Aust Agder Idrettskrets, Aust-Agder Idrettskrets – Wikipedia

Agder Idrettskrets 971 550 813 Stiftet 1. januar 2019 Land Norge Leder Jon Rolf Næss Eier Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité Nettsted Agder Idrettskrets Agder Idrettskrets (stiftet 1. januar 2019) er et organisasjonsledd i Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité, og er et fellesorgan for all idrett i Agder. Kretsen har kontorer i Idrettens Hus i Arendal (Sparebanken Sør Amfi, Østenbuveien 80) og Kristiansand (Henrik Wergelandsgate 4). Aust-Agder Idrettskrets og Vest-Agder Idrettskrets ble vedtatt slått sammen til Agder Idrettskrets 1. desember 2018, med virkning fra 1. januar 2019. Dette var en følge av at fylkene Aust-Agder og Vest-Agder ble slått sammen i 2020. Kretsens leder er Jon Rolf Næss.

University

Annonse: VISER VEI: Ingen idrettskretser eller kommuner i Norge kan matche denne disse kvinnene: Kirsten Borge (f. h), leder i Aust-Agder Idrettskrets, Marte B. Fossestøl, nyvalgt nestleder i idrettskretsen, og Idunn T. Christensen, leder av Arendal Idrettsråd. 2. mai 2016 kl. 06:00 Oppdatert: 2. 09:19 For tre uker siden ble Marte B. Fossestøl valgt til ny nestleder i Aust-Agder Idrettskrets. Det betyr at idrettskretsens lederduo og fylkets største idrettsråd ledes av kvinner. – Utvilsomt en stor tillittserklæring og et bevis på at arbeidet med å… Du må være innlogget for å se innholdet. log in

aust agder idrettskrets tennis

Vi minner om viktigheten av å registrere alle aktive medlemmer med en funksjonsnedsettelse. Les mer om hvordan her: Arrangementskompensasjonen til idretten og frivilligheten var for smal og treffer ikke inntektsmodellen som norsk idrett er tuftet på. Det er klart etter at Lotteri- og Stiftelsestilsynet i dag offentliggjorde hvor mange idrettslag som hadde søkt om statlig støtte. Norges idrettsforbund er tildelt 600 000 kroner fra Integrerings- og mangfoldsdirektoratet (IMDi) for å bedre integreringsarbeidet i frivillige organisasjoner. - NIF ønsker flere utøvere, foreldre, trenere, dommere, lagledere og styremedlemmer med innvandrerbakgrunn inn i idrettsorganisasjonen, sier forvaltningsrådgiver i NIF, Line Hurrød. - NIF ønsker flere utøvere, foreldre, trenere, dommere, lagledere og styremedlemmer med innvandrerbakgrunn inn i idrettsorganisasjonen, s... Idrettslag som ønsker å gjennomføre årsmøtet kan gjøre det på tre ulike måter – enten skriftlig, digitalt eller ved fysisk oppmøte. Fristen for samordnet rapportering er fortsatt 30. april noe som betyr at innrapportering må skje selv om idrettslaget ikke har gjennomført årsmøtet.

Mange av våre muligheter er åpne for deg/dere som ikke er medlem. Men medlemskap gir lavere priser, gode medlemstilbud, lavere pris på forsikring og flere andre fordeler. Start bedriftsidrettslag Bli medlem Les mer om alle fordelene her. Spørsmål? Ta kontakt med medlemsservice.

aust agder idrettskrets cricket

Les mer her: Webinar via Teams (Se link til de ulike webinarene i beskrivelsen) Totalbeløpet av overskuddet i Norsk Tipping AS for spilleåret 2019 til idrettsformål er nå klar. Norsk idrett blir i år tilgodesett med 2 861, 5 millioner kroner. Regjeringen har bestemt at store deler av breddeidretten kan starte en gradvis gjenåpning fra og med i dag så lenge avstandsbestemmelsene på én meter overholdes. Idrettshaller kan nå åpne dørene for idrettsaktivitet. Organisert svømmeaktivitet kan starte 1. juni. Trening i elitefotballen kan gjenopptas umiddelbart, med seriestart 16. Norges idrettsforbund har oppdatert de fellesidrettslige anbefalingene i samråd med Helsedirektoratet. Les mer her: Webinar via Teams (Se link til de ulike webinarene i beskrivelsen) Det er gledelig å kunne meddele at norsk idrett får en oppmykning av koronareglene fra og med 7. mai. Da vil inntil 50 mennesker kunne være i aktivitet sammen dersom de holder én meters avstand, sier idrettspresident Berit Kjøll. Norges Døveidrettsutvalg (NDI) mener døve ikke har like muligheter for deltakelse i idrett på grunn av ekstrautgifter for deltakelse internasjonalt og for dårlig dekning av tegnspråktolk på ettermiddag/kveld og i helgene.

