Hva Kan Hunder Spise Av Frukt / Hva Kan Hunder Spise Av Fruit Cocktail

Du vet allerede at frukt er viktig for å holde deg frisk, men visste du at det også er bra for hunden din? Mens hunder ikke gjør det trenge frukt for å være på sitt sunneste, tilsetning av frisk frukt til din pupins vanlige kosthold, med tillatelse og instruksjoner fra veterinæren din, kan gi dem en ekstra boost av vitaminer, mineraler og antioksidanter, samt noen ekstra velvære ekstra hydrering. En viktig ting å huske, når det gjelder å mate hunden frukt er at mens mange frukter er gode for hunder, er ikke alle av dem. I tillegg til å sjekke ut vår liste over fruktene som du ikke skal mate din furre venn nederst på denne siden, bør du også være sikker på å være oppmerksom på hvordan hunden din reagerer på visse frukter. Hvis du opplever tegn på forstyrret mage eller annet ubehag, må du ikke mate dem den typen frukt lenger – selv om det ellers er trygt for dem. Nå som vi har den viktige ansvarsfraskrivelsen ute av veien, la oss få tak i det. Her er 10 av de beste fruktene til å mate hunder.
  1. Hva kan hunder spise av fruit ninja
  2. Hva kan hunder spise av fruit cake

Hva kan hunder spise av fruit ninja

Inneholder vitamin C og E, samt en rekke B-vitaminer, inkludert tiamin, niacin, riboflavin og B-6. papaya Gå videre og mate papaya til valpen din. Kjøttet til denne eksotiske frukten gjør en utmerket matbit, så lenge du ikke matrer huden eller frøene. Hjelpe i alt fra hjertehelse og immunhelse til øyehelse og fordøyelse. Inneholder vitaminer A, C, E og K, samt folat, fiber, kalsium og kalium. bringebær Når konsumeres i moderasjon, fungerer hindbær som en deilig godbit for hunden din. Og de fleste hunder ser ut til å like dem, spesielt når de er i toppsøhet i sommer. Tenkt å bidra til å bekjempe kreft, sirkulasjonssykdom og aldersrelatert tilbakegang. Inneholder vitamin C, folsyre, kobber, magnesium, fiber og antioksidanter. jordbær Som de fleste andre bær er jordbær klumpete av antioksidanter. For sikker fôring, skar av bladene på toppen først og deretter kvart jordbæret. Hvis hunden din er liten, klipp hvert kvartal i halv (eller mindre). Gi et stort løft til immunforsvarets helse, hjelp til å regulere blodsukkeret, og fungere som en naturlig antiinflammatorisk.

Har antibakterielle egenskaper som støtter god oral helse. Inneholder vitamin C og K, mangan og fiber. blåbær Hunder har en tendens til å elske blåbær, som allerede er perfekt dimensjonert som behandler for munn både store og små. Hvis du har å gjøre med en liten hund eller en stor blåbær skjønt, kut bæren halvt før du serverer. En lav sukkerprofil gjør blåbær til en god godbit for diabetiske hunder. Inneholder vitamin C og K, samt kalsium, magnesium, sink, jern og antioksidanter. cantaloupe Cantaloupe er en trygg og sunn frukt for at hunden din kan nyte, men unngår å mate skallen, siden den grove tekstur kan forårsake tarmskader. Høye doser beta-karoten, som er bra for hundens visjon og immunsystem. Inneholder vitaminer A, B-6 og C, samt fiber, kalium, folat og niacin. Tranebær Thanksgiving er ikke den eneste grunnen til å lagre disse søte godbitene i ditt hjem. Tranebær kan mates til hunden din rå, kokt eller tørket, men hopp over sukkerbelastet tranebærsaus (beklager, Fido). Flott for blærehelse, tannkjøtthelse og immunhelse.

hva kan hunder spise av fruit ninja

Hva kan hunder spise av fruit cake

  1. Oslo til london
  2. Chemdog og
  3. Samer i norge
  4. Hva kan hunder spise av fruit juice
  5. Hvit lin passer til 2018
  6. Innførsel av varer
  7. Oslo Kommune Renovasjonsetaten
  8. Grønnsakssuppe trines matblogg
  9. Ta opp fag fra videregående
  10. Hva er karmapa
  11. Nettbank, bankkort, BankID og Vipps | Sparebanken Sør
  12. Demokrati i norge histoire de

epler Et eple om dagen kan ikke holde veterinæren borte, men skiver eller på andre måter små biter av eple gjør gode godbidder og måltider. Bare vær sikker på ikke å mate hunden din med eplefrø, siden de inneholder små mengder cyanid og også utgjør en kvelningsrisiko. Fordeler: Hjelpe å rengjøre tenner og friske pusten. Inneholder vitamin A, vitamin C og fiber, og det finnes også fytokjemikalier i huden, som har blitt funnet å bekjempe veksten av kreftceller. bananer Bananer har massevis av helsemessige fordeler for våre furrige venner. De er også innate bærbare, noe som gjør dem til en god matbit for å ta med for de to av dere å dele på lange turer. Bananer er gode for hundens fordøyelse, så vel som deres hjerte og muskler. Inneholder høye mengder kalium, fiber og vitamin C. bjørnebær Det er trygt å dele björnbær med din pooch, men bruk din beste dømmekraft når det gjelder å kutte dem opp i mindre biter. Hold deg til søtere bjørnebær, i stedet for å tære dem, som hunden din sannsynligvis vil foretrekke.

Inneholder vitamin C, B-6, K og E, samt folat, kalium og mangan. Vannmelon Ingenting er like tilfredsstillende på en varm dag som et saftig stykke vannmelon, og våre hundene er enige. Bare ikke mate skallet eller frøene, noe som er vanskelig for hunden å fordøye. Høy i lycopen, en antioksidant som beskytter mot cellebeskadigelse. Inneholder vitaminer A, B-6 og C, samt tiamin, som bidrar til å konvertere fett, protein og karbohydrater til energi. Utrolig hydratisering takket være høyt vanninnhold. Frukt du bør ikke mate hunden din Mens listen over frukt som hunder kan spise, er lang, som en ansvarlig kjæledyrforelder bør du også være oppmerksom på fruktene som hunder kan ikke spise. Disse inkluderer: kirsebær Grapefrukt druer sitroner Limes plommer Ta alltid feil på siden av sikkerheten når det gjelder å mate hunden din for enhver type frukt for første gang. Selv frukt som ikke er på denne listen, kan utgjøre et problem for din hund, så gjør din forskning, mate bare små mengder i begynnelsen, og vær på utkikk etter tegn på dårlig reaksjon.

Sunday, 8 January 2023

Sitemap | Ivar Aasen Bøker, 2024