Anne Lise Bakken — Anne-Lise Bakken – Wikipedia

Fjern e-postkontoen din, og konfigurer den på nytt Logg på nettstedet til e-postleverandøren på datamaskinen din. Kontroller at alle e-postene dine er der, eller sørg for at e-postene dine er lagret på et annet sted enn på iOS-enheten din. Gå til Innstillinger > Passord og kontoer på iOS-enheten din. Trykk på e-postkontoen du vil fjerne. Trykk på Slett konto. Legg til kontoen på nytt. Publiseringsdato: 20. mars 2020

  1. State
  2. Young

State

Anne-Lise Bakken Født 30. mars 1952 (68 år) Oslo Beskjeftigelse Politiker Parti Arbeiderpartiet Nasjonalitet Norge Anne-Lise Bakken (født 30. mars 1952 i Oslo) er en norsk politiker ( Ap). I perioden 1977 til 1989 representerte Bakken Hedmark på Stortinget, med unntak av en periode fra 1986 til 1988 da hun var statsråd i Gro Harlem Brundtlands andre regjering. I perioden 1977-1981 var Bakken også nestleder i Arbeidernes ungdomsfylking. Hun var Hamar Arbeiderpartis ordførerkandidat ved kommune- og fylkestingsvalget i 2007. Hun var kvinneregjeringens yngste statsråd, og hadde blant annet ansvar for barnehageutbygging og likestilling. Prebensen-saken [ rediger | rediger kilde] Bakken ble skiftet ut i 1988, etter å ha begått det politiske kommentatorer kalte «politisk selvmord». I 1988 ble Inger Prebensen ansatt som sjef for Postsparebanken, og fikk en lønn på 500 000 - høyere enn statens lønnsregulativ tilsa. Den høye lønnen førte til at Bakken refset statens personaldirektør Nils R. Mugaas, og avviste samtidig at lønnen var godkjent av den politiske ledelsen.

Mugaas mente han hadde fått godkjennelse i et møte med ministeren i februar. [1] 7. juni 1988 holdt Bakken en redegjørelse for Stortinget der hun nektet å beklage kritikken mot personaldirektøren. Etter redegjørelsen fremmet Frps Carl I. Hagen et mistillitsforslag mot henne, mens SVs Hanna Kvanmo rådet ministeren til å sende inn sin oppsigelse. Tre timer etter den første redegjørelsen talte Bakken igjen til Stortinget. Der beklaget hun seg, og slo fast at hun var politisk ansvarlig. «Jeg vil også beklage at jeg kan ha uttalt meg så uklart at det er blitt oppfattet som et forsøk på å skyve skylden over på en embetsmann», sa hun. [2] Stortinget godtok beklagelsen, men Bakken ble likevel skiftet ut uka etter. Grunnen for avskjedigelsen var «statsministerens samlede vurdering av hennes innsats». [3] Regjering [ rediger | rediger kilde] 9. mai 1986 – 13. juni 1988 Statsråd Forbruker- og administrasjonsdepartementet Stortingskomitéer [ rediger | rediger kilde] 1985 – 1989 medlem i Finanskomitéen 1985 – 1989 leder i Kontrollkomitéen 1985 – 1989 nestleder i Forbruker- og administrasjonskomitéen 1985 – 1989 varamedlem i Valgkomitéen 1981 – 1985 medlem i Sosialkomitéen 1981 – 1985 medlem i Kontrollkomitéen 1977 – 1981 medlem i Justiskomitéen Referanser [ rediger | rediger kilde] ^ NTB (7. juni 1988): Forbrukerministeren refser Nils R. Mugaas.

