Morsomme Leker Med Venner / Morsomme Leker Som Passer Med Videokonferanse | Ef Go Blogg

Heads-up Et annet spill vi har spilt en del er «Heads-up» en person får en kjendis/gjenstand klistret i pannen (som man ikke ser selv), deretter skal de andre i ditt house party prøve å forklare hva/hvem det er og du skal gjette. Leken er på engelsk, så her kan du forbedre engelskvokabularet ditt også. Når du klarer et kort, så får du et nytt i pannen og man kan rullere på hvem som gjetter og har kort i pannen. Syng neste setning i sangen Leken ser jo egentlig litt seg selv, men velg en sang: Start med å synge en setning, så skal neste person komme opp med setning nummer to, og neste person setning nummer tre. Man får poeng for alle setninger man klarer. Kahoot Lag en Kahoot altså en digital quiz. Trykk her for å lage quizzen, og her for deltagerne som skal være med. Dersom du skal spille Kahoot egner det seg å ha to enheter, det vil si: Brukt teams eller Google Hangout på PC eller iPad, på disse enhetene starter du og holder quizen og på mobilen svarer deltagerne på spørsmålene. Lykke til og håper dere liker lekene!

Bridge

Foto: Privat Vis mer 2. Lage dukketeater Pappesker synes å være en uuttømmelig kilde til kreativ lek, man kan lage alt fra biler til slott og figurer. Man kan også lage dukketeater og banankasser er perfekte til dette formålet. Finn frem maling, slik at barna selv kan dekorere teaterets kulisser. Heng eventuelt opp en tekstilbit foran, slik at dere har et sceneteppe. Når alt er ferdig, kan barna more seg med å spille dukketeater og det blir ekstra morsomt om du tar deg tid til å se et par «forestillinger». ROMSKIP: Pappesker er en uutømmelig kilde til kreativ lek. Foto: NTB Scanpix ​3. Lage noe med tape Har du en rull maskeringstape (eller en annen type tape som ikke setter spor og som er lett å få av igjen etterpå), er det et utmerket utgangspunkt for kreativ lek. Man kan for eksempel bruke tapen til å «tegne opp» en bilbane på gulvet, eller til å lage ruter slik at man kan hoppe paradis. Et annet alternativ er å lage en balanseløype. Det blir ekstra morsomt om man setter på litt musikk og øker vanskelighetsgraden ved å be dem balansere bakover, hoppe på ett ben og så videre.

LES OGSÅ: Dette er tidenes beste leketøy 4. Lage papirdukker Pleide du å lage dine egne papirdukker når du var barn? Det er veldig enkelt; tegn først selve dukken i papp eller tykt papir og klipp den ut. Bruk så dukken som mal for klærne – husk å lage små firkantede «hemper» på klærne, slik at de kan hektes på dukken. For å få klærne til å sitte ekstra godt, kan man bruke binders. 5. Skattejakt Å lete etter en gjemt skatt er så gøy at det nesten ikke spiller noen rolle hva denne skatten egentlig er! En skattejakt krever litt forhåndsarbeid av en voksen, men det kan gjøres enkelt. En metode er å be barna lete etter noe som man har flere av, for eksempel lekemynter i gull, duploklosser i en bestemt farge eller lignende. Gjem et visst antall av disse rundt omkring i huset eller i et spesifikt rom og la barna lete. Dersom man vil bruke litt mer tid på å arrangere skattejakten, kan man tegne opp et skattekart eller gjemme forskjellige ledetråder. LES OGSÅ: Bursdagsleker for de minste barna 6.

