Ting Å Gjøre I Sverige

Se alle opplevelser i Sverige

  1. Ting å gjøre karlstad sverige
  2. Ting å gjorde i sverige

Ting å gjøre karlstad sverige

Røding er en av de beste ferskvannsfiskene, og det er bare å forberede seg på en naturopplevelse utenom det vanlige. Ta tog eller bil til Mora, fiskekort selges av Siljan Turism. Reisetilbud Sverige

Bilen ble laget i Göteborg og nå kan du gjenoppleve det hele og se byen fra Volvoens perspektiv. Guidingen går fra Novotel hotell i Göteborg, tar en og en halv time og ser litt ut som et veteranbilløp. En tur koster fra 245 kroner per person. Veteranbilløp i Göteborg FOTO: CC/ Flickr/ bengt-re 7. Vasa-skipet Dersom du planlegger å studere i Sverige og spesielt i Stockholm, er Vasa-skipet noe du bare må få med deg. Det er kanskje ikke det mest spennende, dersom du ikke er over gjennomsnittet historieinteressert, men en viktig del av svensk historie og stolthet. Skipet sank faktisk allerede på jomfruturen sin, men står allikevel som symbol på Sveriges historie som en stormakt på 1600-tallet. Skipet er et såkalt regalskip som var et av de største krigsskipene i den svenske flåten på 1600-tallet. Etter 350 år under vann ble det funnet i 1961 og nå kan du se det hele i pomp og prakt hos Vasa-museet i Stockholm. Tips: Vasa-museet ligger kun en kort spasertur unna friluftsmuseet Skansen hvor du kan oppleve mer av det historiske Sverige.

Med en matglad guide og en intim gruppe på 12 personer kan du lære om utviklingen av svensk mat, fra tradisjonelt røkt reinsdyr til den kosmopolitiske byens moderne kjøkken. Smak fersk, lokal sjømat og nipp til en dekadent varm sjokolade. Tygg i deg en moderne versjon av svenske kjøttboller og prøv en tradisjonell svensk fika, en kombinasjon av kaffe og noe søtt etter middagen. Stopp ved Östermalms saluhall, byens eldste matmarked, i tillegg til K25, et moderne urbant matmarked. 4 timer Bestill nå og betal senere Gratis avbestilling Finn ut mer 4 timer Bestill nå og betal senere Gratis avbestilling Forrige 1 2 3 4 5 Neste Ting å gjøre i nærheten av Sverige

Ting å gjorde i sverige

  1. Ting å gjøre i vest sverige
  2. Downloading : Dikt Til Barnebarn PDF
  3. Ting å gjøre i sverige 2
  4. Hytte til leie norge
  5. Ting å gjorde i sverige
  6. Hvor lenge kan man være sykemeldt
  7. Mcculloch gressklipper deler
  8. Ting å gjøre i sverige go

Gjør deg klar for kalde tær, rommene består tross alt kun av is og holder en temperatur på minus fem grader. Men for en opplevelse! I år feirer de i tillegg 25-årsjubileum og stiller garantert med unike isopplevelser! Er du en frysepinn har de både restaurant og bar man kan oppholde seg i for kortere perioder. Ishotellet, Stockholm FOTO: CC/ Flickr/ Kirsty Komuso 10. Storslåtte slott Sverige har kanskje ikke mange slott sett i internasjonal skala, men sammenlignet med Norge er antallet og slottenes størrelse overveldende. Sett derfor et litt kongelig preg på studietiden din og besøk noen av landets storslåtte slott. Gripsholm er et av de mest populære og ligger i Mariefred. Det var selveste Gustav Vasa som grunnla slottet i 1537 og i dag viser det frem 400 år med historie. Drottningholm er kongefamiliens residens og troner i tillegg på UNESCOs verdensarvliste da det er et av 1600-tallets best bevarte slott. Slottet ligger rett utenfor Stockholm og store deler av slottet er åpent for publikum i tillegg til et museum og friluftsområdene rundt.

8. Moderne Stockholm Sverige har en yrende design- og kunstscene sammenlignet med den norske. Moderne design er et must å få med seg ved et besøk i hovedstaden, og hvor bedre enn hos Moderna Museet. Det var dette museet som introduserte allerede hippe svensker for kunstnere som Andy Warhol, Robert Rauschenberg og Niki de Saint Phalle på 60-tallet. Nå kan du derimot oppleve Dali, Picasso og Pollock ved museet. Tips: Er du spesielt moteinteressert bør du legge turen til Stockholm i januar eller august da Stockholm Fashion Week går av stabelen og trekker et internasjonalt publikum til byen. Det samme gjør Market Art Fair som er Nordens ledende kunstmesse og tar plass i byen fra midten av april. 9. Ishotellet Verdens første ishotell finner du i Sverige, nærmere bestemt i bygden Jukkasjärvi 17 km fra Kinua i Nord-Sverige. Hotellet ble bygget for første gang i 1990 og har siden det blitt bygget hver vinter i bygde hvor det står fra desember til april. Kunstnere inviteres årlig til å utforme ulike rom og interiør.

Sunday, 18 December 2022

Sitemap | Ivar Aasen Bøker, 2024