– Det er gjerne så godt som nytt, fordi det kun er brukt i en kort periode, sier hun. Foto: Thomas Stefan Strzelecki. Spar tusenlapper på bruktkupp Spedbarnsutstyr passer ofte bare i en svært kort periode og du kan ofte ikke se at det har vært i bruk. Planlegg innkjøpene og hold utkikk etter bruktkupp eller salg, råder Sandmæl. – Du kan spare mange tusenlapper på å kjøpe utstyr brukt. Hvis du har familie eller venner som er ferdig med småbarnsfasen er det kanskje mulig å låne eller arve utstyr. – Dersom du heller ønsker å kjøpe nytt, er et godt tips å melde seg på nyhetsbrev hos de store barnebutikk-kjedene og følg med på når de har tilbud. Ønsk dere ting som barnet trenger Et nyfødt barn får ofte mange gaver fra familie og venner. Bruk anledningen til å få noe som dere har bruk for. Få en dåpsgave som vokser i verdi – Det kan fort bli mange bodyer og sparkebukser i en størrelse som barnet raskt vokser ut av. Klær er fine gaver, men tips gjerne de rundt dere om ting som dere har bruk for.

  1. Anne lise bakken 2016
  2. Fire av ti i Norge frykter «falske nyheter» og dårlig journalistikk - Innenriks
  3. Anne lise bakken legs
  4. Anton Sport Oslo, Trekanten | Åpningstider og kundeavis
  5. Anne lise bakken camp
  6. Anne lise bakken state
  7. Feber hos barn - NHI.no
  8. Hvordan kan en baby komme ut av tissen til mammaen sin? | Listen Notes
  9. Selvangivelse frist 2018
  10. Norges lover bok
  11. Anne lise bakken son
  12. SPAR Dampsaga | SPAR

Young

anne lise bakken 2016

Knudsen ber selvsagt at alle sjekker mønsterdybden på dekkene sine. ‒ Bruk en linjal eller en mønsterdybdemåler som du får hos din lokale dekkforhandler. Mønsteret måles på innsiden, midten og utsiden av slitebanen på dekket, og dette bør helst gjøres tre-fire forskjellige steder på dekket. ‒ Er mønsterdybden under 3 millimeter anbefaler vi å bytte dekk. Dette dreier seg om trafikksikkerhet. I Continental har vi en visjon som heter Vision Zero, hvor vi jobber for en framtid uten ulykker, skadde eller drepte i trafikken. ‒ For å oppnå det er gode dekk helt avgjørende. Han mener rett og slett at myndighetene bør forby dekk med mønsterdybde på 1, 6 mm. ‒ Vi som jobber med dekk til daglig vet hvor farlig det er å kjøre med slike dekk, og anbefaler alle å bytte lenge før de er nede på den mønsterdybden. Det er rart det er tillatt, i likhet med at det fortsatt er tillatt å kjøre med piggfrie vinterdekk gjennom hele sommeren. Det er også farlig, og burde heller ikke vært tillatt, avslutter Knudsen.

anne lise bakken 2018 anne lise bakken 2017

FromMars Newbie Offline Activity: 1 Merit: 0 Hei! Har tjent meg en god profitt på diverse altcoins i det siste. Har hørt at det må skattes på Bitcoin, gjelder det samme for altcoins? Regner med at det gjør det, så då lurer jeg på hvordan jeg kan unngå å måtte betale skatt? Noen forslag eller erfaringer? Er ikke så interessert i moralpreik:) Betaler skatt med glede i min vanlige 100% jobb;) A dvertised sites are not endorse d by the Bitcoin Forum. T hey may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdi ction. Adver tise here. Rockefoten Full Member Activity: 134 Merit: 100 Alt coins er skattepliktige akkurat som bitcoins, både skatt på fortjeneste og formueskatt. Den enkleste måten å unngå skatt vil jo være å la være å innrapportere dette, men dette vil strengt tatt være ulovlig og medføre sanksjoner hvis det skulle oppdages. Vet ikke hvordan man kan "skatteplanlegge" seg ut av dette på en enkel måte., men det kunne jo være interessant å høre om andre har noen ideer. TheKoziTwo Legendary Activity: 1549 Merit: 1021 Selg BTC for cash og bruk cash de gangene du skal unne deg noe ekstra.

Saturday, 17 December 2022

Sitemap | Ivar Aasen Bøker, 2024