Bloggerne Sesong 7

Hei alle sammen 🌸 Nest siste uke av Bloggerne er over. Genialt! MOR SJØL: Uka begynner med at Anne Brith og Erik 32 Bærum filmer seg selv i senga klokka 6 på morgenen. De er fortsatt i Hemsedal og alle barna skal være med Erik på ski i bakken. Mor må jobbe. Hun forteller at om det skjer noe med jobben mens de er på tur prioriteres jobben. Et av barna har spurt hvorfor de ikke bare kan være helt normale sånn som alle andre. Et interessant og kanskje litt trist spørsmål vil jeg si, men mor sjøl er opptatt av at man ikke trenger å være A4. Man får ikke drømmehuset av å være A4, si. Heldigvis for mor betyr det å ha Erik med på laget at man kan gi enda mer oppmerksomhet til barna og at hun kan slappe mer av. For meg høres det nesten ut som at Erik har tredd inn i rollen som barnevakt. Han virker som en trivelig fyr, så det er kanskje ikke så dumt at de får oppmerksomhet fra han. Mor sjøl får omsider tid til å være med en tur i bakken selv til slutt. Etterpå drar Erik på afterski. Jeg synes det er snilt av mor å la han dra og hun sier selv at hun er opptatt av at alle mennesker trenger litt tid alene.

True detective sesong 3

  1. Læring gjennom lek
  2. Postkontor oslo sentrum
  3. Håndball vm 2013 photos
  4. Bloggerne sesong 7.9
  5. Krisssy - NY SESONG AV BLOGGERNE! - Pastebin.com
  6. Airsoft norge nettbutikk
  7. The walking dead sesong 3
  8. Narcos sesong 2
  9. Walking dead sesong 3
  10. Hva betyr helse
  11. Dexter sesong 4
Caroline skjønner ikke hvorfor de ikke bare valgte å ha hvite dager mens de er der nede. Han mener det strider mot enhver fornuft å ha hvite dager i syden. Der må jeg si meg enig, de hvite dagene bør legges utenom de dagene man er i syden uten barn. Paret skal ut på båttur. Vel fremme ved destinasjonen setter de seg ned og tar en is. Frua lurer på om fruemannen vet hvilken dato det er. Det viser seg at det er første gangen de klina for 11 år siden. Da ble de offisielt sammen. De endte faktisk opp med å rote den kvelden 😱 Jeg føler meg brått gammel, tenke seg til at det nå er 11 år siden frua og jeg var unge, lovende naboer (les mer om nabojenta Fotballfrue HER). Caroline forteller at de hadde en veldig dårlig første date hjemme hos han hvor hun hadde med seg hunden sin som bæsja på teppet hans. De så på Borat og kyssa i løpet av filmen. Hun trodde egentlig at han var en player den gang, men når han spør hvorfor har hun ikke noe svar. Jeg tipper at den gule sportsbilen hans kan ha vært med på å bidra til det inntrykket.

LISTESTINA: Stina møter venninna som er forlover for å planlegge bryllup, og de snakker om at hun fortsatt er nyforelska i Per Fredrik. Senere fyller hun 25 år og ordner til bursdagsfest. Hun har blåst opp 300 ballonger og jeg lurer på om hun har latt seg inspirere av frua til å lage ballongbue. Sånn internt med Adina hender det faktisk at jeg kaller Stina for Fotballfrue junior. Kvelden har kommet og mor sjøl har tatt med seg Erik 32 Bærum for å feire sin smarte venninne. De to venninnene ringes nesten hver dag og har morgenmøte om blogging. Mor sjøl forteller på festen at hun først trodde at Stina var dum, men at hun viste seg å være veldig smart. Stina har begynte å slite med at hun får en rar følelse helt ut av det blå hvor kroppen bestemmer at hun skal grine. Litt som en angstfølelse. Hun lurer på hva som er galt siden hun egentlig har det bra. Hun ser at det hun må gjøre er å spise sunt, trene og komme seg ut av døra. Jeg får litt sympati for Stina her, kanskje fordi jeg ikke kan huske at dette er noe hun har gjort en stor sak ut av på bloggen.

  1. Dagens app
  2. Stuck sesong 2
  3. Gh 14 båt download
  4. Nmd og for sale
  5. Heving av helge ingstad
  6. Storebrand ekstra offensiv pensjon
  7. Smilet i øyet
  8. Silje nordnes kjæreste
  9. Når stiller vi klokken 2017
  10. Bekkenløsning etter fødsel
  11. Prevensjon for kvinner over 40
  12. Kong harald etternavn
  13. Parkere i oslo
  14. Webshop hvordan
  15. Eggestand til pai 1
  16. Oppsigelse fra jobb post
  17. Norges mest hjemsøkte steder in houston
  18. Undervannskamera til fiske season
  19. Hva liker guttene å home.html
  20. Bygge kai selv mean
Sunday, 18 December 2022

Sitemap | Ivar Aasen Bøker, 2024