Se Og Hør Redaktør

Vi bryr oss om ditt personvern dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre. Les mer

  1. Video
  2. Stig tøfting

Video

  1. Se og hør redaktør full
  2. Se og hør redaktør black
  3. Tidligere redaktør på se og hør
  4. Lengste elv i frankrike 2
  5. Se og hør redaktør 2016
  6. 10 ting du ikke bør pakke i bagasjen | Skyscanner Norge
  7. Se og hør redaktør free
  8. Se og hør redaktør movie
  9. O-zone død
  10. Se og hør redaktør stig tøfting
  11. Se og hør redaktør live
  12. Typisk norsk lyrics

Han tar med Se og Hør (eller omvendt) på casino i Monaco, «mens han i et annet intervju bare rett og slett var en sussebass», skriver Holm. «Hva er det med meg? » Oppmerksomheten og suksessen fører til at Frithjof Wilborn ifølge Holm stiller spørsmålet: «Hva er det med meg? » Wilborn sier til Se og Hør at han ikke forstår hvorfor alle vil se ham på tv. Wilborn har senere sluttet i TV 2 etter konflikt om ytelser. Men før det kom til brudd med TV 2 opptrådte han i Se og Hør blant annet som trafikkonstabel og karaokesanger. Han stiller også opp til intervju om sin syke kone. Men Frithjof Wilborn er ikke alene. Marit Christensen har gjennom årene også vært en gjenganger, og har denne forklaringen i et intervju med Holm: Valgte «damage control» – I begynnelsen av perioden, da snakker vi om slutten av åttitallet, var jeg ikke vant til å håndtere det å være i fokus for kjendisjournalistikken. Jeg opplevde at Se og Hør lå i buskene utenfor huset mitt da jeg skulle skille meg for første gang. (…) Selv om jeg ikke uttalte meg til Se og Hør, så ville de skrive om meg uansett.

Stig tøfting

Han innrømmer at Se og Hør har hatt en overdekning av Sven O. Sjefredaktøren sier også at noen artikler om Høiby har vært for showpreget. Bruker press På spørsmål om Se og Hør truer norske kjendiser til å stille opp, innrømmer Nelvik at de bruker press. - Hva er å true? Det ordet liker jeg ikke, men det å legge et press, det er noe enhver journalist gjør, sier redaktøren. Mandag kveld hevdet Mia Gundersen Lelienhof at Se og Hør presset henne til å la bladet trykke nakenbilder av henne. Ifølge Gundersen Lelienhof sa bladet at de ville trykke bildene uansett, og at hun ved å bidra kunne være med å plukke ut hvilke bilder de brukte. Hun innrømmer at hun mottok 40. 000 kroner for bildene. - Har ikke brutt loven Ifølge Aftenposten bruker sjefredaktør Nelvik i dagens utgave av Se og Hør hele sin ukentlige leder til å kommentere den voldsomme mediestormen i kjølvannet av Melnæs' bok. PRESS: Håvard Melnæs har de siste dagene fått kjenne mediekjøret, men forlegger Erling Kagge mener han klarer seg bra.

se og hør redaktør 1

Han mener likevel at det mest oppsiktsvekkende tirsdag var det høye nivået over debatten. - Det var masse legitimitet. En gjennomgående grundig og fin debatt, sier Grimstad til Dagbladet. Blant annet roser kongehuseksperten redaktøren i Se og Hør, Ellen Arnstad for å ha uttalt seg på en skikkelig og ordentlig måte. - Ellen uttalte seg på skikkelig måte som viser hun har lært noe av dette. Jeg mener også at vi i dag så PFU på sitt beste, og at alle som har sett på PFU-behandlingen i dag har lært noe om presseetikk, forteller Grimstad. - Forventet En som også fulgte PFU-behandlingen i dag er medieforsker Svein Harald Brurås. - Det er som forventet, jeg mener Se og Hør brøt god presseskikk i denne saken, forteller han til Dagbladet. Bakgrunnen for klagen var at Se og Hør blant annet hadde publisert bade- og feriebilder av kongefamilien på to private ferier. - Vanskelig å leve med - Om de ikke hadde blitt felt ville det satt kongehuset i en tøff situasjon. Ville vært vanskelig for dem å leve med en frifrinnelse av bladet, sier Brurås.

Sunday, 18 December 2022

Sitemap | Ivar Aasen Bøker, 2024