Norge Vs Frankrike Håndball, Norge Vs Frankrike Handball De

Av Sjur Natvig NICE: Torrent ble liggende nede med smerter etter hendelsen i det 70. minutt av en kamp hvor det sto 1-1. Mens hun fikk behandling, fikk dommer Bibiana Steinhaus beskjed på øret om å sjekke hendelsen ved videoskjermen, og til publikums glede og de norskes fortvilelse dømte hun straffe. Maren Mjelde ledet an i forgjeves norske protester. Eugénie Le Sommer, til daglig Ada Hegerbergs spissmakker i Lyon, skjøt straffesparket i hjørnet. Martin Sjögren gjorde offensive bytter i jakten på 2-2, men det ble bare nesten for Norge onsdag kveld. Kampen i Nice var målløs i en omgang, men Frankrike tok ledelsen sekunder ut i 2. omgang ved «sjusoveren» Valérie Gauvin. Et uforståelig selvmål av Wendie Renard åtte minutter senere ga Norge utligningen som en stund så ut til å skulle gi et verdifullt VM-poeng. Det var heltemodig norsk innsats mot 11 hjemmefavoritter og nesten 35. 000 hjemmetilhengere. Norge ble perioder satt under hardt press, men lot seg ikke blåse over ende og fikk også til eget spill som ga sjanser.

Norge vs frankrike handball de

Norge vs frankrike handball vs

Les også: Se oversikten: Slik spilles VM Stor sjanse Ulykkesfuglen Ingrid Syrstad Engen hadde den største i første omgang da hun i det 14. minutt stusset Guro Reitens hjørnespark ved nærmeste stolpe. Venstreback Amel Majri sto heldig plassert rett foran streken og nikket ballen ut. Som i første kamp fikk Kristine Minde en stri kveld på venstreback. Igjen måtte hun ofte klare seg selv mot en meget rask og god motspiller. Kadidiatou Diani kom seg flere ganger forbi, men inne i feltet ryddet Maria Thorisdottir og Maren Mjelde opp i stor stil. De norske sto imot da Frankrike i perioder presset voldsomt, og duellstyrken gjorde at det ikke ble virkelig store sjanser til hjemmelaget. I åpningssekundene av 2. omgang angrep «Les Bleus» på motsatt side etter et balltap av Karina Sævik. Majri kom til innlegg, og inne foran mål var Gauvin et skritt foran Thorisdottir. Montpellier-spilleren ble satt ut av laget til åpningskampen på grunn av forsentkomming i oppkjøringen. Onsdag var hun tatt til nåde, og ute i rett tid da sjansen bød seg.

norge vs frankrike handball score norge mot frankrike håndball

Frankrike var en av favorittene til å vinne det europeiske mesterskapet i håndball for menn. Søndag tapte de mot Norge, og er ute av turneringen. Frankrike har vært et av verdens beste lag de siste 15 årene. I kampen mot Norge sa det stopp. Norge vant 28-26. Kampen ble spilt i Trondheim. Nesten 9000 folk var i hallen for å se kampen. Sander Sagosen spiller på landslaget i håndball. Han sa til nyhetsbyrået NTB at han var svært glad etter kampen. – Det er rørende å spille her. Det føles nært for meg. Det er som en ny oppfylt guttedrøm for meg. Dette blir bare bedre og bedre, sa Sagosen. Etter triumfen jublet de norske gutta. Seieren kan være starten på å oppnå målet om å vinne mesterskapet. Les også: - Målet er gull Sagosen var ikke den eneste norske spilleren som gjorde det bra. Også målvakt Torbjørn Bergerud. Han spilte meget godt utover i andreomgangen. – Det var deilig å slå franskmennene og få sendt dem hjem, sa Bergerud til NTB. Det norske landslaget stoppet også en rekke med tap mot Frankrike.