Deltagerne gjetter med å prøve seg på hva skipet er lastet med, og får beskjed om det er riktig eller ikke. Flere og flere skjønner koden, og leken slutter når alle har skjønt det. Morsom huskelek Her gjelder det først og fremst å ha god hukommelse. En «ansvarlig» for leken skriver ti ord på en papirlapp – ganske alminnelige ord og mer spesielle ord om hverandre. Det kan være: jernstang, kanarifugl, svømmebasseng, scooter, almanakk, sko og fjelltopp. Han leser opp listen langsomt, og ingen har lov å gjøre notater før han er ferdig med å lese. Men så gjelder det altså å skrive så mange av ordene som mulig – og vel å merke, i riktig rekkefølge. Den som får flest riktige ord, vinner naturligvis. Som tidsfrist for nedskrivningen kan det for eksempel passe å sette 2 minutter. Fire i sofaen Dette er leken til de litt mer folksomme innekveldene. Passer for flere enn 15 personer. Slik leker man: Alle deltakerne setter seg i en ring med stoler, utenom 4 stykker, som setter seg i sofaen (helst en sofa, men kan også være 4 stoler).

Er ungene rastløse og ute av stand til å finne på noe å gjøre? Noen gang trenger barn en idé for å tenne den kreative gnisten, da er det kjekt for oss voksne å ha noen gode tips i bakhånd. Mammanett har derfor samlet disse forslagene til morsomme inneleker for store og små! 1. Leke gjemsel på en ny måte Å leke gjemsel er like gøy for dagens barn som den var da våre besteforeldre var små, men det finnes måter man kan variere denne klassiske barneleken. En variant kalles «sardiner på boks». Det hele går ut på at man snur på rollene ved at det kun er én som skal gjemme seg, mens de resterende barna skal lete. Når en person så finner den som har gjemt seg, skal vedkommende stille bli med og gjemme seg på samme sted. Etter hvert som leken utvikler seg, vil det bli mange personer på ett sted (og faren for å bli avslørt øker). Leken avsluttes når den siste leteren har funnet gjemmestedet hvor barna har stuet seg sammen som «sardiner på boks». LES OGSÅ: Se hvilke brettspill som fikk terningkast seks i vår store test DUKKETEATER: En banankasse kan enkelt bli et morsomt teater!

Morsomme leker å gjøre med venner

  • Morsomme leker med venner de
  • Morsomme leker med venner point
  • Morsomme leker med venner lake
  • Morsomme leker med venner e
  • Morsomme leker med verner panton
  • Farlig å blande Pinex forte og Paracet? - RUStelefonen
  • Morsomme leker med venner city
  • Eiendomsmegler 1 Oslo

Man har to/ tre lag, for eksempel et jentelag og et guttelag. Alle får en lapp med et tilfeldig navn på. Ingen andre må se lappen og du kan heller ikke si hvilket navn du har på lappen. Hvis det ikke er like mange gutter og jenter som er med gjør man om på navnene slik at Sigbjørn blir Sigrid. Når alle har satt seg, legger man til en ekstra stol. Den personen som har en ledig stol på sin høyre hånd sier et navn (på en av deltakerne), personen som har navnet på lappen sin, setter seg på den ledige stolen og bytter lapp med personen som sa navnet. Så er det personen med en ny ledig plass på høyre hånd sin tur. Det er ikke lov til å si det navnet du selv har på lappen. Målet er å følge med på navnene som blir sagt, og få gjort det slik at det blir fire gutter i sofaen fra guttelaget eller fire jenter i sofaen for jentelaget. Har du forslag til flere inneleker? Send oss gjerne ditt tips! Du finner flere gode tips til vinteraktiviteter på vår turtipsside. Petter – Stormberger Kommentarer Kommentarer

