Amalie Norske Talenter

Dette gikk heldigvis knirkefritt når showet var igang, men de tekniske problemene hadde derimot flyttet seg til nettsidene våre hvor avstemnings-verktøyet ikke ville fungere. Dermed var det kun mulig å stemme per telefon. Finalistene Rebecca Nørstrud Isaksen (16 år) fra Larvik fikk stående applaus etter imponerende fiolinspill. Den unge fiolinisten har fått gullknappen to ganger i talentprogrammet. Dansegruppen Quick Style Youth (14-18 år) fra Oslo leverte et utrolig dansenummer som fikk selveste Bieber-danser og dommer Mona Berntsen til å juble av begeistring. – Jeg vet ikke hvor jeg skal starte, hadde jeg fått mer sekunder nå hadde jeg begynt å hylgråte. Dere er på internasjonalt, fantastisk nivå. Jeg er mektig imponert, utbrøt hun etter danseopptredenen. Dansecrewet MK (10-18 år) fra Hønefoss viste frem et sterkt nummer som handlet om mobbing og begeistret dommerne. 14 år gamle Adam Gryting fra Drammen imponerte også publikum stort med sangnummeret sitt, og ble spådd en lys fremtid av dommerne.

Seating

  1. 101 ringen som stakk fra regningen menu
  2. Nye regler for prikker på førerkortet 2019 - Nå gjelder det nye punktet for prikker på førerkortet - DinSide
  3. Amalie norske talenter 2019
  4. Amalie norske talenter map
  5. Amalie norske talenter concert
  6. Amalie norske talenter pro
  7. Norske radio
  8. 10 interessante severdigheter i Málaga – dette må du se

Audition

norske fjorde

Den norske

Italia Amalie har planene klare for videre karriere som sportsdriller når hun blir frisk. Hun opplever stor begeistring for sin idrett etter at hun gikk til topps i Norske Talenter. – Jeg tror og håper at denne seieren har åpnet opp mange dører, og det må jeg virkelig sette pris på og utnytte. En slik sjanse får man ikke mange ganger i løpet av livet. Så får vi nå se etterhvert da, om jeg tilslutt ender opp i Italia for å trene for fullt. Det hadde jo vært sinnsykt gøy om jeg hadde fått til det, avslutter Amalie.

Norske designer

Norske love

norske blader

Ferry

Forsiden underholdning Dommer Bjarne Brøndbo om vinneren Amalie Skeide Sandvik (18): – Jeg er begeistret inn i evigheten. 13. 12. 2019 (Oppdatert: 13. 2019) Del Fredag kveld skulle det avgjøres hvem som gikk til topps i årets Norske talenter. Etter ti imponerende sceneshow var det svært jevnt i toppen. Til slutt sto det mellom fiolinist Rebecca Nørstrud Isaksen (16), sportsdrilldanser Amalie Skeide Sandvik (18) og teatergruppen Fredrikstad Barne- og ungdomsteater (8-19 år). Til slutt ble det klart at det var Sandvik som fikk flest publikumsstemmer og stakk av med premien på 500. 000 kroner. – Det er helt sinnssykt, det er helt uvirkelig, sa den glade vinneren til TV 2 etter at resultatet var offentliggjort. Se vinneropptredenen øverst i videovinduet. Mistet staven Sandvik har imponert gjennom hele programmet, men under finaledansen ble det litt dramatikk på scenen da hun mistet staven en kort stund. Den glippen lot hun derimot ligge og tok seg raskt igjen med sine spektakulære drill-kunster av høy vanskelighetsgrad.

amalie norske talenter audition
  1. Rar lukt i nesen
  2. Hvor mye paracet er farlig song
  3. Hva er morsmål
  4. Kjente personer med dysleksi clinic
  5. Bønne og linsesalat
  6. Bøker på nynorsk
  7. Åsted norge sesong 2 3
  8. Grønnsaker
  9. Ole t bjørnevik free
  10. Liv grethe bryne 2017
  11. Oslo stavanger
  12. Venner kaptein sabeltann tekst never
  13. Lilli bendriss uten sminke de
  14. Flybilletter til bali
  15. Twitter politiet øst
  16. Er rapsolje sunt
  17. Skjer i kristiansand i dag
  18. Åndenes hus film izle
  19. Mamma og pappa
Sunday, 25 December 2022

Sitemap | Ivar Aasen Bøker, 2024