Hva Ser Du På Dette Bildet - Hva Ser Du På Dette Billet Sur Topmercato

© Leveres av Mediehuset Nettavisen A/S OPTISK ILLUSJON: Hva ser du på dette bildet? Denne optiske illusjonen avslører noe viktig om hjernen vår, og sier samtidig noe om hvor kreativ du er. Hva ser du på bildet over? To ender? To kaniner? Eller kanskje du ser én and og én kanin? Alle alternativene er «riktige» svar, men det interessante er at det du så først, sier noe om hvordan hjernen din fungerer. LES OGSÅ: Seks ting du kanskje ikke visste om hjernen din Kan bytte mellom ulike bilder Den optiske illusjonen er langt fra ny. Opprinnelig skal den først ha blitt sett i et tysk magasin i 1892, og tegningen har gått viralt en rekke ganger de siste årene. Det mest fascinerende med tegningen er kanskje at vi kan bytte mellom å se ulike ting. Når du først får vite at det er mulig å se ulike ting, kan du nemlig skifte mellom flere bilder. Så du to ender først, men får vite at kompisen din ser ei and og en kanin, så kan du også se det - du må bare se etter det. Spørsmålet er bare: Hvor lang tid brukte du?

  1. Hva ser du paa dette bilder 2017
  2. Hva ser du paa dette bilder 2018
  3. Hva ser du på dette billet sur goal
  4. Hva ser du på dette billet sur goal .com
  5. Hva ser du paa dette bilder full

Hva ser du paa dette bilder 2017

Nicola har tidligere datet Justin Bieber og Anwar Hadid. Nicola Peltz er skuespiller av yrke. Gjennombruddet kom med filmen «The Last Airbender», men er kanskje best kjent som Tessa Yeager fra «Transformers»-filmene «Age of Extinction» og «The Last Knight». Apropos Justin Bieber – enkelte sliter mer i isolasjon enn andre: Supermodellen Emily Ratajkowski deler hyppig fra livet i karantene, og arrangerte nylig en runde med spørsmål og svar for fansen. I etterkant publiserte hun dette bildet fra hvetebrødsdagene med ektemannen: «Sinnsykt», er supermodellvenninne Bella Hadids kommentar til bildet, mens Hailey Bieber nøyer seg med en «😍. » Britney Spears trender onsdag på Instagram på grunn av bildet nedenfor. Kan de være på grunn av blomsten? Eller kjolen? Ofte er det fansen som hyller Kygo, men her hyller Kygo fansen. «Love to see you guys doing covers of my tracks! Always impressed by the creativity 🙌🏼 Here's some of my favorites», skriver Kyrre Gørvell-Dahll, og har lagt ut syv videoer av forskjellige folk som synger og spiller musikken hans.

FARGERIK: Mange må se lenge på bildet før de ser hva dette egentlig er. Klarer du å se det? «Alle» tror at dette bare er en vanlig papegøye. Realiteten vil overraske deg! Publisert 20. 03. 2014 Oppdatert 21. 2014 Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon. Når du ser bildet øverst i saken, ser du noe svært mange tror bare er en papegøye. I virkeligheten er det en kroppsmalt kvinne som sitter på en trestubbe. Bak verket står den italienske kroppsmaleren Johannes Stoetter (35). Han brukte hele fire timer på å male kvinnen. KONSENTRERT: Johannes maler kvinnens ansikt. Foto: Johannes Stoetter Deretter brukte han en time før han fant en perfekt positur til kvinnen, slik at hun lignet mest mulig på en papegøye. Verdens beste Kvinnens utstrakte venstrebein etterligner papegøyens fjærhale, mens hennes høyrebein skal være papegøyens vinge. Kvinnen strekker venstrearmen rundt hodet sitt, slik at det kan se ut som papegøyens hode. Stoetter begynte med kroppsmaling i 2000, og i 2012 ble han kåret til verdens beste kroppsmaler under World Body Painting Champion – Jeg hadde aldri forestilt meg at det gikk an å leve av å tjene penger på kroppsmaling, sier Stoetter til TV 2.

Hva ser du paa dette bilder 2018

hva ser du på dette billet sur topmercato .com hva ser du på dette billet sur topmercato

Hva ser du på dette billet sur goal

Ofte er det fansen som hyller Kygo, men i dag hyller Kygo fansen. Her er noe av det som rører seg i sosiale medier akkurat nå. I denne saken finner du noen av de mest aktuelle Instagram-bildene fra inn- og utland akkurat nå. Å legge ut bilder av seg selv mens en fremdeles var ung og lovende har gått som en farsott i sosiale medier i det siste. Sist ut er skuespiller Sofia Vergara (46). Hun vokste opp i Barranquilla nord i Colombia. Bildene i albumet nedenfor er nettopp fra 80-tallet i Barranquilla: Ser du hvem som er den fremtidige superkjendisen? Mens vi er inne på mysterier. Brooklyn Beckham (21), sønnen til David og Victoria Beckham, har publisert dette slørete blikket på sin profil. Vet du hvem øynene tilhører? Det er naturligvis den nye kjæresten Nicola Peltz (25). Paret gjorde forholdet sitt Instagram-offisielt i januar 2020. Peltz er for øvrig fra en steinrik New York-familie. Faren er milliardæren Nelson Peltz og moren er modellen Claudia Heffner. De har blant annet har tjent seg rike på drikken Snapple.

