Homeland Sesong 2 – «Homeland, Sesong 2» Anmeldelse - !

Han er blitt kongressmedlem og nå lanseres han også som visepresidentkandidat. Ok, kanskje bittelitt usannsynlig raskt karrierestiging, men pytt. I siste episode i første sesong var han sååå nær å sprenge opp både seg selv, visepresidenten og en haug med ministre i lufta. Han vil ikke kalle seg terrorist, men båndene til fienden er sterke. Han vikles i aller høyeste grad inn igjen som terroristen Abu Nazirs viktigste brikke i nye angrep på USA, samtidig som båndet til hans lett opprørske tenåringsdatter Dana blir sterkere. Sesong to starter like bra som sesong én sluttet. Nye sammenhenger og plot presenteres på finurlig vis - og vi fortsetter å komme under huden på de sammensatte karakterene som gjør denne serien spesielt bra. Første episode avsluttes på akkurat samme vis som samtlige episoder i første sesong: Du vil bare ha mer! Mer, mer, mer! CAMILLA NORLI Publisert: 08. 10. 12 kl. 10:01 Oppdatert: 08. 12:32 Kommersielt samarbeid: Rabattkoder Euroflorist rabattkode Stormberg rabattkoder rabattkode Ellos tilbudskode Eurodel rabattkode

  1. Homeland sesong 7 på netflix
  2. The walking dead sesong 2
  3. Narcos sesong 2

Homeland sesong 7 på netflix

shameless sesong 2

Dette er andre sesong av fabelaktige Homeland - den kritikerroste, prisvinnende thrillerserien med Claire Danes og Damian Lewis i hovedrollene. Etter at hun har fått elektrosjokkbehandling for sykdommen sin, finner Carrie fred i familiens idylliske forstadshjem. Hun er ikke lenger CIA-agent, men fokuserer i stedet på sin mentale helse. Stillheten blir imidlertid kortvarig - og det tar ikke lang tid før hun befinner seg i Beirut. Nick Brody har på sin side blitt kongressmann, men terroristlederen Abu Nazir er ikke er fornøyd med Brodys ikke-voldelige planer for den amerikanske utenrikspolitikken. Carrie fortsetter jakten på Nazir og opprettholder det kompliserte forholdet med Brody. Han er fortsatt stemplet som en terrorist og tvinges til å bli en dobbeltagent. Samtidig er det opp til kona hans, Jessica, å kjempe for å holde familien samlet.

The walking dead sesong 2

Topp spenning og glimrende skuespill holder like fullt til fem stjerner. Superb lydkvalitet og en svært god billedkvalitet er hva BD-en byr på. Utelatte scener, dokumentar om filmingen i Israel, fokus på den avsluttende episoden og Lewis' dagbok er ekstramateriale. I tillegg en sniktitt på sesong 3. annonse annonse
  • Dexter sesong 2
  • «Homeland, sesong 2» anmeldelse - !
  • Narcos sesong 2
  • Homeland sesong 8 på netflix

Narcos sesong 2

Norsk premiere på sesong 2 av «Homeland» i kveld GLIMRENDE KARAKTERER: «Homeland 2» starter like glimrende som første sesong slutter. Og vi fortsetter å fanges av de spesielt bra karakterene i serien - som hovedrollene Carrie Mathison (Claire Danes) og Nick Brody (Damian Lewis). Foto: Showtime Emmy-juryen kan bare sette opp Claire Danes til neste års prisutdeling - for ny glimrende innsats som Carrie Mathison i «Homeland». Oppdatert 8. oktober 2012 Artikkelen er over syv år gammel Premiere sesong 2 TV 2 mandag kl. 22. 40 For to uker siden hentet hun hjem prisen for beste kvinnelige dramaskuespiller under årets Emmy-utdeling. Det kommer hun til å gjøre neste år også. Jeg har kun sett første episode av sesong to av «Homeland», men Danes er på et helt eget nivå som skuespiller. Jeg synes også Mandy Patinkin fortjener pris for rollen som CIA-agenten Saul Berenson og Carries mentor. Han har en ro og en varme og myndighet - og kommer virkelig gjennom skjermen. I siste episode av første sesong av det som altså er kåret til den beste dramaserien i fjor, forlot vi Carrie på bunnen: Sparket som CIA-agent, manisk og depressiv om hverandre - og lenket til sykesengen der hun frivillig lot seg behandle med elektrosjokk.

GJENNOM SKJERMEN: Claire Danes trakk frem Mandy Patinkin spesielt i sin takketale under Emmy. Det gjør vi også - for rollen som Saul Berenson. Foto: Showtime Det hun ikke visste, var selvfølgelig at hun hadde helt rett i alle sine mistanker og mer og mer panikkartede anklager om at den hjemvendte krigsfangen Brody ville gjennomføre terrorangrep mot USA i samarbeid med fienden. Nå finner vi henne i søsterens grønnsakshage. Hun har det bra igjen, men hverken egendyrkede grønnsaker, høyt inntak av litium eller ny jobb som språklærer, kan ta vekk savnet etter den litt mer spennende hverdagen i CIA. Så selv om hun reagerer med sinne når hun blir kontaktet av sin tidligere arbeidsgiver, bærer det av sted på oppdrag i Beirut. Kontrasten mellom den grønnsaksplukkende, litt bleke og utmattede Carrie i starten, og Carrie som må takle trøbbel allerede ved ankomsten ved landet, er enorm. Endelig får vi se et skikkelig smil. Hun er back in business! Mens Carrie blir sendt til Beirut, er marinesoldaten Nicholas Brody på vei oppover i maktposisjon.

Etter at Homeland gjorde storeslem under årets Emmy-prisutdeling i september, har det vært knyttet store forventninger til sesong to av terrorthrilleren. Jeg har sett den første episoden og kan konstatere at sesongen så langt står til forventningene og mer til. Jeg blir ikke overrasket om Homeland blir den store Emmy-vinneren neste år også! Spenning fra første stund Første sesong av Homeland avsluttet med at den bipolare CIA-agenten Carrie Mathison (Claire Danes) fikk sparken fra Homeland security og ble innlagt på psykiatrisk avdeling. Vi så med vantro på at nøkkelen til å avsløre den tidligere marinesoldaten Nicholas Brody som hjernevasket Al-Qaeda-terrorist, ble slettet fra minnet hennes med elektrosjokkbehandlingen hun frivillig utsatte seg for. I starten av sesong to møter vi en Carrie som prøver å få livet og psyken på rett kjøl igjen. Hun bor hos familien, har faste rutiner og holder seg langt unna den tidligere jobben. Når en av Carries gamle informanter plutselig melder seg for CIA, må hun igjen stille opp for byrået for å hente inn viktig informasjon.

  1. Oversettelser norsk engelsk
  2. Det store symesterskapet 2019
  3. Kul i nakken baby
  4. Sykkylven magerholm ferge
  5. Pokémon go kart norge youtube
  6. Treningssenter i oslo 2018
  7. Fly fra stavanger til oslo
  8. Lyskebrokk etter operasjon
  9. Norske bøker kindle case
  10. Hvordan lage rørte jordbær uten sukker
  11. Årsnes gjermundshamn ferge
  12. Hva betyr revolusjon a new
  13. Brudd i bekken d
  14. 4 åring som ikke hører etter tekst
  15. John andre dds
  16. Oppkast uten diare
  17. Norge på langs sykkel
  18. Morgan freeman filmer og tv-programme complet
  19. Støvallergi symptomer
Sunday, 18 December 2022

Sitemap | Ivar Aasen Bøker, 2024