Kino I Trondheim - Cinemateket Trondheim – Vi Gir Deg Filmhistorien

37, 856 people follow this Prinsens gate 2B (4, 397. 13 mi) Trondheim, Norway 7012 Hours 9:15 AM - 9:15 PM Open Now Facebook is showing information to help you better understand the purpose of a Page. See actions taken by the people who manage and post content. Page created - August 20, 2010 DAGENS GLA'NYHET ❤️ ❤️ ❤️ Fredag 15. mai gjenåpner Prinsen Kino. Vi lover trygt smittevern og ren kinoglede! Les mer på Nettsalget til åpningshelga har startet:... Velkommen tilbake - som vi har savnet dere! See More I morgen skjer det! 🥳 🥳 Vi gjenåpner Prinsen Kino og er så glad, så glad! 😍 Velkommen til trygt smittevern og ren kinoglede! Les mer om våre tiltak på ❤ It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser. Close

  1. Spa i trondheim
  2. Trondheim kino
  3. Kino trondheim filmer
  4. Billige hotell i trondheim
  5. Kino trondheim

Spa i trondheim

kino i trondheim tv

Nå kan du se Flåklypa Grand Prix, The Blues Brothers og Børning fra bilen når Kosmorama og Trondheim kino arrangerer Drive-in-kino 7. april. Det blir tre muligheter til å se film når Kosmorama arrangerer Drive-in-kino i Trondheim. De tre filmklassikerne vises på Bryggeritomta på E. C. Dahls bryggeri, og det er plass til 300 biler pr. film. Billetter til hver film må kjøpes i forkant og du får inn lyden via FM-senderen i bilen din. Filmene blir vist på storskjerm og du må holde deg i bilen hele tiden. Og husk, ta med gode venner. For som Danny sier i filmen Grease; Sandy, you just can't walk out of a drive in! Du kan lese mer om filmene på Kosmoramas hjemmeside. Sist oppdatert: 02. 04. 2020

Trondheim kino

For første gang får du nå hele kinoturen: program, billettkjøp, venner og mer i en egen mobil-app. Og ikke bare det - nå kan du lagre kortet ditt og betale kinobilletten enkelt med et klikk. Dette er bare noen av funksjonene du finner i første versjon av Trondheim og Kimen kino-appen: Norges enkleste billettkjøp: • Velg film, velg tidspunkt, velg seter, og betal med et klikk • Billettene leveres direkte i appen Oversiktlig kinoprogram: • Rask og god oversikt over kommende filmer, populære filmer og program for de neste dagene. • Autoavspillende trailere - Aldri har det vært enklere å få et raskt innblikk i hva som går på kino. • Les om filmen og utforsk skuespillerene. • Merk filmer du gleder deg til som "interessert", og få en påminnelse når de kommer på kino. Anbefalinger: • Se hva venner, anmelder og andre mener om filmene som går på kinoen din. • Gi din egen vurdering ved å stemme og / eller skrive en anbefaling. Se sammen: • Del billetten du har kjøpt med de du skal gå på kino med Denne appen kommer til å oppdateres med masse spennende funksjonalitet fremover, og vi gleder oss til å høre hva du synes.

Last ned Trondheim Kino-appen for å gjøre din neste kinotur raskere, enklere og bedre. For første gang får du nå hele kinoturen: program, billettkjøp, venner og mer i en egen mobil-app. Og ikke bare det - nå kan du lagre kortet ditt og betale kinobilletten enkelt med et klikk. Dette er bare noen av funksjonene du finner i første versjon av Trondheim Kino-appen: Norges enkleste billettkjøp: • Velg film, velg tidspunkt, velg seter, og betal med et klikk • Billettene leveres direkte i appen Oversiktlig kinoprogram: • Rask og god oversikt over kommende filmer, populære filmer og program for de neste dagene. • Autoavspillende trailere - Aldri har det vært enklere å få et raskt innblikk i hva som går på kino. • Les om filmen og utforsk skuespillerene. • Merk filmer du gleder deg til som "interessert", og få en påminnelse når de kommer på kino. Anbefalinger: • Se hva venner, anmelder og andre mener om filmene som går på kinoen din. • Gi din egen vurdering ved å stemme og / eller skrive en anbefaling.

Kino trondheim filmer

Cinemateket Trondheim viser tre av hans mest sentrale filmer i januar og februar. Tekst: Hege Jaer,... Innleggnavigasjon

Se kinoprogrammet for i dag, i morgen og hele denne uken hos Trondheim Kino. Hos oss ser du alltid de største, beste og nyeste filmene på lerretet. BufretLignendeTrondheim Kino har saler som gir deg det beste av film, underholdning, kunst og eventyr. Ta kontakt for informasjon om endeløse underholdningsmuligheter. BufretLignendeSe listen over de mest aktuelle filmene på det store lerretet akkurat nå. Se det nyeste, beste og største i filmverdenen i en av Trondheim Kinos saler. Se hvilke filmer som er på vei inn på lerretet hos Trondheim Kino. Inviter venner og familie til en skikkelig filmkveld med de beste og nyeste filmene! Her finner du kinoprogrammet for Trondheim, med billettkjøp, informasjon om aldersgrense, sjanger, trailer og fakta om filmen. Trondheim Kino er lokalisert ved Prinsen og Nova Kinosenter med saler, hvor Prinsen har og Nova har 11. Trondheim Kino ble opprettet i 19som følge av at Stortinget fem år før ga kommunestyrene rett til å gi konsesjoner for kinodrift. Trondheim Kino, Trondheim, Norway.

Billige hotell i trondheim

Cinemateket åpner dørene for publikum igjen fra onsdag 13. mai. Vi vil gå tilbake til normal praksis med å ha to visninger pr kveld på onsdag, torsdag, fredag og søndag (unntak kan forekomme), og vi tar sikte på å holde åpent et godt stykke ut i juni før vi tar sommerferie. Programmet blir nå annonsert fortløpende. Siden det nå skal... The Lighthouse Velkommen til ny sesong! Vi åpner 2020 med double bill'en The Lighthouse og The Witch, de to spillefilmene til den talentfulle amerikaneren Robert Eggers. Deretter går turen raskt både til Frankrike og Japan, når vi viser klassikeren Paraplyene i Cherbourg og den nye animéfilmen Children of the Sea før åpningsuken er over. Deretter tar Minimalen Kortfilmfestival over, med fullt... Henri-Georges Clouzot er en av de mest fascinerende regissørene i fransk film. Han var en intelligent observatør og en visjonær filmskaper, som sto bak nervepirrende og intense thrillere som Fryktens lønn og Les diaboliques, men også ga seg i kast med prosjekt der han utforsket filmspråkets muligheter.

Kino trondheim

universitetet i trondheim
  1. Værnes til trondheim may
  2. Kino i trondheim
  3. Cinemateket Trondheim – vi gir deg filmhistorien
  4. Underliv, sykdommer | Svie og smerter i underlivet? Dette kan plagene bety
  5. Coop Extra i Ski | Kundeavis og ukens tilbud
  6. Ilsetra hotell hafjell
  7. ‎Trondheim kino og Kimen kino App Store’da
  8. Spørsmål og svar om trafikkforsikringsavgiften | Codan Forsikring

Kimen Kino er en del av Trondheim Kino AS, er et selskap heleid av Trondheim kommune, opprettet i 1918. Selskapet ble etablert som aksjeselskap i 1999. Trondheim Kino og Aurora kino i Tromsø etablerer landets tredje største kinokjede.

Sunday, 18 December 2022

Sitemap | Ivar Aasen Bøker, 2024