morsomme leker med venner card

Bygge «hytte» De fleste barn synes det er gøy å kunne lage sitt eget lille hjemmested i huset og dette kan gjøres på mange forskjellige måter. Man kan for eksempel la ungene få tilgang til alt som finnes av puter i huset, slik at de kan bruke dem som byggeklosser. Et annet alternativ er å legge et teppe over et par stoler eller å legge et stort laken over kjøkkenbordet slik at det henger ned og dekker sidene. For å gjøre det litt ekstra stas; la de få med seg en lommelykt eller legg en lysslynge over hytten for å skape den rette magiske stemningen. BYGGE HYTTE: Heng et teppe mellom to stoler eller over et bord. Foto: NTB Scanpix 7. Lage noe av trolldeig Trolldeig er en klassiker og selv om det kanskje krever litt hjelp av en voksen, er det noe som kan holde barna okkupert lenge. Oppskriften på trolldeig er enkel: to kopper mel, en kopp vann og en kopp salt. Mel og salt blandes i en bolle og så rører man vannet gradvis inn. Figurene legges på et stekebrett med bakepapir på og stekes på 160 grader til de er harde (det tar lengre tid jo tykkere kreasjonene er).

Morsomme leker med vender piso

Innetid foran peisen trenger ikke å være kjedelig. Her er noen morsomme inneleker man kan kose seg med på fridager inne eller bruke i hyggelige samvær med gode venner. Reglene og vanskelighetsgraden kan tilpasses til aldersgruppen som deltar og hvilken sammenheng man leker i. «Jeg tenker på en person» Den enkle og engasjerende leken til late innedager. En av deltagerne starter med å tenke på en bestemt person eller et dyr. Når «sjefen» har bestemt seg, kan de andre starte med å stille spørsmål. Dette skal være spørsmål man kan svare ja/ nei på, for eksempel: «Er personen en skuespiller? ». Deltagerne bytter på å stille spørsmål. Får de et «ja», kan de spørre igjen. Når man er helt sikke rpå at man vet svaret, prøver man å gjete hvilken person det er når det er sin tur. Gjetter man riktig, har man vunnet, gjetter man feil, er man ute av leken. «Mitt skip er lastet med» Dette er leken som setter prøve på både ordforråd og hukommelsen. Antall og alder på deltakere kan variere, men leken blir bedre, jo flere som deltar.

Sjefen for leken, sitter lent tilbake i sofaen og sier: hent tannbørsten din, deretter løper alle så fort de kan å henter tannbørsten sin og det er om å gjøre å vise gjenstanden først på kameraet. Ganske enkel lek som er ganske morsom! Spesiell morsom om du tar litt humoristiske gjenstander såklart. Adjektivhistorie Få den gode gamle adjektivhistorien frem igjen! Lag en historie på forhånd, gjerne om de som deltar i samtalen. Alle går på tur å ramser opp adjektiv og les deretter hele historien. Hangman Lag et vanskelig ord og sett streker under hver bokstav, deltagerne rullerer på hvem som sier en bokstav. Har de riktig, sett bokstaven der den skal være, dersom de tar feil, start å lage en «hangman». Appen House Party I denne appen kan du invitere folk til ditt House Party. Den har veldig god videokvalitet og er ganske så morsom! Her kan du nemlig spille digitale spill med deltagerne i ditt House Party. Her er noen av lekene: Draw Something Vi spilte spillet «draw something» som er å tegne gjenstander så skal de andre gjette hva du tegner.

morsomme leker med venner reviews morsomme leker med venner ma

For å stabilisere flaskene og gjøre spillet litt vanskeligere kan du fylle dem opp med vann. 10. Danseleken – litt vanskeligere Danseleken er nok kjent for de fleste. Det hele går ut på at alle skal danse til musikk og når den stopper skal man stå helt stille. Den som beveger seg er «ute». For å gjøre det litt mer utfordrende; be barna om å stå stille i spesielle posisjoner som for eksempel bokstaver, dyr eller former. 11. Lage noe av gamle magasiner Hjemmet kan fort fylles opp av magasiner, flyere eller reklamebrosjyrer. Istedenfor å kaste disse direkte til papirgjenvinning, kan du la barna få bruke dem til noe kreativt! Ved hjelp av saks og lim, kan man lage kollasjer, en ny «avis», et eventyr, en uro, papirhjerter eller annen unik pynt. LES OGSÅ: Slik reagerte barna når barnehagen fjernet alle lekene

Sunday, 18 December 2022

Sitemap | Ivar Aasen Bøker, 2024