto: All Over Press Bruk smykker - strategisk Et par lekre øredobber kan gjøre hele antrekket, og tiltrekker seg såpass mye oppmerksomhet, at det er ingen grunn til å bry seg om man har fått seg en ekstra julekilo eller to. Et langt halskjede ned i utringningen? Ja, hvis du vil ha en lang og smal hals, og ta fokus opp fra hoftene, er dette et supert smykketriks. Den lille sorte En enkel sort kjole er et sikkert kort på fest, men kan også dresses ned med en blazer eller kardigan, og mørke tette strømper.

1 av 11 © Getty Images Lær de optiske triksene som gjør du ser slankere ut, og "fake it 'til you make it"! 2 av 11 © Getty 1. Bruk spisse stilettheler Ben blir slankere, lengre og sexy når de ikles skjørt sammen med sko som har spiss tå og minst fem cm stiletthel. En sped tå og tynn hel bidrar til å forlenge silhuetten av leggen. Butt tå og en tykkere, kortere hel gir inntrykk av en kortere og mer klumpete legg. 3 av 11 2. Vis litt hud Våg å vis litt utringning. En åpen V-hals trekker fokus oppover mot halsen, og vekk fra midtpartiet ditt. Det gir også en illusjon av en lengre hals og slankere overkropp. Jo mer hud du viser mellom hake og bryst (innenfor rimelighetens grenser! ), jo mer elegant vil proporsjonene dine fremstå: bred V-hals vil visuelt sett balansere brede hofter og lår. Så fyll gjerne basisgarderoben med V-halser, både singleter, T-skjorter, gensre, jakker og kjoler. 4 av 11 3. Omfavn formgivende undertøy Såkalt Shapewear, med ekstra hold på magen og som løfter bryst og rumpe, glatter ut siluetten din og gjør at klær sitter bedre.
kjoler som gjør deg slank song
Klestips Dropp å sulte eller jogge deg tynn, her er triksene til hvordan du kler deg slankere. Det går nesten ikke an å lese et magasin eller klikke seg innom en blogg uten å høre snakk om kropp og slanking og juice-dietter. Aller roper og maser om bikinikroppen 2014 og hvor mye de trener for å se flotte og tynne ut. Men om du synes det skal gå an å nyte sol og sommer uten å måtte tilbringe timevis av døgnet på treningsstudio, ja da er disse jukse-knepene noe for deg. For du trenger nemlig slett ikke slave over kettle-bellsene eller slite deg ut på spinning for å se bra ut, alt du trenger for å se slank og smekker ut er den rette garderoben. Lett som en plett. Vi har snakket med noen eksperter, og fått deres ni beste klestips til hvordan du kan kle deg tynnere: 1. Dra oppmerksomhet til midjen VIDT SKJØRT: Gjør som Jessica ALba, og gå med et skjørt med vidde som skaper illusjon av timeglassfigur. Foto: FOTO: Stella Pictures Midjen er som regel hvor vi er på det smaleste, nesten uansett størrelse, så å kle deg i noe som trekker øyet mot dette punktet, gjør at man umiddelbart fremstår som slankere.

Mange av oss har fullt fokus på «sommerkroppen 2015» om dagen, men det er kjedelig å bruke vårdagene på å sjokkslanke kroppen når tilbehøret du kler deg med kan gjøre mye av jobben for deg! LES OGSÅ: Plaggene som gjør deg slankere Enten du er kort og stutt, mangler midje eller drømmer om løft i rumpen og lekre ben, er det ingen grunn til å få panikk nå som sommeren nærmer seg med stormskritt. Vi gir deg tipsene til hvordan tilbehøret kan gjøre deg slankere! Fremhev midjen Denne sesongen skal du ha belte i midjen, og du kan til og med bruke det over kåpen! Foto: Scanpix Vis mer At et belte i livet er en av de hotteste trendene akkurat nå kommer som en gudegave denne sommeren. Kast deg på 70-tallsbølgen og snurp inn livet med et belte i alle antrekk - enten det er over genseren, T-skjorten, jakken eller sommerkjolen. Lange smykker Selv om de stramme choker-halssmykkene har sin storhetstid nå, er det noe av det dummeste du kan gjøre om du vil skape en illusjon om lengde i hals og overkropp.

Var buksen litt ekstra trang i morges? Vel, den pleier å være det etter en lang juleferie. Blusen strammer litt over brystet også? Legg plaggene du trives dårlig i bare bort, og ta heller på deg noe du føler deg både vel og fin i på årets første dager, som kan være litt utfordrende for mange av oss... Her er våre beste tips (utenom å unngå for store og vide klær... ) Bruk den fineste bh-en du har - Først er det viktig å finne riktig undertøy, og du må velge størrelser som verken er for store eller små, sier KKs stylist Nadine Monroe. Ja, har du en bh som sitter som et skudd, og som er akkurat passe stram rundt ryggen? Ta den på deg. Når bysten får riktig støtte og hold, føler du deg straks så mye finere, og retter du deg opp i ryggen, enda bedre. Og i et blyantskjørt kan et shapewear-skjørt gjøre hele forskjellen. START MED UNDERTØYET! : En god bh eller en body gjør at klærne sitter mye penere på. Foto: KK-redaksjonen Vis mer Lang kardigan - en trofast venn Enten du har på deg et par jeans (som ikke strammer for mye, riktignok), et par behagelige tights eller en enkel kjole, er en fotsid kardigan superdeilig å slenge over.

Sunday, 18 December 2022

Sitemap | Ivar Aasen Bøker, 2024