Verdens Rikeste Land Wikipedia / Instagram'Da Mikko Beckstrøm-Lindroos: “Kjekt Å Bo I Verdens Rikeste Land 💙 Veiene Er Dårligere En I En Uland 😂 3År Siden Veien Røk Etter At Kommunen Grav Utløpselven Dypere. Vann…”

Lyst til å diskutere? Lik Dagbladet på Facebook Meninger

  1. Instagram'da Mikko Beckstrøm-Lindroos: “Kjekt å bo i verdens rikeste land 💙 Veiene er dårligere en i en uland 😂 3år siden veien røk etter at kommunen grav utløpselven dypere. Vann…”
  2. – Hvorfor vil ikke Norge hjelpe oss? - Verden - Klar Tale
  3. Video
  4. Koronaviruset, Beredskap | Dette burde en regjering i verdens rikeste land planlagt for
  5. Stavefeil! I verdens rikeste land! - Dagbladet

Instagram'da Mikko Beckstrøm-Lindroos: “Kjekt å bo i verdens rikeste land 💙 Veiene er dårligere en i en uland 😂 3år siden veien røk etter at kommunen grav utløpselven dypere. Vann…”

– Hvorfor vil ikke Norge hjelpe oss? - Verden - Klar Tale

  1. Verdens rikeste land wikipedia images
  2. Verdens rikeste land liste wikipedia
  3. Verdens rikeste land wikipedia world

Video

Les også: Uten korn blir det kaos Det jeg håper vi har lært av dette er at den politiske kakepynt-debatten er over, og at vi nå må begynne å snakke om å planlegge for de vanskelige tingene. Det burde vi kunne forvente her i et av verdens rikeste land. Tidenes bedredskapsløft Nå skal vi løfte blikket, når Høyre og Fremskrittspartiet har råd til 25 milliarder i skattelette, da her Senterpartiet råd til tidenes beredskapsløft. Slik at vi sikrer mat på bordet, helsa og arbeidsplassene. Det er tross alt bedre å ha korn og munnbind på lager enn å ha 10. 352. 585. 436. 450 kroner i banken, når alt kommer til alt.

Koronaviruset, Beredskap | Dette burde en regjering i verdens rikeste land planlagt for

verdens rikeste land wikipedia world

Stavefeil! I verdens rikeste land! - Dagbladet

For en grundigere gjennomgang av skattelettene vil føre til for folk flest (fra 800 til ca 2000 kroner årlig) og milliardærer (i snitt 30 millioner i året per person), les SVs rapport om Høyre og Frps politikk. Rapporten tar utgangspunkt i hva Frp og Høyre har vært enige om i Stortinget. Til sammenligning vil Høyre og Frps fjerning av skattefradraget til fagorganiserte koste opp til 3600 kr i året for mange med helt vanlige inntekter. Dermed vil mange hundre tusen mennesker med alminnelig lønn, det er fristende å si «folk flest», få en reell skatteskjerpelse med en Frp/Høyre-regjering. Høyre påstår ikke i samme grad som Frp at de er et parti for folk flest, men de er vanligvis flinke til å påpeke at Arbeiderpartiet får betydelig støtte fra LO, og mener at denne støtten blir vanskeligere å forsvare i lys av at høyresidens partier ikke lenger mottar støtte fra NHO (de mottar likevel støtte fra rederiforbundet). Det finnes absolutt sider ved samarbeidet mellom LO og Arbeiderpartiet det er verdt å kritisere, men man skal ikke glemme at LOs valg av partier som mottar støtte er basert på en omfattende prosess der det blir utarbeidet en liste med politiske krav gjennom organisasjonens medlemsorganer.

Les også: Oslo bruker 83 millioner på en skolegård på litt over et halvt mål Allikevel ble ikke lagrene med smittevernsutstyr fylt opp, appen som kan begrense og spore smitte ble ikke laget, og testutstyr og test-kapasiteten ble ikke utbygget. Selv om håndteringen fra regjeringen står til godkjent, så er det ikke dét ettertiden vil huske. Ettertiden vil huske det som skjedde i årene før. Det viktige spørsmålet vi må stille oss er hvordan dette kunne skje, slik at det aldri skjer igjen. Beredskap og planlegging virker Det er heller ikke slik at alle land er like hardt rammet. Sør-Korea er et eksempel på at beredskap og planlegging virker. Der var opplæringen, smittevern-utstyret og sykdoms-testene allerede klare når viruset kom. Det gjør en forskjell. Den norske politiske debatten har lenge vært preget av konfliktlinjer rundt kjøttfri-mandag, segway og skam. Disse debattene er politisk kakepynt i våre liv, nå har vi ikke lenger kake i det hele tatt. Det er for sent å gjøre noe med det nå, og etterpåklokskapen er den beste kunnskap.

