Ting Å Ha På Russekortet

26. GODTERILEPPE Klin med et medlem av Russens Hovedstyre. 27. CHAMPAGNEKORK Ha sikker sex med et medlem av Russens Hovedstyre. 28. HVIT CHAMPAGNEKORK Ha sikker sex med presidenten i Russens Hovedstyre. 29. GULL-KONGLE Ha sikker sex i et tre. 30. TEIP- ELLER TAU-BIT Gå bundet eller teipet sammen to og to en hel skoledag, både armer og ben. 31. LEGOFIGUR Lat som du er en utstillingsdukke i et butikkvindu i minst 5 minutter. 32. SMOKK Vær aktiv i en hel førsteklassetime. 33. ROSA FJÆR Klin med en russ av samme kjønn. 34. TRUSE Sitt en hel skoletime kun iført undertøy. Stian (19) ble dødssyk i russetiden: – Legen tok oss med inn på et kontor – og så begynte han å gråte 35. BIT AV CORNFLAKESESKE Gå sammen med en eller flere medruss. Fyll opp et badekar med melk og cornflakes og bad i det. 36. BILDE AV KONGEFAMILIEN Kjør ned slottstrappen på en trehjulssykkel eller ett akebrett. 37. BURGER-PAPIR Spis en BigMac på tre jafs. 38. LEKEBIL Kjør 10 runder i en rundkjøring med russebussen/bilen. (Etter kl 22:00) 39.

Ting til å ha på russekortet

– Russen den gang da var vel akkurat som russen nå. Altså mye verre enn før i tiden. Og til de som er russ i dag, har Lars dette å si: – Hold dere unna hjernehinnebetennelse, la foreldrene dine vite at det går bra med deg hvis de er redd for deg, og ta vare på vennene dine. Forøvrig kan man gjøre hva man vil! Vil du ha Lars Vaular til din skole? P3 Sessions sender Karpe Diem, Lars Vaular og Donkeyboy til din skolegård!

Drøye ting å skrive på russekortet

Gullkongle, lokk fra smørboks, pølsepapir, truse og kondompakke. Russelua kan prydes med en rekke ting. Men hva er det egentlig russen skal holde med på den neste måneden? Sex i tre I Oslo og Akershus blir russen blant annet belønnet for å ha sex i et tre, for å drikke en halvliter øl på ti sekunder og for å kjøpe en pakke kondomer kun ved hjelp av kroppspråk. Russen blir også utfordret til å ta med en smørboks på skolen før man spør en lærer om dette kan brukes som glidemiddel. – Uskyldig moro Russepresidenten i Oslo og Akershus, Johannes Uthaug, sier til TV 2 at formålet for russeknutene er at de skal være like morsomme å lese, som å gjennomføre. – Vi ønsker at folk skal legge bort sosiale normer, og få til litt uskyldig moro, sier russepresidenten for Oslo og Akershus, Johannes Uthaug. Etter økt fokus på seksuelle overgrep i forbindelse med #metoo-kampanjen har flere kontroversielle knuter blitt moderert. Foran alle knuter med seksuell kontakt har russen påpekt at det skal være frivillig og sikker.

Ting å ha på seg

– Jeg klinte med et par. Et eldre par. Publisert 08. 05. 10, kl 09. 50. / Oppdatert 11. 10, kl 13. 08. Rett opp og ned med solbriller på. Lars Vaular gjør det stort om dagen. Hip hoperen fra Bergen har fått rosende kritikker for sin nye plate Helt om natten, helt om dagen. Lydverkets anmelder mener at Vaular her viser seg som en stilfull poet, såvel som feststemt spellemann og ungkar. I disse maidager lager russen minner for livet med "Rett opp og ned" dundrende fra høytalerne. Lars Vaular sitt beste russeminne var da han klinte med en russ som femtenåring. Fakta om russe-Lars Når og hvor? 2003, Bergen Katedralskole. Hvilken farge? Rød. Russenavn? Lars? Hva er et russenavn? Real name, no gimmicks. Russemotto? Det stod ingenting i navnefeltet på russekortet. Jeg hadde et bilde av Prince og et George Bush sitat: "They only hate us just because we are so much better". Flaut å være russ Lars Vaular forteller at han ikke var så veldig opptatt av å være russ. Det var liksom ikke så viktig. – Jeg syns det var litt døvt å gå i rød drakt sammen med de andre som var russ.

Ting og ha på russekortet

  1. Drøye ting å skrive på russekortet
  2. Kule ting å ha på russekortet
  3. Morsomme ting å skrive på russekortet
  4. Barnehage, privat | Her er landets beste barnehager
  5. Rbk kamp i kveld
  6. Høyreekstreme partier i norge
  7. Gravsteiner i norge
  8. Erik og chris
  9. Drone som følger deg – Film deg selv på tur – Northsport.no
  10. Norske talenter 2014
  11. Ting å skrive på russekortet
  12. Her er årets russeknuter

Bra ting å skrive på russekortet

Ting å ha på seg

kule ting å ha på russekortet
Saturday, 17 December 2022

Sitemap | Ivar Aasen Bøker, 2024