Støttesenter Mot Incest

March 4, 2014 Lisa Arntzen blogg I år går DIXI Ressurssenter og Støttesenter mot incest Oslo sammen i 8. marstog. Kom og bli med! Støtt kampen mot voldtekt 8. mars er den internasjonale kvinnedagen, og tradisjonen tro arrangeres det 8. marstog i Oslo. Fra klokken 15 holdes det appeller på Youngstorget – og i år skal også vi i DIXI holde appell om kampen mot voldtekt. Ekstra flott og viktig er det at vi som arbeider og engasjerer mot voldtekt samles under en felles parole i toget. Å gå sammen er et fint synbol på samhold og samarbeid i dette arbeidet. Vi håper derfor at alle, både organisasjoner og enkeltpersoner, kommer og går sammen med oss mot seksuelle overgrep og voldtekt. Incest skal tales ihjel, ikke ties ihjel! Vi sender skammen i retur!

Smiso – Støttesenter mot incest og seksuelle overgrep – Krisesenteret for Tromsø og omegn

Detaljer Kategori: Innhold Publisert 08. juni 2016 Treff: 430784 Støttesenter mot incest og seksuelle overgrep (Smiso) i Oppland er et lavterskeltilbud til ungdom over 16 år, til alle som har vært utsatt for seksuelle overgrep, til støttepersoner for incestutsatte barn og voksne og til de som ønsker informasjon og veiledning. Ungdom under 16 år kan ta kontakt, men kan kun komme til samtaler i samarbeid og forståelse med foresatt(e) eller støtteperson i hjelpeapparatet. Vi har lokaler sentralt i Gjøvik. Her disponerer vi vel 220m2 med kontorer, aktivitetsrom, grupperom og koselige oppholdsrom. Siden vi er et lavterskeltilbud, trengs ingen henvisning for å ta kontakt med oss. Alle kan henvende seg direkte til senteret – anonymt, hvis ønskelig. Alle våre tilbud er gratis Vårt mål er å gi støtte, veiledning og hjelp til brukere basert på prinsippet om hjelp til selvhjelp. Videre skal Smiso drive forebyggende arbeid, informasjon, undervisning og rettledning til andre instanser. Vi erstatter ikke, men kommer i tillegg til offentlige hjelpeinstanser.

Støttesenter mot invest money

Smiso – Støttesenter mot incest og seksuelle overgrep 2014-12-01T14:53:30+00:00 Smiso er et tilbud til jenter, gutter, kviner og menn som har vært utsatt for incest eller seksuelle overgrep. Du kan få støtte til å bearbeide overgrep og seinvirkningene av dette. Du kan også møte andre som er i samme situasjon som deg. Også pårørende til utsatte og personer som møter utsatte i jobbsammenheng kan ta kontakt med Smiso. Alle medarbeiderne har taushetsplikt. Smiso Troms holder til i Tollbodgt. 9. Du kan sende mail eller kontakte Smiso på 77 65 20 40.

støttesenter mot invest in stocks

Hopp til hovedinnhold Skip to footer SMISO Hamar Støttesenter mot incest og seksuelle overgrep Ingen skal bli utsatt for seksuelle overgrep SMISO Hamar – Støttesenter mot incest og seksuelle overgrep Main Content Gladmelding og ny informasjon! Vi kan nå med stor glede åpne døren enda mer! Endring i tilbudet fra Gladmelding om gradvis gjenåpning av senteret! Vi kan nå med stor glede invitere brukere inn på senteret igjen. 😊 Fra åpner vi for samtaler inne. For å kunne gjøre dette, stilles det noen krav til oss om smittevern, for at både dere og vi skal være så trygge som mulig. Om man heller vil ha samtalene på telefon eller «walk […] Telefontid Mandag: 08. 30–20. 30 Tirsdag–fredag: 08. 30–15. 30 916 91 714 Kontor/samtaletid Mandag: 14. 00–20. 00 Tirsdag–fredag: 09. 00–16. 00 Stikk innom uten avtale Mandag: 16. 00 Tirsdag: Stengt Onsdag–torsdag: 12. 00–15. 00 Fredag: 12. 00-14. 00 SMISO Hamar Lindbergbakken 3B 2318 Hamar Se kart

Statistics

  • Vaske båt utvendig
  • Støttesenter mot invest.fr
  • Østenfor sol og vestenfor måne - Samfunnsmagasinet
  • Ledige undervisningsstillinger og miljøveileder i ressurspedagogteamet
  • Mot
  • Støttesenter mot inceste
  • Hva skal jeg bli
  • Ashley etter
  • Gjør det selv boken
  • Støttesenter mot invest money
  • Hjem - Støttesenter mot incest og seksuelle overgrep

Glassverksgata 5, Gjøvik, 2830 Gjøvik, Norway Как добраться 611 71 400 Категории Центр духовного здоровья Сейчас ЗАКРЫТО Время работы ПН 08:00 – 15:30 СБ закрыто ВТ ВС СР ЧТ ПТ О нас Støttesenter mot incest og seksuelle overgrep Описание OM OSS Støttesenter mot incest og seksuelle overgrep (Smiso) i Oppland ble offisielt åpnet den 2008. Vi holder hus i en leilighet sentralt i Gjøvik. Her disponerer vi vel 220m2 med kontorer, aktivitetsrom, grupperom og koselige oppholdsrom. Smiso er i utgangspunktet et tilbud til ungdom over 16 år, til kvinner og menn som har vært utsatt for seksuelle overgrep, til støttepersoner for incestutsatte barn og voksne og til de som ønsker informasjon og veiledning. Ungdom under 16 år kan ta kontakt, men kan kun bruke senteret i samarbeid og forståelse med foresatt(e) eller støtteperson i hjelpeapparatet. Støttesenteret er et lavterskeltilbud. Her trengs ingen henvisning, alle kan henvende seg direkte til senteret – anonymt, hvis ønskelig. Alle våre tilbud er gratis Vårt mål er å gi støtte, veiledning og hjelp til brukere basert på prinsippet om hjelp til selvhjelp.

støttesenter mot invest.com støttesenter mot invest.fr
  1. Tromsø taxi tlf
  2. Hvordan lage blåbærsyltetøy 3
  3. Finnmark i bilder
  4. Din utvikling nav
  5. Hvor mye overtid kan man jobbe i uken
  6. Brille sesong 1 watch
  7. Klokkeslett – europa
  8. Hver gang vi møtes sesong 4
  9. Signalmåler canal digital
  10. Hvem vant farmen 2019 cast
  11. På hotel
  12. Bo i norge
  13. Norsk oversettelse
  14. Sengetøy med dyremotiv
  15. Indisk mat oslo express
  16. Test av barnevogn 2018
  17. Beregning av skatt 2016
Sunday, 18 December 2022

Sitemap | Ivar Aasen Bøker, 2024