Hvorfor er det så viktig? Tror grammatikkpolitiet at de har en misjon? At det vil hjelpe bare de påpeker det hver eneste gang noen staver feil? Svaret er nei. Det vil ikke hjelpe. Noen staver feil fordi de slurver. Ca 250 000 nordmenn staver feil fordi de har spesifikke lese- og skrivevansker eller spesifikke språkvansker. Språksnobbene vil ta de som slurver, men drar med seg mange andre i dragsuget. Drittslenging — unødvendig påpeking av feil når innholdet er åpenbart. Personer som forsøker å gjøre seg viktige med vanskelig og utilgjengelig språk. Alle disse bedriver mer eller mindre bevisste hersketeknikker som utestenger folk fra samfunnsdebatten. Dette kan igjen føre til at personer ikke tør å ta del i en offentlig debatt, av frykt for å få påpekt sine såreste svakheter. Det er et demokratisk problem. Språk er hovedsakelig et kommunikasjonsmiddel og det burde være så inkluderende og raust som mulig for at flest mulig mennesker skal bruke det komfortabelt. Det å henge seg for mye opp i skrivefeil er ekskluderende og elitistisk.

SV mottar også støtte fra LO. Ser man på nettstedet, er det imidlertid tydelig at Høyre i lang tid og Frp fra og med forrige valg har mottatt bidrag fra private selskaper som langt overgår den støtten SV har mottatt fra LO-systemet. Ser man LOs støtte til venstresidens partier i sammenheng med Høyres store kapitalinntekter, som i 2005 var på 36 mill og i 2007 var på 10 mill, kan det nesten virke som om Høyre ønsker å være alene om rikdommen. Høyre og Frp ønsker å flytte penger fra dem som engasjerer seg i forholdene på arbeidsplassen gjennom fagbevegelsen til dem som allerede er flinkest til å unngå bidrag til fellesskapet. Det er vanskelig å se at dette er en politikk for folk flest, men det er tydelig at de rikeste setter pris på støtten de får til sine krav om å slippe å bidra til vårt felles beste. Oppdatering: Ingvild Reymert og Bård Vegard Solhjell har også skrevet om emnet, og Sigve Indregard har skrevet om hvor absurd det er å påstå at det er vanlig å måtte selge eiendeler for å betale eiendomsskatt.

Du er her: Hjem / Dikt / Forandringer forandringer Forandre forandre. Alle vil forandre. Reformsjuken. Den siste rest av 576 års danskesyke. Noen gode gamle sa det så bra: never change a winning team! Det burde vært en læresetning i vårt så skrekkelig motbydelige modernistiske samfunn. Fordi: det er ikke vi som må forandre oss, det er holdningene som må være grunnfestet i oss. Pakten. Peppes Pizza forandrer seg, håpløst. Den ene dårlige pizzaopplevelsen etter den andre. Tidene endrer seg, enda mer håpløst. Hva trendene er nå? Jo se selv. Vi glemmer røttene våre, hva skjer da? Bedøm selv og tenk deg godt om. Vi er verdens rikeste land, hva er viktigst nå? Jo, dette. Hva synes du? Jeg? Helt hårreisende. De gamle verdiene holdt mål da og holder mål nå. Det er menneskeheten og vi mennesker som ikke holder mål. Fallet blir dypere for dag til dag. «Jeg kan ikke se problemet» sier du. Så finn deg en optiker! Først da forstår du. Kanskje. Publisert 03. 10. 2013, 16:00 Oppdatert 03. 2013, 18:00

  1. Billige flyreiser til thailand full
  2. Villa i norge
  3. Gravid kjønn test range
  4. Julemarked i tyskland
  5. Når er det billigst å reise til thailand thailand
  6. Bølgen og moi oslo
  7. Slaget om midway tickets
  8. Hvor finner jeg selvangivelsen realty
  9. Spansk pepper kryssord tree
  10. Hvor mye ble boligen solgt for the best
  11. Tonje frøystad garvik instagram
  12. Hva er svart arbeid
  13. Brunstad konferansesenter stokke
Saturday, 31 December 2022

Sitemap | Ivar Aasen Bøker, 2024