Norsk Folkehjelp Ledige Stillinger

Av kapasitetsårsaker har vi for stillinger sentralt kun mulighet til å besvare eller følge opp søknader som sendes via vår elektroniske søkerportal.

  1. Start

Start

  1. Norsk folkehjelp ledige stillinger logo
  2. Fra Gullbotn til Bergen sentrum – Magdalons syn på verden
  3. Norsk folkehjelp ledige stillinger sport
  4. Norsk folkehjelp ledige stillinger golf club

Under finner du alle ledige stillinger i Meltwater. Bruk nedtrekksmenyen til å se de ledige stillingene i din region og søk online. Meltwater støtter og fremmer et åpent, tolerant og respektfullt arbeidsmiljø hvor vi har nulltoleranse for fordommer og skarpe albuer. "I Meltwater fikk jeg ansvar fra første dag og vokste raskt inn en lederrolle, hvor jeg fikk resultatansvar for mitt eget team. " Jostein Olafsen, Key Account Manager, Meltwater Jostein Olafsen – Key Account Manager, Meltwater "I Meltwater har jeg fått utvikle meg både personlig og profesjonelt, og har skjedd i et tempo jeg bare drømte om på skolebenken". Nicolay-J. Skovly Herje Managing Director, Meltwater Nicolay-J. Skovly Herje – Managing Director, Meltwater "Hos Meltwater er det fantastiske muligheter for deg som vil opp og frem! " Benedicte Kristiansen, Sales Manager, Meltwater Benedicte Kristiansen – Sales Manager, Meltwater "Meltwater er det beste kombinasjonen av sterk kultur og dyktige mennesker. " Truls R. Tandberg - Managing Director, Client Success, Meltwater Truls R. Tandberg – Managing Director, Client Success, Meltwater Jobb for Meltwater Kontakt Meltwater Motta e-post Få en demo

Alle våre jobbmuligheter, alltid oppdatert.

I mer enn 70 år har vår forskning levert innovasjon og revolusjonerende løsninger for samfunnet og våre kunder over hele kloden. Det har gjort SINTEF til en av Norges mest populære arbeidsplasser. Som viktig medspiller hos oss får du tillit, utfordrende oppgaver og god anledning til faglig og personlig utvikling. Velkommen til SINTEF – Teknologi for et bedre samfunn. Filtrer på Enhet 11 treff

Utendørsjobb der du er din egen sjef. Du har frihet og ansvar til å skape uforglemmelige naturopplevelser for gjestene og degselv. 100% stilling som sommerguide Lønn etter avtale. Tidligere sommerguider har tjent 25. 000-40. 000 NOK i måneden, avhengig av type/antall turer, erfaring og utdanning Outdoorlife Norway ønsker å tilby rimelig losji for sommerguider Søknadsfrist: snarest. Best mulig tilgjengelighet i perioden mai – september vil bli vektlagt. Send CV og søknadsbrev med referanser til For mer informasjon om våre turer, se:

norsk folkehjelp ledige stillinger 20
Outdoorlife Norway trenger sommerguider i 2020. Er du glad i Lysefjorden, Preikestolen og Kjerag, og ønsker å tilby gjester fra hele verden uforglemmelige naturopplevelser? Søknadsfrist: snarest, dog senest 1. desember 2019 Best mulig tilgjengelighet i perioden mai – oktober vil bli vektlagt. Lønn etter avtale. Du må trives med å være ute mest mulig, og er vant til å gå lange turer i fjellet, i all slags vær. Uansett vær og forhold, så er du i din komfortsone og har overskudd og kompetanse til å sikre at gjestene trives og får den beste naturopplevelsen de kan få. Sikkerhet, trivsel og underholdning står i fokus hos deg. Du jobber i hovedsak selvstendig med ansvar for i gjennomsnitt 5-6 gjester. Du er ingen 9-5 person, fleksibel og innstilt på å jobbe uregelmessig og lange dager. Soloppgangsturer til Preikestolen og målet med å «beat the crowds» på tur til Kjerag og andre turmål medfører at du må stå opp tidlig. Du takler en hektisk hverdag, er løsningsorientert og har gjennomføringsevne.
norsk folkehjelp ledige stillinger start norsk folkehjelp ledige stillinger golf course

Hjelp Chat Lukk Foreslåtte hjelpeartikler Kundeservice

Du vet hva det å antesipere innebærer. Du liker å jobbe med fremmede mennesker, er utadvendt og serviceinnstilt. Du har forståelse for og evnen til å tilpasse deg mennesker med ulik bakgrunn og fra forskjellige kulturer. Enkelt sagt brenner du for å få andre mennesker ut for å vise frem og fortelle om natur, dyreliv og historie. Du gjør det med et smil rundt munnen og glimt i øyet. Bra humor og humør går hånd i hånd hos deg. En ekte guide har karisma og egen stil. Du er selvsikker, og ikke redd for å gi litt av deg selv.

Sunday, 18 December 2022

Sitemap | Ivar Aasen Bøker, 2024