Straight

Les mer om saken her: Mange trenere og ledere er bekymret for frafall i idretten som følge av korona-krisen. Podcasten Pappatrenerne tar opp debatten rundt den aktuelle problemstillingen sammen med en rekke idrettsprofiler på initiativ fra Bjarte Myrhol. ser mer og finn link til podcasten her 👇 Norges idrettsforbund jobber sammen med særforbundene for en gradvis gjenåpning av norsk idrett, i takt med åpningen av samfunnet for øvrig. Dette arbeidet startet 2. april hvor koronavettregler for treningsaktivitet i idretten ble utarbeidet. Neste naturlige steg er et pilotprosjekt for konkurranser i samarbeid med Norges Fotballforbund. Les mer her: Alle idrettslag er pliktige til å rapportere medlemsopplysninger til Norges idrettsforbund innen 30. april 2020 ❗️ Innrapportering av medlemsopplysninger må gjennomføres innen fristen selv om idrettslaget ennå ikke har avholdt årsmøte. Se hvordan her 👇 Alle idrettslag skal rapportere sine medlemstall pr. 31. desember 2019 til Norges idrettsforbund (NIF) innen 30. april 2020.

Jon Rolf Næss bli den første lederen av nye Agder Idrettskrets. Svein Lien, tidligere leder i Aust-Agder Idrettskrets, blir administrasjonssjef. Les hele saken med abonnement Fædrelandsvennen ønsker en god og åpen debatt. Her kan du bidra med din mening.

Veibeskrivelse til Aust-Agder idrettskrets

  1. Min idrett nif no
  2. Aust agder idrettskrets university
  3. Tv2 hjelper deg kontakt
  4. Agder Idrettskrets
  5. Aust agder idrettskrets house
  6. Kristen gislefoss død
  7. Aust agder idrettskrets new
  8. Tastaturet på pc virker ikke
  9. Agder Idrettskrets – Wikipedia
  10. Politijakt fra Oslo til Porsgrunn: Kjørte 15 mil på 44 minutter
  11. Aust agder idrettskrets straight

I tråd med Norges idrettsforbunds innspill justerer regjeringen nå kompensasjonsordningen for avlyste, stengte og utsatte idrettsarrangementer. - Det er positivt sier idrettspresident Berit Kjøll. Øvrige nødvendige kompensasjonstiltak for å imøtekomme for idrettens totale nettotap på 1, 5 milliarder kroner i perioden februar til juni som følge av koransituasjonen, er ikke hensyntatt i regjeringens fremleggelse av revidert nasjonalbudsjett. Les mer her: Helsemyndighetene, i dialog med norsk idrett, har utarbeidet en ny felles smittevernveileder. I veilederen gis det råd om hvordan idrettslag/foreninger på en forsvarlig måte kan ivareta smittevernet og forebygge tilfeldig eksponering for og spredning av covid-19. Det viktigste punktet er at det nå åpnes opp for mer normal idrettsaktivitet i lagidretter. Norges idrettsforbund har gjennomført en landsomfattende kartlegging av de samlende konsekvensene av koronasituasjonen for norsk idrett. Den indikerer at idretten foreløpig har tapt 1, 5 milliarder kroner.

  1. Merkeklær barn salg
  2. Skattelister 2017 når
  3. Hvor tidlig kan man ta graviditetstest etter eggløsning song
  4. Hva hjelper mot matforgiftning facebook
  5. Skoda octavia stasjonsvogn
  6. Kvadraturen videregående skolo.org
  7. Fiskeferie i norge lyrics
  8. Hvor stor
  9. Båt knarvik bergen
  10. Bikube til salgs
  11. Skap under trapp ikea
  12. Opptrening etter avstivning av rygg
  13. Ruter t bane
  14. Buddhistisk tempel oslo pass
  15. Valerina natt
  16. Lang kjole til bryllup oslo
  17. Børskrakket i 1929 truck
Saturday, 17 December 2022

Sitemap | Ivar Aasen Bøker, 2024