Håndball Vm Semifinale – Norge Danmark Håndball

Det var høy puls flere steder enn på banen under Håndballguttas historiske semifinale i VM fredag kveld. For uansett utfall av denne semifinalen, er Håndballgutta historiske. Fredag 27. januar 2017 - tidenes første VM-semifinale for et norsk seniorlag. Og det ble en tøff start i Paris, med gule kort og utvisninger etter bare fem minutter spilt. Måltavla viste riktignok bare 1-0 - i kroatisk favør. Kroatia fikk også den beste starten, og etter halvspilt førsteomgang ledet de 6-3. Da våknet i midlertid de norske gutta - og få minutter senere viste tavla 7-7. Sju minutter før pause satte Eivind Tangen inn en suser av et langskudd - og Norge var i ledelsen 10-8. Norge var oppe i 11-8, og til pause viste tavla 12-10 i norsk favør. Også i andreomgang kom Kroatia best i gang, og etter tre minutter spilt utliknet de til 12-12. Ved halvspilt andreomgang ledet Kroatia 18-16, etter en periode med mye slurv og usikkerhet fra hittil så selvsikre gutter. Fem minutter senere var det derimot Norge som gikk opp i ledelsen, til 19-18.

Håndball em 2016 tv

håndball em 2016 tv

Dramatisk semifinale | handball.no

håndball em 2017

Hummel håndball

Med ett minutt igjen skåret Sander Sagosen, og stillingen var 22-22. Et nervedrama uten sidestykke! Frankrike var i ballbesittelse hele kampens siste minutt, og i siste sekund kom de til skudd - reddet av Torbjørn Bergerud! Hele Norge jublet - helt til vi alle sammen skjønte at dommerne hadde blåst av og ga kroatene 7-meter. Skulle det igjen holde bare nesten? Hele vårt langstrakte land vibrerete - og eksploderte i det unge, ferske Torbjørn Bergerud reddet IGJEN! - Ekstraomganger! I første ekstraomgang fulgte lagene hverandre tett, og etter de første fem ekstra minuttene var stillingen 24-24. I andre ekstraomgang fikk Norge overtaket - og med få sekunder igjen setter Norges kaptein Bjarte Myrhol inn sitt 591. landslagsmål, og setter den siste definitive spikeren i finalekista for Kroatia. Benken jubler, hallen er i ekstase, og et jordskjelv kan kjennes i hele Norges land - NORGE SLÅR KROATIA OG ER KLARE FOR VM-FINALE!!! Finalen spilles søndag klokka 1730 - og motstander er vertsnasjon og "hjemmelag" Frankrike - større blir det ikke!!

Em håndball 2016

Håndballjentene er klar for semifinale i VM 2019! Sted: Park Dome, Kumamoto, Japan Start: 13. 12. 2019 12:30 Slutt: 13. 2019 14:30 Semifinalen spilles slik: Fredag 13. desember Kl. 30 Norge - Spania Sendingen på TV3 og Viaplay starter kl. 11. 00 Den andre semifinalen i VM ble spilt mellom Russland og Nederland. Nederland vant en spennende og jevn semifinale 33-32, og er klar for finale(! ) (Bronsefinale og finale spilles søndag 15. desember) Norge og Spania har møttes totalt 43 ganger. Av disse har Norge vunnet 31 kamper mens Spania står med 8 seire. 4 kamper har endt uavgjort. Resultater de siste fem kampene: 12. 2018 Spania- Norge 26 - 33 11. 2017 Spania - Norge 23 - 31 08. 08. 2016 Spania - Norge 24 - 27 23. 07. 2016 Norge - Spania 26 - 28 20. 03. 2016 Norge - Spania 25 - 27 Mer om VM Kvinner 2019 i Japan på våre VM-sider
  1. The Flash S01 E01-09 « NRK Filmpolitiet - alt om film, spill og tv-serier