Høyre Landsmøte 2017 – Høyre Landsmøte 2014 Edition

I 2013 stemte Høyers landsmøte nei, men nå går en rekke store fylkeslag inn for å åpne for eggdonasjon. Saken skal opp til debatt fredag. Spørsmålet om ulv har skapt strid i Høyre i flere måneder, og heller ikke på landsmøtet slipper de unna debatten. Strid om barnetrygd og pappeperm Barnetrygdens framtid blir tema på flere landsmøter også i år. Flertallet i Høyres programkomité vil beholde barnetrygden, men vurderer alternative innretninger for å sikre familier med svak økonomi. Mindretallet vil erstatte barnetrygden med gratis barnehage og skolefritidsordning, samt målrettede tiltak for å støtte familier med lave inntekter. Det blir også strid om pappapermen. Mens Høyres politikk de senere årene har vært at foreldrene fritt skal fordele permisjonstiden mellom seg, kan det nå ende med at Høyre vil beholde pappakvoten. Et mindretall i programkomiteen, Unge Høyre-leder Kristian Tonning Riise, vil at foreldrene fortsatt skal ha full valgfrihet og selv bestemme hvordan permisjonen skal brukes.

  1. Høyre landsmøte 2007 relatif
  2. Høyre landsmøte 2012 relatif
  3. Høyre landsmøte 2019
  4. Høyres landsmøte 2017
  5. Landsmøte venstre 2017
  6. Høyres landsmøte 2017 - - Jeg er klar for fire nye år som Norges statsminister - Dagbladet

Høyre landsmøte 2007 relatif

høyre

Høyre landsmøte 2012 relatif

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon GARDERMOEN (Dagbladet): - Vi tror på Norge. Med disse ordene startet statsminister Erna Solberg sin tale til Høyres landsmøte på Gardermoen i dag. Landsmøtet skal vare helt fram til søndag, og Høyre-lederen kaller det spesielt viktig: - Alle landsmøter i Høyre er viktige, men dette er særlig viktig. Dette er landsmøtet som skal vedta programmet for det som skal styre landet de neste fire årene, sa en offensiv Erna Solberg da hun møtte pressen i forkant av landsmøtet. - Historisk valg Høyrelederen kaller valget 2017 for et historisk valg. - Norge befinner seg en brytningenes tid. Vi står i overgangen fra fossilsamfunnet til lavutslippssamfunnet. Vi skal ta vare på en større andel eldre enn tidligere. Digitaliseringen skyter fart. Utfordringene det norske samfunnet står overfor er kanskje mer fundamental enn på lenge. For Norge vil det neste tiåret bli en nasjonal formingstid, sier Solberg, som selvsagt mener Høyre er best egnet til å lede landet gjennom endringen.

Høyre landsmøte 2019

10. mars 2020 Høyre har bestemt seg for å utsette årets landsmøte for å unngå å bidra til en potensiell videre spredning av koronaviruset. Dette skjer etter en grundig vurdering der deltagernes helse har vært et avgjørende hensyn. Høyres landsmøte skulle etter planen vært arrangert på Gardermoen 27. -29. mars. – Hensynet til eldre og andre som er ekstra utsatte har veid tungt. Det er vår plikt å sikre at vi ikke unødig bidrar til å sette liv og helse i fare, verken blant deltagerne selv eller i samfunnet for øvrig. Vi velger derfor å utsette årets landsmøte, sier generalsekretær Tom Erlend Skaug. Høyres vurdering er at forebyggende tiltak ikke er tilstrekkelig på et arrangement av denne størrelsen, og at konsekvensene av en mulig smittespredning kan bli store. Når Høyre velger å utsette landsmøtet, er dette en naturlig konsekvens av å ha lyttet til Folkehelseinstituttets anbefalinger. Deres vurdering er at «arrangementer som samler mange mennesker kan gi grunnlag for stor smittespredning, både på selve arrangementet og ved bruk av offentlig transport til og fra arrangementet, samt etterpå i lokalsamfunnet der deltagere returnerer hjem».

Høyres landsmøte 2017

Fjerne formuesskatten? «Høyre vil ha moderate lettelser i det samlede skatte- og avgiftsnivået», lyder programkomiteens forslag for de neste fire årene. Mange, blant andre Oslo Høyre, vil fjerne ordet «moderat». At Høyre heretter skal konsentrere seg om å redusere og fase ut formuesskatten på arbeidende kapital, er ikke godt, mener flere fylkeslag. Lyst til å diskutere? Lik Dagbladet på Facebook

Landsmøte venstre 2017

  1. Høyre landsmøte 2017 trailer
  2. Politisk system i norge
  3. Mange reagerer på overraskende vending i NRKs «Side om side» - Dagbladet
  4. Reguleringsplaner i Gjøvik kommune

Høyres landsmøte 2017 - - Jeg er klar for fire nye år som Norges statsminister - Dagbladet

Høyres programkomité vil beholde kontantstøtten, men vurdere innretningen. Likevel blir det trolig debatt, ikke minst fordi kontantstøtten kan motvirke integrering. Flere fylkeslag vil fjerne kontantstøtten. Blant KrF-vennlige saker er forslaget om å øke engangsstøtten til unge foreldre som ikke har opparbeidet seg rettigheter i arbeidslivet, bedre støtteordninger for studenter med barn. Ruste opp 18 av 20 fylkeslag vil bruke mer penger til Forsvaret enn programkomiteen har lagt opp til. I forslaget heter det at det bør være en «langsiktig ambisjon» å nå NATOs mål om å bruke 2 prosent av landets BNP på forsvar. Flere vil tidfeste målet til 2020, andre mener målet bør nås allerede innen 2020. Om det blir vedtatt, betyr det at Forsvaret vil legge beslag på enda flere milliarder av statsbudsjettet de neste årene. Heroinassistert behandling Det blir trolig stor enighet om å «overføre ansvaret for samfunnets oppfølging av bruk og besittelse av illegale rusmidler til egen bruk, fra justissektoren til helsetjenesten».

  1. Hagefest i slottsparken
  2. Ninjago figurer navne 2018
  3. Redningsvest test voksne test
  4. Windows oppdatering tar lang tid
  5. Slaget om brumunddal
  6. Kjente severdigheter i berlin
  7. John andre dds
  8. Sol samler nyhetene for deg
  9. Mango og avocado salat
  10. Bildeler no fees
  11. Friidretts vm 2015 cpanel
Sunday, 18 December 2022

Sitemap | Ivar Aasen Bøker, 2024