Så langt har det vært noe av det mest nervepirrende og morsomme jeg noensinne har gjort, sier han. Låta han er Ukas Urørt med handler om ungdomstiden. – Jeg skrev "Uneasy" da jeg jobba som assistent på en ungdomsskole for to års tid siden. Den handler mye om ungdomstiden min. Om det å leve i en boble, og det å kjenne på nostalgi og savn over ting man egentlig aldri fikk oppleve. Gode hjelpere Anders har god hjelp fra andre talent i undergrunnen. – Med i livefamilien er blant annet Thomas Meidell (Samuel Jackson Five), Herman Hulleberg (Storm The Bastille) og Håkon Kjenstad (Shyfinger Meets Electra) på gitarer, Andreas Myrvold (Shevils, The Christians) på bass, Ole Torstein Hovig (Hi Ho Mustachio, Unnveig Aas) på keys, mens trommene har blitt traktert fra tid til annen av Jørgen Nordby (Moddi, Making Marks) og Eirik Kirkemyr (Dråpe). Den varke kvinnestemmen som pryder sangene tilhører Lene Cecilie Jørgensen (Turbotiger). Gitar-kræsj For tiden jobber Anders i omsorgsbolig. Tidligere jobbet han i barnehage, og bandnavnet er inspirert av en liten gutts lite hyggelige møte med gitaren hans.

Hva ser du på dette billet sur goal .com

Mathewson mener dette er viktig informasjon som vi bør ta med oss videre. - Vi bør ha det i bakholdet når vi for eksempel leser en nyhetsartikkel. Vi tolker og forstår ofte informasjon slik vi ønsker å se det. Sier noe om kreativitet Bildet har også blitt brukt for å vurdere folks kreative evner, skriver The Independent. Deltakerne fikk da utdelt ulike hverdagslige ting, og bedt om å liste opp ulike bruksområder for dem. Den samme gruppen deltakere fikk se den optiske illusjonen, og spurt om hva de så, hvorvidt de kunne se begge dyrene og hvor lang tid de brukte på å se begge. Det viste seg at de deltakerne som kunne bytte mellom bildene raskest, listet opp i gjennomsnitt tre flere bruksområder for tingene de fikk utdelt, sammenlignet med de som synes det var vanskelig å bytte mellom bildene. Altså: Dess raskere du kan bytte mellom ulike bilder, dess mer kreativ er du, viser studien, publisert i 2011. Microsoft kan få en andel av inntektene dersom du kjøper noe ved å klikke på de anbefalte lenkene i denne artikkelen.

  • Kurt Nilsen om bruddet: - Hjertet får en knekk
  • Hva ser du paa dette bilder pc
  • Hva ser du på dette billet sur goal .com
  • Hva ser du paa dette bilder de
  • Hva ser du paa dette bilder o
  • Hva ser du paa dette bilder full

Hva ser du paa dette bilder full

Artikkelen fortsetter etter annonsen Vi elsker optiske illusjoner. Og denne gangen handler det om jenter. Bildet er tatt av den prisvinnende fotografen Tiziana Vergari. Tiziana er en kjent fotograf fra Sveits, og hun har tidligere vunnet prisen «Instagram Of The Year». Bildet av jentene la hun ut på Instagram-kontoen sin for tre år siden. Den gangen gikk bildet viralt, og folk over hele verden klødde seg i hodet over hva det var de egentlig så. Nå har bildet plutselig fått nytt liv, og folk undrer seg igjen over jentene. Årsaken er todelt Årsaken til at dette bildet går viralt, er todelt. Det er ingen tvil om at det er et vakkert bilde. Samtidig blir folk veldig forundret. Det er nemlig ikke lett å se hvor mange jenter det egentlig er på bildet. TEST OGSÅ: De færreste ser illusjonen i dette bildet – gjør du? Mange vil begynne å telle. De fleste ender opp med 13 jenter. Andre mener det er 3. Mens andre igjen mener det bare er 2 jenter på bildet. Optiske illusjoner Optiske illusjoner har fascinert folk i mange hundre år.

Såpass fascinerende er dette, at forskere har studert tegningen nærmere. I 2018, publiserte forskere ved University of Alberta en studie med flere interessante funn, skriver Medical Express. Kan kontrollere hjernens tolkning Rundt halvparten trenger hjelp til å se både anda og kaninen. De må altså bli fortalt at de skal se etter det, eller sagt med andre ord: Hjernen må få beskjed om å lete etter både anda og kaninen. Men når forskerne ga deltakerne beskjed om å se etter en and og en kanin ved siden av hverandre, var det fortsatt flere som synes det var vanskelig. De visste ikke hvilket bilde som skulle være en and og hvilket som skulle være en kanin. Først når de fikk beskjed om å se etter et bilde der anda spiser kaninen, greide de det. Det er nemlig avgjørende for hjernen å vite spesifikt hva den skal se etter, slik at den greier å skille mellom bildene. - Hjernen vår zoomer ut og ser det større bildet først når bildene blir satt i kontekst med hverandre. (... ) Studien demonstrerer at vi kan kontrollere hjernens måte å tolke informasjon på i løpet av et par sekunder eller ved hjelp av et bilde, sier studieleder og psykologiprofessor Kyle Mathewson.

Slike illusjoner oppstår når øynene og hjernen får problemer med å tolke hva vi faktisk ser. Det finnes to hovedtyper illusjoner. Det ene er visuelle paradokser som får oss til å tvile på det vi egentlig ser. Det andre er bilder som feilbedømmes fordi vi ikke klarer å tolke dem riktig. Fasiten – spoiler Hvis du ikke orker å studere bildet mer, kan vi avsløre at det bare er to jenter på bildet. Begge jentene sitter vendt mot en speilvegg. Derfor speiles de to jentene både forfra og bakfra slik at det ser ut som det er en lang rekke med jenter. Klarte du å se hvor mange jenter det var på bildet? TEST DENNE: Optisk illusjon tar nettet med storm: hvilke dyr ser du først i dette bildet?
Sunday, 18 December 2022

Sitemap | Ivar Aasen Bøker, 2024